Δεν έγινα σοφότερος...


Ακόμη είναι σε εξέλιξη και η συνέντευξη του Αλαφούζου στον sentra και η συνέντευξη του Πρίγκιπα στο Κάραβελ. Δεν θα κάτσω να τις ακούσω μέχρι το τέλος γιατί δε νιώθω πως θα μου προσφέρουν τίποτα.


Μόνο ένα πράγμα: Αν ο Πρίγκιπας όντως έχει τα 28.000.000€ που λέει στην Barclays ,τόσο δύσκολο είναι να το τεστάρουν απο την ΠΑΕ αν ισχύει; Και αν ισχύει ,υπάρχει λόγος να μην του δώσουν την ΠΑΕ; Εκτός κι αν έχουν σκοπό ,να βάλουν οι τωρινοί μέτοχοι.

Αν ο Πρίγκιπας είναι μπροστινός των Βαρδινογιάννηδων δεν μπορώ να το ξέρω.

Απο την άλλη ,αν δεν ισχύουν τα περί 28,000,000€ ,να βγει ο Αλαφούζος και να ξεμπροστιάσει με συγκεκριμένα στοιχεία το όλο θέμα. Για να τελειώνει το θέμα. Και όχι να ξεμπροστιάσει με αερολογίες. Να πει πως "να μάγκες ,δεν υπάρχουν λεφτά ,το βρήκαμε απο κει". Για να ξέρει ο κόσμος.

Τα πράγματα για μένα οπότε είναι απλά.

Όλα τα άλλα -και εφόσον υπάρξουν άλλα- εν καιρώ..


ΥΣ: Προσωπική μου άποψη: Ο Αλαφούζος -και να ισχύουν τα εκατομμύρια- δεν έχει σκοπό να φύγει απο την ΠΑΕ.

Σχόλια

  1. Είπε πολλά πράγματα ο κ. Αλαφούζος για την ομάδα του Παναθηναϊκού και ξεκαθάρισε τα θέματα Μπουμσόνγκ , Λέτο και γηπέδου.

    Γιατί ο πρίγκηπας δεν έβαζε τα λεφτά του , την εποχή που ήταν να πάρει την ΠΑΕ ο κ. Βγενόπουλος;

    Του είχε αφήσει ο κ Βαρδινογιάννης ένα χρόνο για να κάνει αυτό που θέλει , δηλαδή να πλημμυρίσει την ΠΑΕ με πετροδόλαρα. Θα έφερνε το Ροναλντίνιο , και άλλους μεγάλους παίκτες , αλλά το συμφωνητικό για να πάρει τις μετοχές πήγαινε από την μία Παρασκευή στην άλλη Παρασκευή λόγω νηστείας , προσευχής και Ραμαζανιού.

    Για μένα τα περί επένδυσης Φειζάλ είναι τρίχες κατσαρές. Νομίζω ότι όλη η ιστορία προέρχεται από τους Βαρδινογιάννηδες , άλλωστε η φυλλάδα Ντέρμπι του κ. Γκόντζου την είχε πρωτοσέλιδο.

    Δεν πιστεύω σε τέτοιους επενδυτές που κανείς δεν τους ξέρει. Έλληνας σοβαρός επενδυτής , ναι , να έρθει και να βάλει τα λεφτά του στη ΑΜΚ.

    Ο κ. Αλαφούζος ξεκαθάρισε την περίπτωση της Λεωφόρου , ότι ετοιμάζει γήπεδο με νέο χλοοτάπητα και με νέες κερκίδες που θα είναι έτοιμο τον Φλεβάρη. Είπε ακόμη , ότι έχει έρθει σε επαφή με παράγοντες της ΟΥΕΦΑ ώστε η ομάδα να παίξει και αγώνες Τσάμπιονς Λίγκ εκεί. Ανέφερε ότι σκέπτεται την ανακατασκευή της Λεωφόρου στην λογική ενός νέου γηπέδου τύπου Βοτανικού. Αυτά τα έγραψα και εγώ σε αυτό το σάιτ και υπήρξε αρκετός κόσμος που συμφώνησε μαζί μου.

    Για το θέμα του Μπουμσόνγκ είπε ότι δεν είναι το πρόβλημα οικονομικό , αλλά καθαρά ιατρικό και δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο. Είπε , δε, ότι ο παίκτης έχει ως στιγμής πληρωθεί και δεν υφίσταται τέτοιο πρόβλημα.

    Για τον Λέτο είπε ότι του έχει γίνει πρόταση μείωσης αποδοχών που δεν την δέχθηκε , αν δεν την αποδεχθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα δυστυχώς ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος.

    Για τον Καραγκούνη είπε ότι μπορεί να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναικό όποτε αυτός θελήσει.

    Για μένα όλα αυτά που είπε είναι λογικά και καλά , μάλλον στοχεύει σε μία Low Budget ομάδα. Για την εποχή και την οικονομική κατάσταση της χώρας εμένα μου φαίνεται λογικό , την επόμενη χρονιά δεν θα υπάρχουν χρέη.

    Προτιμώ τον κ. Αλαφούζο από τον κ. Φειζάλ , γιατί μιλάει με πραγματικά στοιχεία και είναι ρεαλιστής στις απόψεις του. Η άποψή μου είναι ότι , κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρει.

    P.S. Αυτά που γράφονται στο σάιτ από διάφορους φίλους , ότι θέλει να απομυζήσει τον Παναθηναικό ή ότι είναι μπουγελόφατσα είναι γελοιότητες. Ολόκληρο στόλο καραβιών έχει , τον Σκάι ,τηλεόραση- ραδιόφωνο , ο Παναθηναϊκός τον μάρανε. Για να βοηθήσει έρχεται και να γλιτώσει την ομάδα από την καταστροφή. Να λέμε , δόξα τω Θεό που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος και η ομάδα δεν πνέει τα λοίσθια , δέστε προσεκτικά τι γίνεται στην ΑΕΚ και δεν την αφήνουν να ξεκολλήσει από τον πάτο του πρωταθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ειναι απατεωνες , φυλακη,αν ομως οχι, καλυτερα αυτος που δεν μου ζηταει τιποτα και θα βαλει ενα σωρο λεφτα παρα ο αλαφουζος που θελει να κοψω το γαλα του παιδιου μου για να πληρωνετε ο γοντικας και ο βασιλαρας. Παρεπιπτοντος , η τραπεζα ειναι απο τις μεγαλυτερες που υπαρχουν, λετε να αφησει να παιζουν με το ονομα της?Για μενα ειναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ η προταση και πρεπει να την ψαξουν καλα .Δεν παιρνει αλλο με τους αμετοχους και τον αλφι .Εδωσαν εξετασεις και ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς αυτό που λες !

    Τελικά υπάρχουνε τα λεφτά ή οχι ?

    Αποδείξεις ρε γαμώτο είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν..Έλεος με τα επικοινωνικά τρικ και τις φανφάρες..

    Για Αλαφούζο μη τα ξανάλεμε ο άνθρωπος είναι μια επικοινωνιακή φούσκα..Η απόφαση του δε να κάνει συνέντευξη την ίδια ώρα με τον Φειζαλ δείχνει πόσο λίγος είναι .


    Για το υστερόγραφο σου..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο Αλαφούζος έχει γατζωθεί πάνω από τον Παναθηναικό και δε φενεται να φεύγει μέχρι να απομιζήσει οτι ωφέλη είναι δυνατόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και αν και οι δύο είναι μπροστινοί? χαχαχα. Έχει σημασία τελικά ποιός θα μας παλουκωθεί για πάντα? Ποιός νοιάζεται για τον σύλλογο, όταν "εκκεντρικοί πλούσιοι" τζογάρουν/επενδύουν εξαιτίας του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΡΕ ΦΙΛΕ .ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΜΠΑΣΤΑΚΩΘΕΙ Ο Mr ΣΚΑΙ;;; ΠΟΝΕΣΑ , ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ , ΒΑΡΕΘΗΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου