"Αναγκαία" κακά version 2


Πριν δύο μέρες σας είχα γράψει για τα αναγκαία κακά της μετά Ομπράντοβιτς εποχής ,που θα υπάρξουν φέτος στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Σήμερα με την απρόσμενη ήττα μας απο τον Ίκαρο (72-68) ,η ομάδα για μένα μου παρουσίασε άλλα δύο τέτοια στοιχεία.


Το πρώτο έχει να κάνει με την γκέλα. Επί Ομπράντοβιτς τόσο τρανταχτές γκέλες κάναμε μία φορά τα δύο χρόνια και αν. Χωρίς τον Ομπράντοβιτς ,πιστεύω πως πως θα γίνονται 2-3 τον χρόνο.

Το δεύτερο έρχεται με τις δηλώσεις Πεδουλάκη και Σχορτσιανίτη. Ο πρώτος είπε πως οι παίκτες φοβήθηκαν τον Ίκαρο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έτσι; Αυτού που έχει πάρει έξι ευρωπαϊκά! Τον Ίκαρο που δεν έχει ούτε έδρα και το αστέρι του είναι αυτός που είχες πέρυσι εκτός αποστολής. Και ο δεύτερος είπε πως κάποιοι παίζουν για πάρτη τους. Θα συνέβαινε ποτέ αυτό με τον Ζοτς; Και αν ναι ,τι γινόταν; Και σας ρωτάω το εξής ..αν έβγαιναν Ζοτς και Μπατίστ και κάνανε αντίστοιχες δηλώσεις ,τι θα συνέβαινε στην επόμενη προπόνηση της ομάδας; Κοσμογονία! Τώρα; Αμφιβάλλω..

Πάντως η πρώτη θέση για μένα δεν έχει χαθεί 100% καθώς θεωρώ πως και ο γαύρος θα γκελάρει σε κάποιο ματς του πρωταθλήματος.

ΥΣ: Στο ημίχρονο κερδίζαμε με 12 πόντους τον Ίκαρο και μας το γύρισε. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο νομίζω..

Σχόλια

  1. 8a simfwnisw mazi sou taso ws pros ton ukic. Kai den mporw na katalavw ti emmoni pou exei o pedoulakis me auton ton paixti. To eixa grapsei kai se proigoumeno post mou, pws stin parousa fasi o paixtis apla den mporei. Katastrefei to paixnidi tis omadas. oso gia ton argi...den lew kalos proponitis, einai kai pana8inaikos, alla opws kai na to kanoume, i fanela einai poli varia kai mono enas mporei na sta8ei. Mexri omws na epistrepsei prepei na stiriksoume tin omada kai na kanoume ipomoni.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ισως να μην ειναι εμμονη γιατι οι εναλακτικες λυσεις στον παγκο ειναι αστα να πανε
    αναρχος παιχτης εντελως

    εδω ο μητσαρας εχει μεσο ορο 30λεπτασε καθε αγωνα ,οτι και να πεις ειναι λιγο
    δεν εγινε καλος προγραματισμος στον 1 κυριως και στο 4 και τωρα το πληρωνεις

    αμεση ενισχυση τωρα που ειναι νωρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παραμονη πεδουλακη με απομακρυνση 2-3 παιχτων που απλα δεν μπορουνε
    ουκιτς ο πρωτος για μενα μαζι με αρμστρονγκ

    δεν νομιζω ο αρτζι να μην εχει καποιο σοβαρο πλανο ικανος φαινεται αρα τουλαχιστον φερτου 2-3 παιχτες για να δουμε στην τελικη αν αυτος ο ανθρωπος κανει για προπονητης σε τοσο υψηλο επιπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδα το παιχνίδι και απορούσα με το πόσο χαλιά παίξαμε συγκριτικά με τα προηγούμενα μας παιχνίδια...Θα σας πώ κάποια στατιστικά που τα λένε όλα..

    10 στις 23 ελεύθερες βολές..
    8 στα 20 τρίποντα και το πλέον άθλιο

    17 στα 39 στα δίποντα..


    Προφανώς και το παιχνίδι δε χάθηκε λόγο παιχτών του Ικάρου ..αλλά ξεκάθαρης αδιαφορίας και ατομικών προσπαθειών κάποιων δικών μας παιχτών.. Αυτά πρέπει να κοιτάξει να διορθώσει ο Πεδουλάκης άμεσα..


    Γιατι και πέρυσι χάσαμε από την Καβάλα αλλά είδαμε μετά άλλο πρόσωπο και φέτος λοιπόν αναμένω να γίνει το ίδιο..


    Ευτυχώς πήρανε την απόφαση να αλλάξουνε τον Άρμστρονγκ..Θα έλεγα οτι σήμερα είδαμε το πρώτο καλό επίσημο παιχνίδι του Κϊτσεν..αλλά η ομάδα έχασε..οπότε ΚΑΘΙΣΤΕ κάτω και ΔΟΥΛΕΨΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου