Kάποια πράγματα δεν μπορώ να τα κατανοήσω..


Ο Σωτήρης Νίνης πήγε να παρακολουθήσει το ματς Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός στο Μιλάνο ,την ίδια ώρα που έπαιζε στην Ρώμη ο μπασκετικός Παναθηναϊκός. Δεκτόν; Για μένα όχι ,αλλά κατανοητό αν το δεις με μια πιο soft ματιά.



Αυτό που δεν μπορώ να τα κατανοήσω και να δικαιολογήσω με τίποτα είναι πως γίνεται να βγάζεις φωτογραφίες με δημοσιογράφο Ολυμπιακής εφημερίδας που ξέρεις ότι θα δημοσιευτεί ,πως γίνεται να κάνεις δηλώσεις με "δεν ξέρω" για το αν θα πήγαινες ποτέ στον γαύρο και πως γίνεται να μην διαψεύδεις τις φήμες που βγάζουν εφημερίδες του γαύρου εδώ και 6 μήνες.

Αυτά συγνώμη ,αλλά δεν μπορώ να τα κατανοήσω ,όσο επαγγελματίας κι αν είναι ο άλλος. Ειδικά στον γαύρο Σωτηράκι ,που σε έχουν κλέψει και σένα... ελπίζω να μην χρειαστεί μετά απο χρόνια να βγάλουμε αντίστοιχο θέμα.. 

Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΑΘΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΑΔΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΥΝΤΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ...
    ΕΙΜΑΙ 39 ΧΡ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!


    Υ.Γ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ 32-33 ΧΡΟΝΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ Ο Τ Ο Υ Λ Ε Σ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. diladi me tin idia logiki kai meis an mas grafei sta @@ tis i pae ,prepei na ginume gavroi?
    eisai lathos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαράδεκτος είναι, έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου