Tι φοβάσαι; Έχεις όλους τους Παναθηναϊκούς μαζί σου!


Γ.Αλαφούζο ,

πριν κάποια χρόνια κατηγορούσαμε τον Τζίγγερ ότι ήταν άνιωθος ,άφηνε την ομάδα απροστάτευτη και δεν έμπαινε στην διαδικασία να βγάλει ούτε μια ανακοίνωση για τις αδικίες που δεχόταν η ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα. Τελικά ,έπρεπε να φτάσουμε στο 2012 για να καταλάβουμε ότι και δυναμικές ανακοινώσεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι μια τρύπα στο νερό. Γιατί; Γιατί όλα τα ΜΜΕ είναι Μαρινάκειας γραμμής και εξαφανίζοντας επιλεκτικά τα γεγονότα ,σε χαρακτηρίζουν ως Παναθηναϊκό γραφικό.

Για αυτό η λύση είναι μια ,είναι απλή και θα έχεις όλους τους Παναθηναϊκούς μαζί σου.


Απο το επόμενο πρωτάθλημα ,δώσε εντολή η ομάδα να αποχωρεί στο πρώτο ...ανθρώπινο λάθος. Να βοηθήσουμε κι εμείς πλέον να ξεφτιλίσουμε αυτό το -εδώ και πολλά χρόνια- ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα.

Βαρεθήκαμε να βλέπουμε ανθρώπινα λάθη που μας αδικούν και έχουν στόχο ΠΛΕΟΝ να μας καταστρέψουν.

Αφού δεν έχεις σκοπό εσύ ή κάποιος άλλος λεφτάς ,να βάζετε παραπάνω λεφτά για να υπερνικάτε τα στημένα του Μαρινάκη (όπως έκαναν οι Γιαννακόπουλοι στο μπάσκετ την δεκαετία του 90 και τους είχαν στην βεντούζα τόσα χρόνια) ,παίξε το έργο αλλιώς και απέσυρε την ομάδα απο το γήπεδο στο πρώτο σφύριγμα που θα αδικηθούμε και θα καθορίζει την εξέλιξη του ματς.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

Δεν έχεις κάποιο λόγο να φοβάσαι. Θα έχεις όλο τον κόσμο του Συλλόγου στο πλευρό σου. Αυτό είναι δεδομένο. Ούτε ένα βήμα πίσω ,ούτε άλλη μια ανακοίνωση ,ούτε ένα ακόμη tweet ,ούτε άλλο ένα δικαστήριο.

ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟ1 ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ. 

ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΝ ΜΩΡΑΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ.
ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΝΟVA KAI THN ΕΡΤ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΕΥΕΡΓΕΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΚΥΡΙΟΣ ...ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ)


ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ Β,Γ,Δ,Ε ΕΘΝΙΚΗ. ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΑΡΑ ΜΑΣ. 

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΟΙ ΜΕΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ,ΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.


ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ,ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.


ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ...

Σχόλια

  1. Εφιάλτης σας έχει γίνει ένας ανθρωπάκος που πουλάει όλο και όλο 700 φύλλα στους συγγενείς και φίλους του..και εκφράζει μια μειοψηφία. Την ίδια μειοψηφία εκφράζετε εσύ και οι όμοιοι σου..Τόσο λίγοι όπως ο Γκόντζος που ολημερίς ασχολήστε με το τι κάνει..Είστε το αντίπαλο δέος του Γκότζου..Δύο αντιμαχομένες θλιβερές μειοψηφίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re ermafrodite vazelogavre to thema einai posa fylla poulaei h pou htan to deksi xeri tou tzigger tosa xronia?ksypna provato ksypnaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οργασμός στο twitter..Ο Αλαφούζος θα κάνει τον Τζίγγερ μέγα μαχητή της παράγκας..Ο Αλαφούζος χορεύει στο ντέφι του Μαρινάκη και μας χορεύει όλους εμάς στο ντέφι του...ή έτσι νομίζει .. Τουλάχιστον ο Τζίγγερ έβαζε λεφτά από τη ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.. Το έχω ξαναπεί..αυτή η Αλαφούζια διοίκηση είναι οτι χειρότερο είχε ποτέ ο Παναθηναικός..

    Αυτά που γράφεις δε γίνονται...

    ΟΙ λύσεις είναι :

    Αλαφούζο ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΟΥ ..ΣΤΟΛΟ..

    ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ..
    Kαι μέχρι να βρεθούν να αναλάβουν τις ευθύνες των χρεών που μας έφεραν ώς εδώ..οι μέτοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το νοημα του βιντεο ειναι οτι αν δεν υπαρχει μεσα στη ομαδα ο δουρειος ιππος τοτε τους εχουμε για τα @@ μας ολους του πρακτορομουχεσηδες , και το πιστευω αυτο με ολη μου την ψυχη
    το θεμα ειναι ομως οτι τα καστρα πεφτουν απο μεσα , και προς Θεου δεν λεω οτι τα εχει τακιμιασει ο αλ απλα υπαρχει μια κατασταση που αποτρεπει τη γιγαντωση της ομαδας ,
    κοιταχτε τι εγινε το καλοκαιρι του 10 με τον γκει 5ο και ποιοι επανηρθαν εκεινο το καλοκαιρι στη διοικηση της ομαδας .........απλα πραγματακια τροφη για σκεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τάσο αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος. Η ανυπαρξία αυτής δεν νομιμοποιεί το να υπάρχουν λαμόγια απο την άλλη μεριά και να σε κατακρεουργούν με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους. Μην τα μπερδεύουμε μέσα μας.


    Η μόνη περίπτωση για να τα βάλουμε και τα δύο στην ...μπουγάδα είναι και οι μεν και οι δε να λειτουργούν κατόπιν συνεννόησης και μεις να χαλιόμαστε άδικα και ανούσια στην τελική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=wKk0r960NtQ


    οποιος δε τ εχει δει καλο ειναι να το δει
    θα καταλαβει πολλα και κυριως

    δεν θα συνεχισει να ψαχνει συνεχεια το φταιχτη στον καθε τυχαιο μπουχεσα , πρακτορα , κορακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιωργος13/12/12 2:38 μ.μ.

    ελα βαγγελη, πες την αληθεια. ο γκοντζος δεν εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΩΤΗΡΗΣ13/12/12 2:38 μ.μ.

    τετοιες κινησεις επρεπε να γινουν πριν 10 χρονια τωρα η διαφορα ειναι 20 πρωταθληματα και κατι εκατομμυρια διαφυγοντα κερδη απ τον συλλογο.αυτοι που ειχαν της τυχες της ομαδας στα χερια τους απ το 1997 που δημιουργηθηκε η παραγκα τι εκαναν?πως προστατεψαν την επενδυση τους?..........με τον σταυρο στο χερι δεν κανεις τιποτα σ αυτο το κολοχανειο που λεγετε ελληνικο ποδοσφαιρο.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Πρες , διαφωνώ με την λογική , να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα. Δεν θα κερδίσουμε τίποτα , ο Ολυμπιακός χάνει τον βασικό του αντίπαλο , το πρωτάθλημα θα γίνεται με αυτόν , τον ΠΑΟΚ και τις υπόλοιπες ομάδες. Εμείς και η ΑΕΚ θα είμαστε στην β' Εθνική , ίσως και παρακάτω γιατί υπάρχουν οικονομικά χρέη.


    Το έχω δηλώσει , στηρίζω την διοίκηση της ομάδας , την Παν. Συμμ. και δεν ελπίζω σε επενδυτές σωτήρες. Σε αυτό το πρωτάθλημα , σε αυτή την χώρα , σε αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε , -παρότι πολλοί λένε ότι η κρίση είναι ευκαιρία- , δεν νομίζω ότι θα βρεθεί σοβαρός επιχειρηματίες , να βάλει τα λεφτά του περιμένοντας πότε θα πάρει πρωτάθλημα η ομάδα μας.


    Καταρχήν το πρωτάθλημα δεν είναι δίκαιο , οι διαιτητές δεν παίζουν τις ομάδες 50%-50%. Υπάρχει μια ομάδα που έχει γύρω της , θυγατρικές ΠΑΕ και ελέγχει όλα τα θεσμοθετημένα όργανα του ποδοσφαίρου μας , την Σούπερ Λίγκα , την ΕΠΟ , την Διαιτησία.


    Για να μπει , κάποιος σοβαρός επενδυτής σε μια ΠΑΕ και να πάρει πρωτάθλημα , πέραν των μεταγραφών που θα κάνει , πρέπει να διαθέσει και ένα σεβαστό ποσό για να λαδώσει τα παραπάνω όργανα. Πλήρης διαφθορά. Αυτό βέβαια δεν είναι "εύ αγωνίζεσθαι " αλλά νταβατζιδιλίκι της μιας ομάδας απέναντι των άλλων . Σε αυτή την λογική είμαι αντίθετος.


    Η Πολιτεία εφόσον τα ξέρει όλα αυτά , γιατί σωπαίνει; Μάλλον, αυτή είναι η σκέψη μου , ο πρόεδρος μιας συγκεκριμένης ΠΑΕ κρατά στο χέρι του , τους περισσότερους πολιτικούς των κομμάτων , γιατί με κάποιον τρόπο ξέρει τις διάφορες παρανομίες που έχουν κάνει στο παρελθόν. Μην ξεχνάμε ότι ο Κόκκαλης έχει δώσει όλους τους δικούς του στον Μαρινάκη. (Μώραλης , Καραπαπάς κλπ)


    Τι πρέπει να κάνει η διοίκηση; Να καταγγείλει στον Τύπο και στα όργανα της Πολιτείας τις συγκεκριμένες αδικίες που έγιναν στην ομάδα μας. Ίσως , να πάει το θέμα στα πολιτικά δικαστήρια , αλλά θέλει σκέψη , γιατί στην Ελλάδα κυριαρχεί η λογική της συντεχνίας. Από εκεί και πέρα τίποτε άλλο. Αν μπορεί το Γενάρη να κάνει κάποιες μεταγραφές , -που το βλέπω δύσκολο- , να φτιάξει την Λεωφόρο για να την έχουμε έδρα στο β' γύρο και σε συνεργασία με τον προπονητή να προωθήσει παίκτες από τις Ακαδημίες στην 1η ομάδα.


    Τι να κάνει ο κόσμος , ο απλός οπαδός της ομάδας , που βλέπει όλη αυτή την κατάσταση και εξοργίζεται;
    Να μείνει κοντά στην ομάδα και την διοίκηση. Να βοηθήσει με την παρουσία του στο γήπεδο και με την φωνή του την ομάδα. Δυστυχώς , δεν νομίζω , ότι μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Το έγραψα σε προηγούμενο σχόλιο , καλό είναι να κοιτάξουμε μπροστά , να αφήσουμε το παρελθόν πίσω , με το "αν" , τίποτε δεν γίνεται. Χρειάζεται υπομονή και αγάπη προς την ομάδα και τον προπονητή.


    Πιστεύω ότι η κατάσταση στο χώρο του ποδοσφαίρου , θα αλλάξει. Το ξέρουν και απέξω τι γίνεται , κάποια στιγμή , αυτά θα σταματήσουν. Νομίζω ότι σύντομα αυτό θα γίνει , εξάλλου ο θόρυβος που προκαλείται ενοχλεί πολύ τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Εμείς ας ήμαστε όσο καλύτερα προετοιμασμένα για το ντέρμπι που έρχεται.


    P.S. Πρές επίσης ήθελα να σου πω ότι συμφωνώ απολύτως στην ανάρτηση που έκανες για την μείωση των μελών του Δ.Σ. Το όλο θέμα μάλλον γίνεται για τους εκπροσώπους της Θ13 , αλλά και ο κόσμος της ομάδας πρέπει να συμμετέχει με τα μέλη του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κάτσε ρε συ γιατί επαναλαμβανόμαστε. Όταν έχουν μια "εταιρεία" όπως λέει ο γόντικας και 2 φιλαράκια του που δήθεν τους ψήφισαν, που σκίζονται για να είναι βιώσιμη και βλέπουν ότι γαμιέται από παντού και βγαίνουν χαμένοι, αλλά δεν κάνουν κάτι γι' αυτό, νομίζεις ότι αυτός που συμβουλεύει τον αλαφούζο και ο ίδιος ο αλαφούζος, ενδιαφέρονται πραγματικά? Πότε είχαν σαν επιλογή να αποσυρθεί η ομάδα από αγώνα ή πρωτάθλημα? Δε θυμάσαι που πέρυσι είχε γίνει σχετική αναφορά και η παε ήταν της λογικής ότι θα χάσουν περισσότερα από όσα είναι να κερδίσουν? Δεν υπάρχει ηγέτης ξέχνα το. 2 ήταν οι κοντοί που έκαναν κάποτε αυτό που έπρεπε και τους είχαν από τότε όλους υπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 2:39 μ.μ.

    Des te kai auto:

    http://community.gazzetta.gr/group/panathinaikos/forum/topics/munopana-synetairoi-stin-vromia-kai-sta-allaksokolia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΩΡΑ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΣ (ΟΧΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟ, ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ) ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ (!!) ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ (!!) ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΛΙΓΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΛΟΓΩ ΧΑΜΕΝΟΥ ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ?

    ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ.


    ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΕ ΘΕΜΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΘΕΜΙΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΤΟΥΙΤΕΡ ΚΑΙ ΕΝΟΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.


    ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.


    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.


    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ?


    ΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ. ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ. ΑΣ ΠΑΛΕΨΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ


    ΤΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ?


    ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ?


    ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ, ΛΕΦΤΑ ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ. Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?


    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δημητρης13/12/12 2:39 μ.μ.

    φιλε πολυ πιο απλο. απο χτες κιολας επρεπε να γινει!

    με το που γινεται η σφαγη να αλλαζουμε πασες στην περιοχη μας μεχρι το 90!

    ολη η ευρωπη θα το συζυτα την αλλη εβδομαδα, και το ελληνικο πρδοσφαιρομπουρδελοπροιον θα υποβαθμιζεται οσο δε παει!!!

    ουτε αποχωρησεις που θα εχουν τιμωριες ουτε τπτ... Στους τρελους απαντας με τρελλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Kαι μέχρι να βρεθούν να αναλάβουν τις ευθύνες των χρεών που μας έφεραν ώς εδώ..οι μέτοχοι."


    Ωραια να βαλει τα λεφτα που χρωσταει ο Τζιγκερ αφου εβαζε απο τη τσεπη του τοσα χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε ένα διαφωνώ φίλε. Να αποσυρθεί ΤΩΡΑ η ομάδα. Και ας μας βάλουν να παίζουμε Δ τοπικό. Θα είναι χίλιες φορές καλύτερα το μυαλό μας παρά έτσι. Μας βιάζουνε την λογική κάθε φορά. Δεν πάει άλλο. Δηλαδη θα είμαστε αιώνια κομπάρσοι σε ένα πρωτάθλημα φτιαγμένο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των γαύρων?΄Εχει καταλυθεί κάθε έννοια ανταγωνισμού και αθλητισμού. Ένα θέατρο, μια παρωδία ένα μπουρδέλο είναι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. press στείλτε το στην Συμμαχία όπως είναι με mail . Να το διαβάσουν εκεί πέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου