Πάει να το ξανασηκώσει ο Θρήνος! (photos)


Μετά την χθεσινή επιτυχία και την μεγάλη βραδιά που βρέθηκε η ομάδα του Ζαρντίμ ,πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός για τον Θρήνο της Ευρώπης. Ο μεγαλειώδης χθεσινοβραδινός αποκλεισμός φέρνει την ομάδα του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρα σε θέση ισχύος για να επαναλάβει τους θριάμβους των προηγούμενων ετών και να διεκδικήσει την τέταρτη ευρωπαϊκή του κούπα ,την τελευταία εξαετία.


Μετά την Μόσχα ,την Κωνσταντινούπολη και το Βουκουρέστι ,παίρνει σειρά η πρωτεύουσα της Ολλανδίας. Στο Άμστερνταμ ,η ομάδα-μοντέλο του Β.Μαρινάκη θα κληθεί να υπερασπιστεί το Europa League και να το κρατήσει για ακόμη μια σαιζόν ,στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Για να μαθαίνουν όμως οι νέοι και να θυμούνται οι παλαιότεροι ,να θυμηθούμε μια προς μια τις προηγούμενες ευρωκούπες του Θρήνου.

Την σαιζόν 2007-2008 ,η ομάδα του Τ.Λεμονή περνάει αέρα τον όμιλο του Ch.L. και πάει με ...νιαουρίστικη εντολή στον τελικό της Μόσχας. Η εφημερίδα Γάτα είχε δώσει το προφητικό σύνθημα απο την επομένη της πρόκρισης του Ολυμπιακού απο τους ομίλους ,στις 12/12/2007.



Την επόμενη σαιζόν (2008-2009) τον Τ.Λεμονή έχει διαδεχθεί στον πάγκο της ομάδας-θρηνου ο Ε.Βαλβέρδε και δεν αργεί να γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ομάδας ,αφού οδήγησε τον Ολυμπιακό σε δεύτερη σερί ευρωκούπα. Μπορεί να μην ήταν champions league ,αλλά απο πότε λέμε όχι στο Europa; Η εφημερίδες Goal News ,Πρωταθλητής και ΦΩΣ δίνουν το σύνθημα νίκης της διοργάνωσης. Έτσι κι αλλιώς δεν χρειαζόταν να είναι μάντης κανείς για να καταλάβει ότι ο Θρήνος θα έπαιρνε αέρα εκείνη την χρονιά το Europa League. Για αυτό και οι εν λόγω εφημερίδες μιλούσαν για τίτλο πριν καν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων. Απο τις 19/1/2008 συγκεκριμένα. Κωνσταντινούπολη λοιπόν ,η δεύτερη κατάκτηση..





Μετά απο διάλειμμα ενός έτους απο τους ευρωπαϊκούς τελικούς ,ο Ολυμπιακός επανήλθε στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας για δεύτερη φορά το Europa League ,αυτήν την φορά στο Βουκουρέστι για το οποίο έγινε τόσος ντόρος πέρυσι. Σεβόμενος την αξία που έχει κάθε πρωτοσέλιδο ξεχωριστά ,θα δημοσιεύσω την προφητική κούπα που έβαλε στον τίτλο της ,η εφημερίδα Γαύρος ,ενημερώνοντας έγκαιρα τους αναγνώστες της ,ώστε να μπορέσουν και οι ίδιοι να βρουν καλύτερες τιμές αεροπορικών και ξενοδοχείων. Το πρωτοσέλιδο αυτό είχε βγει ,την επομένη ενός ακόμη μεγάλου αποκλεισμού της ομάδας του Πειραία και με τους φιλάθλους τους να κάνουν προφητική χορογραφία..


Eπίσης να πούμε μπράβο και στους κ.Πίκουλα και κ.Καραπαππά που απο τις στήλες τους είχαν ενημερώσει κι αυτοί για το τρίτο ευρωπαϊκό που έρχεται...


Τώρα λοιπόν ,έχουμε Άμστερνταμ και ακόμη ένα ευρωπαϊκό απο την ομάδα που έχει χαρίσει τόσες χαρές στην Ελλάδα...


ΥΣ: Τσέλσι ,Σεντ Ετιέν ,Μέταλιστ ...φέτος ποια θα του σταθεί εμπόδιο;



Σχόλια

  1. ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΡΑΠΑΝ...ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΠΙΚΟΥΛΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου