Nτου Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια;


E-mail που ήρθε πριν λίγο απο αναγνώστη του Blog.
Δεν ξέρω αν ισχύει ,αλλά το δημοσιοποιώ ,όπως κάνω με κάθε mail που έρχεται στο blog.

 Καλησπέρα αδέρφια!Σήμερα κάθησα και είδα το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ίκαρο και πραγματικά μ'έπιασε η καρδιά μου με το θέαμα..Ανύπαρκτη στην επίθεση,τραγική στην άμυνα και ο Κυρίτσης να φαίνεται ο Bryant!!Ωστόσο εδώ ισχύει το "Ο,τι πληρώνεις,παίρνεις!"Όμως θέλω να αναφερθώ σε κάτι που πραγματικά δείχνει ότι στην ΚΑΕ επικρατούν νέα ήθη και έθιμα.Μετά την αδικαιολόγητη ανακοίνωση του υιού Γιαννακόπουλου κατά της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα Φενέρμπαχτσε/Ουκλέρ-Παναθηναϊκος σήμερα συνέβη κι ένα άλλο περιστατικό.
Ο κολλητός μου είναι αστυνομικός και σήμερα είχε υπηρεσία στο γήπεδο της Γλυφάδας για τον εν λόγο αγώνα.. Με την λήξη του στα αποδυτήρια της ομάδος έκανε ντου ο ιδιοκτήτης της μαζί με 3 μπράβους και ξεκίνησε να βρίζει τους παίκτες και να τους απειλεί με την αστυνομία ακριβώς απ'έξω από την πόρτα!! Αυτό έρχεται να προστεθεί στο ήδη βεβαρημένο ιστορικό του κυρίου και σίγουρα δείχνει για ποιόν λόγο δεν έμεινε ο μεγάλος ΖΕΛΙΚΟ..Δεν ξέρω αν αναφερθούν κάπου όλα αυτά ή αν αύριο έχουν πρωτοσέλιδα "Βγάλτε την φανέλα" αλλά το σίγουρο είναι οτι αποτελέι πραγματικό γεγονός.. Ο λόγος που σας στέλνω το συγκεκριμένο mail είναι για να σας μεταφέρω μια είδηση που μπορεί να μην φτάσει στα αυτιά σας αλλά και για να δούμε όλοι μαζί την "ποδοσφαιροποίηση" του μεγαλύτερου συλλόγου που ανέδειξε ο ελληνικός αθλητισμός!!

                                                                           
 Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και την ανάγνωση σας!!!


Φίλιππος 

Σχόλια

  1. Μην τρελένεσαι ρε μεγάλε ..



    Δεν κατάλαβα ρε μεγάλε , ποιός είναι ο Δημητράκης που δεν θα δέχεται κριτική ;


    Τι έχει προσφέρει στον εξάστερο όπως καθημερινά μοστράρει στην φυλλάδα του ;


    Μην μπλέκεις τον μικρό με τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΦΟΥΣ ( στο μπάσκετ έτσι ) .


    Όχι ρε μεγάλε όταν έχω προπονητή τον καλύτερο των καλύτερων ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ .


    Αν είναι λεφτάς και μάγκας ο μικρός να φέρει κανονικό προπονητή , και τότε θα μαι ο νο1 που θα το πιστώσω.


    Φαντάζομαι με την λογική σου , αν η Ρεάλ διώξει τον Μουρίνιο και φέρε τον Παράσχο δεν θα κράξουν ...


    Ο Δημητράκης μέχρι να προσφέρει χειροπιαστά πράγματα , εκτός από ντου , μηνύσεις , κτλ ΘΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ


    όπως κριτικάρει εμετικά εδώ και χρόνια όποιον δεν ''αγαπαμε'' ως dgp .


    Ιερό τοτέμ δεν υπάρχουν .


    Ας κερδίσει τον σεβασμό όλων .. στο χέρι , ή μάλλον στην τσέπη του είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poutanas gi panathinaikoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poutsa kai sto volei mounakiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MOUNAKIAA LAGOUDAKIA POUTSA KAI STO VOLEIIIIIIIIIIIII

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAA POUTSAAAAA LAGOUDAKIAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re lagoudakia protathites tou tipota....PALI POUTSA??????PALI APO TON THRILO????OXI RE GAMOTO....PADOU POUTSES?????OEOEOEEOEOEE I POUTSES EINAI AMETRITES PANATHINAIKEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ετσι νομιζεις,η εφορια παιρνει 40% της αξιας του παιχτη, μονος του ο Ουκιτς παιρνει 800.000 εκτος την εφορια,βαλε και του ΔΔ(κοντα 2 μυρια) του Λασμε κ.α.Δεν καταλαβα μας τα χρωστα και τα εφτα??(που ειναι παραπανω)Να φυγει ρε αυτο θελετε, μετα θα βαλετε ολοι εσεις που κραζετε να παμε καλυτερα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ,Μπα δεν σου αρεσει ο Πεδουλακης να φερεις εσυ αλλον με τα φραγκα σου οχι να απαιτεις και να χλευαζεις τον ΔΓ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @κιμκ Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα. Αφού σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια ,να σου θυμίσω κάποια πραγματάκια. Πριν 3 μέρες μόλις έγραψα σε κείμενο μου πως ο Δημητράκης μπορεί το ένα ,μπορεί το άλλο ,αλλά βάζει φράγκα στην ομάδα. Και αυτό μετράει στο τέλος. Γιατί αν δεν έβαζε αυτός ,δεν παίζει να εμφανιζόταν κάποιος άλλος να έσπρωχνε χρήματα. Και φαντάζομαι δεν διαφωνεί κάποιος σε αυτό. Μάλιστα ,βάζει τόσα λεφτά που θα έπαιρνε μέχρι και την ΠΑΕ και θα είχε και στην άκρη για μεταγραφές. Οπότε εγώ εδώ κάνω μόκο. Αλλά κριτική ,όπως κάνω τόσους μήνες στο πρόσωπο του ,ποιος μου το απαγορεύει; Και δεν έχει να κάνει με εμπάθεια ,αλλά με γεγονότα.

    Για το ντου ,το έγραψα πάνω πως δεν ξέρω αν ισχύει; Όπως έγραψα και ότι ανεβάζω όλα τα mails που πάνε για δημοσιοποίηση; Μπορεί να κάνω λάθος ,αλλά έτσι το τρέχω το blog. Και αν στην τελική ,η συγκεκριμένη πληροφορία είναι παπάτζα ,δεν υπάρχει καν λόγος να συζητιέται το θέμα.

    Τέλος κιμκ ,δεν είπα ποτέ μου πως είμαι σοβαρός. Ούτε πως προσπαθώ να το παίξω.

    Slevin φίλε αν ισχύει ,είναι 100% κατακριτέο. Άλλες δύο φορές έχει μπουκάρει στα αποδυτήρια και τα αποτελέσματα ήταν να γίνουμε μπουρδέλο. Την πρώτη πέφτανε μπουνιές και μετά την κουπά στο Παλέ ο Ράτζα είχε ετοιμάσει βαλίτσες (ασχέτως αν τα αδέρφια ξηγήθηκαν Παναθηναϊκά και δεν τον αναπολήσαμε τον Κροάτη) και την δεύτερη ο Ζοτς ήταν έτοιμος να τα βροντήξει με το ντου μετά το Μαρούσι. Αγάπη θέλουν οι αυτοκρατορίες και όχι απειλές.

    Ο Δ.Γιαννακόπουλος βάζει λεφτά και για μένα είναι μάγκας. Κάνει αυτό που δεν κάνουν άλλοι ,αναλογικά ,πλην Μακρόπουλου. Αλλά έχει κάνει πολλές μαλακίες και πρέπει να τιθασεύσει τον εγωισμό του γιατί είναι αυτοκαταστροφικός.



    Και τα λέει αυτά κάποιος που τον είχε ως νο1 επιλογή για να ηγηθεί όλου του Παναθηναϊκού και να γαμεί με την τρέλα του κώλους. Προς το παρόν δεν το χει κάνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. poutsaaa kai sto volei lagoudakiaaaaaa hahahahaaah OEOEOEOE I POUTSES EINAAI AMETRITES PANATHINAIKEEEE AXXAXAXXAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δίκιο έχεις φίλε , άλλωστε πριν αναλάβει ο Δημητράκης , λέγανε ότι αν φύγει η οικογένεια Γιανν/λου θα

    έχουμε Πεδουλάκηδες στην ομάδα .. Καλά που έμεινε ώστε να έχουμε .. Πεδουλάκη τουλάχιστον .



    Όσο για τα λεφτά που λες ότι βάζει .. το μπάτζετ της ομάδας φέτος είναι περίπου 7εκ , από περίπου 20εκ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο τελος θα τον διωξετε με τα ψυχανεμισματα σας.Ντροπη σας ρε σεις,με τετοια κριση στην φαρμακοβιομηχανια,αυτος πεταει τα εκατομμυρια του και βγαινει ο καθε τυχαρπαστος και βγαζει το κομπλεξ του.Ο διαχειριστης του σαιτ αν ηταν σοβαρος θα διασταυρωνε την ψευδοκαταγγελια.Ο μονος που ηταν στην γλυφαδα ηταν ο Θανασης και οχι ο Δημητρης.Δηλαδη θα πηγαινε σε ξενα αποδυτηρια να τους βρισει.Ο αλλος λεει οτι υποπτευετε μια μ@@@κια,καλα λενε πιο καλα να σου βγει το ονομα παρα το ματι.Τοσο σας κοβει κακομοιρα.Παραγοντας του μπασκετ ασχετος με την ΠΑΕ θα στηνε παιχνιδι στην Ξανθη,Ζωα ε ζωα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν ισχυει ΝΤΡΟΠΗ στον κακομαθημενο Τρακη!!Αυτο το τμημα ειναι ιερο για καθε οπαδο του ΠΑΟ.Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα στον αθλητισμο και θα επρεπε να το ξερει.Απορω αφου τοσα χρονια βλεπει απ'τον Παυλοθαναση με ποσο κοπο,χρονο,προσπαθεια και χρημα κατακτηθηκαν τοσες κουπες και Ευρωπαικη καταξιωση γτ συμπεριφερεται ετσι.Λεμε ΑΝ γτ που ξερω εγω οτι εσυ που εστειλες το e-mail δεν εισαι κανας βαλτος,τσατσος αντιΠαναθηναικος που θελει να μας κανει πουτανα.
    Τεσπα δεν χρειαζεται παραπανω νευρα και συγχυση εγω για το συγκεκιρμενο παιχνιδι εχω μεγαλη καχυποψια οποιος καταλαβε καταλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ τον Τράκη τον συμπαθώ, πέρα απο την πλάκα. Μην τρελαινόμαστε τώρα επειδή έχει κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα και έχει και κάποια sites. Τόσο ρομαντικοί γίναμε όλοι? Εντάξει, οτι η ομάδα έπεσε επίπεδο αυτό είναι άλλο θέμα( και προφανές). Επίσης, όλοι κάνουνε μαλακίες( πόσο μάλλον νέοι παράγοντες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πού την είδες την καταγγελία. Και ο πρες τί θες να κάνει στο κάτω κάτω σε τέτοιο θέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και γω εχω ενα μπαρμπα στην Αμερικη και ειδε τον Γιανακοπουλο να προσπαθει να φερει το μισο ΝΒΑ! Ο καθενας οτι θελει λεει! Τσαμπα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το οτι πληρωνεις παιρνεις φαινεται οτι δεν ισχυει παντα.. πιστευει κανεις οτι θα επαιζε ετσι ο ΠΑΟ με Ζελικο 'η εστω αλλο εμπειρο προπονητη?
    Συμφωνω οτι ηταν αδικαιολογητη (αυτη τη φορα) η ανακοινωση για την Νοβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οπου ακους πολλα κερασια λεει ο λαος ................


    τεσπα θα εβγαινε προς τα εξω δεν μπορει .....και δεν λεω απο τους κοτσεν κτλ
    αλλα απο αυτος που φυλανε θερμοπυλες μεσα στην ομαδα και ο νοων νοειτω


    μην πω οτι το γαβρετα θα το ειχε κανει ηδη βουκινο ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάντε μια έρευνα γιατί το θέμα είναι 100 φορές πιο σοβαρό και από την ήττα από την Καλλιθέα , και από το άθλιο θέαμα με την Κούλα . Και επειδή έχει γίνει στο παρελθόν , έχει διπλή βαρύτητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. file me tetoia themata den blekeis gia na min vreis ton mpela sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η καταγγελεία αυτή είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου