A...και επειδή δεν είμαστε μαλάκες ,ακούστε και αυτό.

EIXATE ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ;



Απο τα μέσα της εβδομάδας έχουν σκάσει τα δημοσιεύματα για πληρωμές που δεν έχουν γίνει και νέους διακανονισμούς που θα ζητηθούν απο την ΠΑΕ στους παίκτες. Προέκυψε θέμα γράφανε με τον Ζέκα ,το οποίο διέψευσε η ΠΑΕ και ο παίκτης. Την Τετάρτη ο Αλαφούζος προσπαθούσε να καθησυχάσει πως η χρονιά θα βγει και πως θα έχουμε και μείωση του χρέους ,αφού τα φετινά έσοδα θα καλύπτουν τα φετινά έξοδα. Κάτι που προκάλεσε την εντύπωση ακόμη και ατόμων μέσα στην ΠΑΕ. Χθες ο Μπουμσόνγκ αδιάφορος στην προπόνηση και ενώ προοριζόταν για βασικός. Σήμερα ο Αλαφούζος στα αποδυτήρια πριν το ματς.


Έτσι λοιπόν είδαμε έναν αγνώριστο Παναθηναϊκό. Μια άμυνα που πελαγοδρομούσε και ήταν όσο πιο ανοιχτή μπορούσε και παίκτες μας να αδυνατούν να απειλήσουν την Βέροια.

Και επειδή χωρίς αποδείξεις μπορεί ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του ,δεν θα μπω στην διαδικασία να μιλήσω για ονόματα. Απλά μια ερώτηση.

Ποιοι ήταν απλήρωτοι απο τους παίκτες μας σήμερα; Το έστειλαν το μήνυμα τους στην ΠΑΕ; Ή απλά πληρώθηκαν και ισοφάρισαν τα χρωστούμενα;

Ρωτάω γιατί είπαμε ...μαλάκας δεν είναι κανένας και πλέον δεν μένει τίποτα κρυφό ,όπως παλιά.

Και όχι ..δεν έχω πληροφορίες. Διαίσθηση έχω και την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια.

Σχόλια

  1. κοίτα να δεις που ο μπουμσόνγκ θα βρει ο πιο .. κύριος .


    υ.γ : ο φερέιρα φταίει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γω μετά τα σημερινά θεωρώ ότι ο Μπουμσόνγκ κρατάει την πιο αξιοπρεπή στάση.

    Δε νομίζω να είναι κανείς τόσο αφελής που να θεωρεί ότι το σημερινό ΔΕΝ ήταν στημένο.

    Κάποια στιγμή θα μάθουμε τι συμβαίνει με τις γκέλες του Παναθηναϊκού εδώ και χρόνια. Ήταν όλα τα χρόνια απλήρωτοι ή έπαιζαν κι άλλα; Θυμηθείτε εργοτέληδες, πανσερραϊκούς, ξάνθη κλπ κλπ. Μέχρι τότε ειλικρινά σιχαίνομαι να ξανασχοληθώ. Όσο και να αγαπάω τον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να ξαναπαρακολουθήσω στο άμεσο μέλλον. Το μόνο που θα πρεπε να μας ενδιαφέρει είναι να "καθαρίσει" η ομάδα από τη βρωμιά εντός της. Αγωνιστικά είμαστε ένα φάντασμα και δεν έχω πια καμμιά εμπιστοσύνη ότι οι παίκτες που κατεβαίνουν σε κάθε αγώνα μπαίνουν για να νικήσουν.

    Το χουν καταλάβει όλοι. Τι κατάντια ρε σεις. Πως ξεφτιλίζουν έτσι την πιο περήφανη ομάδα. Το πιο τραγικό είναι ότι δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να αντιδράσει ο κόσμος.Τι να κάνεις όταν κάτι είναι τόσο σάπιο από μέσα.

    Για ένα μόνο είμαι σίγουρος. Αυτόν τον π***τη τον Λουκά πρέπει να τον κρεμάσουμε έξω από την Λεοφώρο και να περνάει ένας ένας να τον φτύνει. Μας στήνει κανονικά το κωλόπαιδο και μεις τον λέμε ανίκανο σαν αφελείς. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βγαίνει ποτέ από την ενδεκάδα; Η προθυμία να κάνει βρώμικη δουλειά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παράγκα του γόντικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τα πάρουμε όλα με την λογική διαφορετικά θα τρελαθούμε.

    Ο προπονητής κ. Ρότσα σίγουρα σε θέματα τακτικής και στησίματος της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι πολύ καλύτερος του κ. Φερέιρα. Επίσης ξέρει πολύ καλά την ψυχολογία των παικτών καθώς οι περισσότεροι προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας.

    Μέχρι την προηγούμενη Κυριακή η ομάδα με την αλλαγή προπονητή που έγινε , πέταγε. Τον Γαύρο τον διέλυσε , εκείνοι που κρατάνε στατιστικά στοιχεία λένε ότι ο Παναθηναϊκός είχε διπλάσιο αριθμό προσπαθειών για γκολ ,άσχετα αν έμεινε στο ισόπαλο αποτέλεσμα.

    Με τους ίδιους παίκτες παίξαμε όλα τα ματς , όπως και το σημερινό. Άρα κάτι συνέβει , δεν δικαιολογείται διαφορετικά και η ομάδα έχασε από μια πολύ υποδεέστερη.

    Αιτίες

    1. Η ανακατωσούρα που έφερε στην διοίκηση η πρόταση του Φαιζάλ με τον Τσάκα. Αστεία δικαιολογία , αλλά θα την γράψω: Ακούγοντας οι παίκτες τα μεγάλα ποσά που θα δώσει για την ομάδα , σου λένε κάτσε να χάσουμε , ώστε να διώξουμε τον Αλαφούζο μια ώρα πρωτύτερα , για να αναλάβει ο Άραβας.

    2. Μη πληρωμή δεδουλευμένων στους παίκτες από τη διοίκηση. Παίζει και αυτό , μολονότι όπως ξέρετε οι περισσότεροι , την εποχή που διανύουμε , πολύς κόσμος , δουλεύει , χωρίς να αμείβεται και με υποσχέσεις για πληρωμή στο μέλλον. Οι ποδοσφαιριστές είναι και λίγο πιο μάγκες από τους υπόλοιπους εργαζόμενους , μπορεί να κάνουν και καμιά γκέλα.

    3. Η αναστάτωση όλης της προηγούμενης εβδομάδας με τους διακανονισμούς , όπως έγραψες Πρες , νομίζω ότι είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί το μυαλό και τα πόδια πολλών παικτών της ομάδας.

    4. Και αυτό υπερβολικό , αλλά θα το γράψω. Να υπάρχουν βασικοί παίκτες που αποτελούν τον κορμό της ομάδας που να αμείβονται από άλλους επιχειρηματίες ξένους προς την διοίκηση για να έχουν μειωμένη απόδοση, Ο καθείς να κάνει αυτή τη δουλειά για ιδιοτελείς σκοπούς.

    5. Η κακή μέρα , και τα συστήματα του προπονητή που δεν δούλεψαν.

    6. Η κακή διαιτησία και μια σειρά άτυχων συγκυριών που μπορεί να διαμορφώσουν αρνητικά το τελικό αποτέλεσμα.

    Λύσεις

    1. Το πρόστιμο είναι μία λύση και φοβίζει τους παίκτες , αλλά δεν μπορεί γίνεται κάθε Κυριακή , κάπου χάνεται ο έλεγχος.

    2. Καθαρό μυαλό από την διοίκηση να ψάξει προσεκτικά να βρει τα πραγματικά αίτια και να τα θεραπεύσει αν γίνεται.

    3. Αν η διοίκηση χρωστάει δεδουλευμένα στους παίκτες μέσα σε κάποιο εύλογο & λογικό χρονικό διάστημα να τους εξοφλήσει. Εξάλλου τώρα με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ο κ. Αλαφούζος μπορεί να πάρει ένα χαμηλότοκο δάνειο για τις τρέχουσες ανάγκες της ΠΑΕ.

    4. Αν υπάρχει παίκτης ή παίκτες με μειωμένη απόδοση η διοίκηση να τους βρει και να τους διώξει.

    5. Η διοίκηση να κάνει ένα ειλικρινή και καθαρό διάλογο με τους παίκτες αλλά και τον κόσμο και να τους εξηγήσει ότι θα πάμε σε μια ομάδα με χαμηλό κόστος προϋπολογισμό. Σε πολλούς δεν θα αρέσει , όμως είναι καλύτερα , η διοίκηση να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει τα λεφτά για να κάνει επενδύσεις ή να αμείβει πλουσιοπάροχα τους ποδοσφαιριστές. Για μένα είναι καλές οι καθαρές κουβέντες και όχι τα μισόλογα.



    6. Αυτό που θα γράψω μπορεί υπό προϋποθέσεις να δουλέψει , μπορεί όμως να εξελιχθεί και σε μπούμερανγκ. Η διοίκηση να προχωρήσει τάχιστα στην ανακατασκευή της Λεωφόρου , ώστε να χρησιμοποιηθεί για έδρα. Πέραν των άλλων η επαφή των θεατών - οπαδών με τους παίκτες που λόγω γηπέδου είναι άμεση , μπορεί να λύσει πολλές αιτίες που έχουν να κάνουν με την κακή απόδοση ορισμένων παικτών. Μπορεί να ασκηθεί από την κερκίδα πολύ πίεση στους παίκτες , ενίοτε όμως μπορεί να φέρει και τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου