Tα παιδιά του Πειραιά...



Μόνο ως διδακτικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι τελευταίες μέρες που μας πέρασαν ,αφού επαληθεύουν τα όσα λένε χρόνια τώρα οι "γραφικοί" Παναθηναϊκοί για άτομα που είναι κολλημένοι σαν βδέλλες πάνω στον Σύλλογο ,για άλλους που κάνουν το κομμάτι τους μέσα απο αυτόν και για τρίτους που καθορίζουν και τις τύχες του. 


Δημήτρης Βερβεσός ,Μάνος Μαυροκουκουλάκης και Κώστας Γκόντζος. Ο πρώτος είπε στα ερτζιανά πως και ο Παναθηναϊκός είχε δικές του παράγκες (χωρίς να μας αναφέρει ονόματα και χρονολογίες) ,ο δεύτερος έβρισε και διέψευσε τον πρώτο ,συμπληρώνοντας πως αγνοεί παράγκες και απο την μεριά του Ολυμπιακού και ο τρίτος ανακοίνωσε με καμάρι χθες πως πιάνει δουλειά στον πρώην TV MAGIC.

Αυτές οι τρεις μορφές (απο όποια σκοπιά κι αν το δει κανείς..) υποτίθεται πως προασπίζονται τα συμφέροντα του Συλλόγου ,αλλά απέδειξαν περίτρανα πόσο άσχετοι και άνιωθοι είναι και πόσο καλά εξυπηρετούν εν τέλει τα συμφέροντα του ίδιου του γαύρου.

Και δεν θέλω να ακούσω μαλακίες για τον Μαυροκουκουλάκη ότι είναι δεκαετίες στην ομάδα. Πούτσες μπλέ λέω εγώ. Αντί να μας φέρει τους επενδυτές που είχε έτοιμους για μπάσιμο στην ΠΑΕ ως εναλλακτική λύση ,κάθεται και μας λέει πως δεν υπήρχε και υπάρχει παράγκα που να ευνοεί τον γαύρο! Τι μας λες ρε κυρ Μάνο; Και εμείς οι μαλάκες προφανώς φαντάσματα θα βλέπουμε τόσα χρόνια ,οι κασέτες που έχουν βγει δις (αρχές του 2000 και πριν 2 χρόνια) στην φαντασία μας θα ναι κι αυτές ,όπως και τα τυχαία ανθρώπινα λάθη που έχουμε υπάρξει μάρτυρες σε τόσα γήπεδα καταλάθως θα ευνοούν τελικώς πάντα τον γαύρο. Γιατί δεν βάζεις και υποψηφιότητα για πρόεδρος του Παναθηναϊκού να μας λες αλήθειες κυρ Μάνο;

Για τον Βερβέσο τα είπα και τις προάλλες. Ένα άκυρο τυπάκι ,πέταξε μια πίπα περί πράσινων παραγκών και μετά στο facebook του έλεγε την μια μαλακία πίσω απο την άλλη. Και το χειρότερο; Ακόμη να πάρει πούλους απο τον Σύλλογο.

Όσο για τον εκδότη της αντιπαναθηναϊκής εφημερίδας Derby News ,μια ερώτηση: Ο Τσουκαλάς θα κάνει εκπομπές στο κανάλι που θα πάει; Και αν ναι ,θα βγαίνει πριν ή μετά;



ΥΣ: Οι κασέτες που είχε βγάλει ο Τριανταφυλλόπουλος στις αρχές του 2000 είχαν πολλές αναγνώσεις και όχι μόνο το "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε..".


Σχόλια

  1. Όταν βγαίνει ο Μαυροκουκουλάκης και λέει "εν ψυχρώ" ότι δεν υπάρχει παράγκα , ο επίσημος ο Ολυμπιακός τι να πει; Εμείς οι ίδιοι βγάζουμε τα μάτια με τα χέρια μας , την στιγμή που πολλοί οπαδοί του Γαύρου θεωρούν ότι υπήρξε παράγκα.


    Δεν θέλω να γυρίζω στο παρελθόν , αλλά λόγω του γεγονότος , θα το γράψω. Οι Βαρδινογιάννηδες πρέπει να το καταλάβουν , ότι ο εγωισμός δεν βγάζει πουθενά. Ας παραδεχθούν , ότι δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τον Κόκκαλη και την παράγκα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κανεις λαθος.οχι δεν μπορεσαν...δεν θελησαν ποτε να μπορεσουν!εχει τεραστια διαφορα το ενα απο το αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισχύει η απάντηση που έδωσα στον Πρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπόρεσαν ή όλα ήταν οκ όσο βγαίνανε δύο ομάδες στο τσου λου και δεν χρειαζόταν να μπαίνει το χέρι βαθιά στην τσέπη; Γιατί αν κάτσεις και τα σκεφτείς ,η ζυγαριά όλο και περισσότερο θα γείρει προς το δεύτερο σενάριο Γιώργο.


    Θεωρίες συνωμοσίας; Δεν θα μάθουμε ποτέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί να έχεις δίκιο , όμως η άποψή μου είναι ότι δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τον Κόκκαλη & την παράγκα του. Αν θυμάσαι το 2001 , ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δαπάνησε το ποσό των 7,000,000 ευρώ για να φτιάξει τη Λεωφόρο από την αρχή και την ίδια ή την προηγούμενη χρονιά αγόρασε τον Κωνστατντίνου με 2 δις δραχμές. Δηλαδή χοντρά , αν κάνουμε σούμα τα ποσά , έφτασε συνολικά το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ σε μια χρονιά που δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητο.

    Απλώς ο Κόκκαλης είχε τρελά λεφτά από τις προμήθειες του Δημοσίου , την συνεργασία με την SIEMENS και διάφορες άλλες εταιρείες της λεγόμενης υψηλής τεχνολογίας.

    Επίσης κάτι που το έχω γράψει σε σχόλιο , αλλά , κανείς δεν έδωσε σημασία. Ο πατέρας του Κόκκαλη και ο πατέρας του τότε πρωθυπουργού της χώρας μας , του Σημίτη , ήταν μαζί στην Κυβέρνηση του βουνού το 1945. Ο Κόκκαλης και ο Σημίτης είχαν αδελφικές σχέσεις , άλλωστε στην κρίση των Ιμίων , ήταν ο μόνος επιχειρηματίας που συμμετείχε σε συσκέψεις με υπουργούς και τον πρωθυπουργό εκείνη την νύχτα. Ο Σημίτης είχε απεριόριστη εμπιστοσύνη στον Κόκκαλη και του είχε αναθέσει σχεδόν όλες τις προμήθειες του δημοσίου , σε θέματα υψηλής τεχνολογίας , τυχερών παιγνίων κλπ. Ο Κόκκαλης είχε μεγάλα κέρδη και μια εταιρεία την Ιντρακόμ που χτύπαγε δουλειές μέχρι και την Αργεντινή. Επειδή ξέρω καλά τα πράγματα, ο Κάκκαλης είχε φτιάξει και διευθύνσεις στην εταιρεία του , όπως Βόρειας και Νότιας Αμερικής , Ευρώπης κλπ. Για εκείνη την εποχή , -λυπάμαι που το λέω- η εταιρεία του ήταν κολοσσός με πολύ μεγαλύτερα κέρδη από αυτών του Βαρδή και του Γιάννη.

    Με την αλλαγή της κυβέρνησης το 2004 έχασε πολλά από τα προνόμια που είχε και μέχρι το 2010 έκανε απολύσεις. Πάντως διατηρεί ακόμη και τώρα ,σε εποχή κρίσης , μια ισχυρή εταιρεία , με τις διευθύνσεις που σου έγραψα παραπάνω και κάνει εξαγωγές τεχνολογίας.

    Συνεπώς η απάντησή μου πάει περισσότερο στο πρώτο. Οι Βαρδινογιάννηδες ήθελαν τα πρωτεία αλλά για κακή τύχη δική τους αλλά και δική μας , έπεσαν στον Κόκκαλη ,που ειδικά εκείνη την εποχή , έκανε ότι ήθελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου