Πάμε για πρωτάθλημα με τρέλα!


Με τον Τάφο στην κλασική του παράνοια και την ομάδα με σπασμένα φρένα παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν απο τις πρώην Εσπερίδες ,η απαίτηση να γυρίσει το πρωτάθλημα ξανά στην Λεωφόρο μετά απο 8 χρόνια είναι κάτι παραπάνω απο δεδομένη.


Τα κορίτσια τα δίνουν όλα σε κάθε ματς και όλα δείχνουν πως θα ματώσουν για την κούπα φέτος.

Μακάρι ,γιατί όπως πάει παίζει να και το μόνο πρωτάθλημα που θα πάρουμε φέτος.


YΣ: Η διακοπή του αγώνα απο τους διαιτητές για ποιο λόγο έγινε; Πραγματικά δεν κατάλαβα ...εκτός αν οι διαιτητές έχουν το αλάθητο και δεν επιτρέπουν να ακούγονται διαμαρτυρίες για τα σφυρίγματα τους. Γιατί την δικαιολογία ότι ήταν πίσω απο την μπασκέτα ο έφορος ,ο οποίος καθόταν για να μην πετάξουν τίποτα απο το πέταλο, δεν μπορώ να την δεχτώ.

Σχόλια

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΟΛ΄ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ... ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i maza sigoura den tha trelathei me ena prwtathlima sto gynaikeio alla fere enan pitsirika ston tafo kai an den thn dei alliws meta ,tote paw paso.


    einai magiko auto to kleisto kai meta apo dekaeties tha eyxaristoume pou eytixisame na zisoume tetoies stigmes kai na exoume tetoies anamniseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου