Μαρκαριάν: "Πάντα ανοιχτή η πόρτα μου για τον Παναθηναϊκό!"



Αν και την δεδομένη χρονικά στιγμή θεωρώ άκαιρη και άδικη την προπονητολογία και το σενάριο να επιστρέψει ο Σ.Μαρκαριάν στον Σύλλογο ,κρατάω την δήλωση του για όταν οι δημοσιογράφοι αποφασίσουν πως ούτε ο Ρότσα θα κάνει για τον πάγκο της ομάδας μας.

Γιατί ο Σέρχιο μπορεί να έπεσε θύμα της λαίλαπας "Ριζούπολη" ,αλλά ποτέ δεν έπαψε να είναι απο τους πλέον αγαπητούς προπονητές για τον κόσμο μας. Και σημειώστε αυτό που είπε: Είχε μόλις 1 ήττα με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Αυτήν της Ριζούπολης..

Αναλυτικά τι δήλωσε..


Για την κατάσταση της Ελλάδας και του ελληνικού πρωταθλήματος: 

«Παρακολουθώ, όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και την Ελλάδα γενικότερα, λόγω της οικονομικής κρίσης. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και πως ο Παναθηναϊκός απέχει 16 βαθμούς. Όταν είχα αναλάβει την πρώτη φορά, τη σεζόν 2001-2002 ήμασταν 12 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και καταφέραμε να εκμηδενίσουμε τη διαφορά».

Για το επεισόδιο με τον διαιτητή Ευθυμιάδη: 

«Είμαι πιστός Χριστιανός και θεωρώ πως οι άνθρωποι που δεν κάνουν αυτοκριτική δεν βελτιώνουν τη ψυχή τους. Αναγνωρίζω πως η συμπεριφορά μου την προκειμένη στιγμή δεν ήταν η σωστή. Το λάθος μου ήταν ότι νόμιζα ότι είχα τη δύναμη να αποκαταστήσω την αδικία που συντελούνταν.

Μετά κατάλαβα ότι ο μόνος που είχε αυτή τη δύναμη ήταν ο Θεός. Ξεπέρασα τον εαυτό μου γιατί ξέχασα ότι ήμουν επαγγελματίας και έγινα οπαδός».

Για το συμβάν της Ριζούπολης: 

«Δεν θέλω ούτε να θυμάμαι εκείνη την ημέρα. Είναι η μοναδική ήττα μου στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου ήμουν αήττητος για 41 αγωνιστικές και ακόμη αναρωτιέμαι τι έγινε και πώς είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο. Δεν έχω προβλήματα και επειδή δεν θέλω να αποκτήσω, δεν πρόκειται να πω τίποτα αναφορικά με το συγκεκριμένο αγώνα».

Για τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού: 

«Ομολογώ πως δυσκολεύομαι να το συνειδητοποιήσω. Όλες οι μεγάλες ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα κάποια στιγμή στην ιστορία τους, αλλά πάντα βρίσκουν τρόπο να επανέλθουν δριμύτερες. Το επιβάλλει η φανέλα τους. Εύχομαι το ίδιο και στον Παναθηναϊκό και τους εκπληκτικούς οπαδούς του».

Για το αν θα επέστρεφε: 

«Δεν μου έγινε κάποια κρούση τώρα και καλώς έπραξαν, διότι δεν θα άφηνα στη μέση την προσπάθεια που κάνω με την εθνική ομάδα του Περού. Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή στον Παναθηναϊκό και αν οι συγκυρίες στο μέλλον είναι πιο ευνοϊκές, δεν θα είχα πρόβλημα να συζητήσω αυτό το ενδεχόμενο».

Για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα: 

«Τον ξέρω καλά τον Χουάν! Όταν είχα αναλάβει για πρώτη φορά με είχε πλησιάσει με μεγάλη ευγένεια και είχε προσφερθεί να με βοηθήσει. Είχαμε κάνει πολλές και εποικοδομητικές συσκέψεις. Τον ευχαριστώ, τρέφω μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό του και του εύχομαι τα καλύτερα στη νέα αποστολή του».

Σχόλια

  1. respect στον μεγάλο σέχριο .. να σαι καλά , οι πόρτες του συλλόγου πάντα ανοιχτές για σένα μεγάλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ δεν του δόθηκε η ευκαιρία να χτίσει την ομάδα το καλοκαίρι αν και την δεύτερη φορά λόγω Ριζούπολης δεν νομίζω ότι είχε την όρεξη,αλλά το καλοκαίρι του 2002 την άξιζε την ευκαιρία και με το παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α ρε σερχιο ..αιωνιος σεβασμος να σαι καλα και μακαρι καποια στιγμη να γυρισεις
    και θυμιζω οτι θα ηταν σιγουρη η συμμετοχη στον τελικο του ουεφα αν δεν ηταν η πουτανα η παε ( γιτας και κοκκινη επαε που εφερε τον ταυματισμο του μπασινα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να τον ξαναδούμε στον Παναθηναϊκό , στη Λεωφόρο , όπως τo 2003 και να πάρουμε το πρωτάθλημα που τόσο πέτσινα κατέληξε στον Ολυμπιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φοβερός άνθρωπος και προπονητής ! Σίγουρα ο πιο αδικημένος προπονητής που πέρασε ποτέ από τον Παναθηναικό και κατά τη γνώμη μου μαζί με τον Κυράστα ο καλύτερος! Μακάρι κάποια στιγμή στο μέλλον να δούμε τον Μαρκαριάν πάλι στην Ελλάδα και στον Παναθηναικο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου