Tέλος ο Φερέιρα ! Ρότσα ο εκλεκτός !

Νίκη των απλών Παναθηναϊκών !

H λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα είναι γεγονός.Μετά το τέλος της συνάντησης του Αλαφούζου με τον Πορτογάλο, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα που ήταν εκείνη την στιγμή στην Παιανία, ειδοποιήθηκε να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ ούτως ώστε να υπογράψει και να αναλάβει την ομάδα μαζί με τον Γιάννη Βονόρτα.


Καιρός ήταν να αποχωρήσει.. Η κατρακύλα της ομάδας ήταν ασταμάτητη..Χρειαζόταν μια αλλαγή !Οι νέοι προπονητές θα έχουν πολύ δύσκολο έργο καθώς θα πρέπει να βελτιώσουν πάρα πολλά στο αγωνιστικό κομμάτι . Επίσης πρέπει να έχουμε υπόψη μας οτι δεν έχουν συμμετάσχει στο σχεδιασμό της ομάδας της οποίας αποκλειστικός υπεύθυνος ήταν ο Φερέιρα. Σε πρώτη φάση θα πρέπει να κοιτάξουν στην βελτίωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών..και να κοιτάξουν να επιβάλλουν πειθαρχία στα αποδυτήρια ..

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είναι προσωπική μου μεγάλη αγάπη στον Παναθηναϊκό ..Κατέκτησε 2 πρωταθλήματα (1984, 1986) και 5 κύπελλα (1982, 1984, 1986, 1988, 1989) ως παίχτης ενώ αγωνίστηκε στην ομάδα μας για 10 χρόνια..Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην Εθνική Αργεντινής στη Μπόκα Τζούνιορς και στην Νιουελς.

Ως προπονητής στον Παναθηναϊκό κατέκτησε το Κύπελλο το 1993 , κύπελλο και πρωτάθλημα το 1994-95. Το 1995-96 κατέκτησε πάλι το Πρωτάθλημα ενώ έφθασε την ομάδα στους 4 του champions league στους οποίους ημιτελικούς ήρθε μεταξύ άλλων και η μεγάλη νίκη με τον ajax με το γκολ του Βαζέχα..

Στην ομάδα Κ-20 κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα στη κατηγορία ! Ενώ και φέτος έχει την ομάδα στις πρώτες θέσεις ! Επιπλέον είναι σχεδόν μια ζωή στον Παναθηναϊκό αφού πέρα από παίχτης προπονητής δούλεψε και ως σκάουτερ !

Καλή επιτυχία Χουάν !

Σχόλια

  1. Διαφωνώ κάθετα με την απομπομπή του Φερέϊρα .
    Παρόαλ αυτά καλή επιτυχία στον Χουάν ( παπαγαλάκια στηρίζετε 300 % από την 13 , ψευταράδες )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης, θα προσέθετα όχι μόνο νίκη των απλών Παναθηναϊκών αλλά και των αντι-Παναθηναϊκών ΑΡΔ αλλά και κάποιων αντι-Παναθηναϊκών εντός της ΠΑΕ!

    Τεσπα, ας ευχηθούμε να έχουμε επανάληψη του σκηνικού Όσιμ-Ρότσα στα 90s: Ο Δάσκαλος να κάνει την
    δουλειά και την εκπαίδευση, και ο Χουάν να έρχεται και να απογειώνει
    τους παίκτες και την ομάδα! Δύσκολο, αλλά μακάρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και δικιά μου μεγάλη αγάπη αδερφέ... 33 χρόνια δίπλα στην ομάδα ο γίγαντας!
    Όποιος ενδιαφέρεται, νομίζω αξίζει να δει το αφιέρωμα που του έκανα πέρσι:http://panathamou.wordpress.com/2011/12/23/%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%AC%CE%BD-%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CE%BD-%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%83%CE%B1-32-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%83%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου