Διεύκρινηση για το e-mail με την φημολογία περί ντου του Δ.Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια της ομάδας!


Διευκρινήσεις προς 2 σχόλια αναγνωστών για να μην παρεξηγούμαστε..



@κιμκ Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα. Αφού σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια ,να σου θυμίσω κάποια πραγματάκια. Πριν 3 μέρες μόλις έγραψα σε κείμενο μου πως ο Δημητράκης μπορεί το ένα ,μπορεί το άλλο ,αλλά βάζει φράγκα στην ομάδα. Και αυτό μετράει στο τέλος. Γιατί αν δεν έβαζε αυτός ,δεν παίζει να εμφανιζόταν κάποιος άλλος να έσπρωχνε χρήματα. Και φαντάζομαι δεν διαφωνεί κάποιος σε αυτό. Μάλιστα ,βάζει τόσα λεφτά που θα έπαιρνε μέχρι και την ΠΑΕ και θα είχε και στην άκρη για μεταγραφές. Οπότε εγώ εδώ κάνω μόκο. Αλλά κριτική ,όπως κάνω τόσους μήνες στο πρόσωπο του ,ποιος μου το απαγορεύει; Και δεν έχει να κάνει με εμπάθεια ,αλλά με γεγονότα.

Για το ντου ,το έγραψα πάνω πως δεν ξέρω αν ισχύει; Όπως έγραψα και ότι ανεβάζω όλα τα mails που πάνε για δημοσιοποίηση; Μπορεί να κάνω λάθος ,αλλά έτσι το τρέχω το blog. Και αν στην τελική ,η συγκεκριμένη πληροφορία είναι παπάτζα ,δεν υπάρχει καν λόγος να συζητιέται το θέμα.

Τέλος κιμκ ,δεν είπα ποτέ μου πως είμαι σοβαρός. Ούτε πως προσπαθώ να το παίξω.

Slevin φίλε αν ισχύει ,είναι 100% κατακριτέο. Άλλες δύο φορές έχει μπουκάρει στα αποδυτήρια και τα αποτελέσματα ήταν να γίνουμε μπουρδέλο. Την πρώτη πέφτανε μπουνιές και μετά την κουπά στο Παλέ ο Ράτζα είχε ετοιμάσει βαλίτσες (ασχέτως αν τα αδέρφια ξηγήθηκαν Παναθηναϊκά και δεν τον αναπολήσαμε τον Κροάτη) και την δεύτερη ο Ζοτς ήταν έτοιμος να τα βροντήξει με το ντου μετά το Μαρούσι. Αγάπη θέλουν οι αυτοκρατορίες και όχι απειλές.

Ο Δ.Γιαννακόπουλος βάζει λεφτά και για μένα είναι μάγκας. Κάνει αυτό που δεν κάνουν άλλοι ,αναλογικά ,πλην Μακρόπουλου. Αλλά έχει κάνει πολλές μαλακίες και πρέπει να τιθασεύσει τον εγωισμό του γιατί είναι αυτοκαταστροφικός.

Και τα λέει αυτά κάποιος που τον είχε ως νο1 επιλογή για να ηγηθεί όλου του Παναθηναϊκού και να γαμεί με την τρέλα του κώλους. Προς το παρόν δεν το χει κάνει..

Σχόλια

  1. Εγώ περιμένω συγνώμη για το ότι ΕΚΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΖΕΛΙΚΟ . Τίποτα άλλο .
    Τότε θα τον παραδεκτώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον εδιωξε???και οι δυο τρεις συναντησεις τι λογο ειχαν??Ο Ζοτς εφυγε για δικους του λογους,ξεκουραζετε, αν ηθελε ομαδα θα χε οποιαν ηθελε.Αυτο δεν μπορει να ισχυει?Αλλος λογος μπορει να ναι το χαμηλο μπατζετ.Ο καθενας σκεφτεται οτι θελει κατα πως τον συμφερει, με υποψιες τον κατηγορουν.Εγω βλεπω οτι η ομαδα δεν εχει εγκαταληφθει παρο ολες τις γκαφες του Πεδουλακη(μεχρι ρητρα πληρωσαμε για τον Κιτσεν,για Αρμστρονγκ τα βλεπεται) ηδη ψαχνουν παικτες.Εσεις τωρα τι καταλαβαινετε να τον απαξιωνετε??Αν πηγαινε ο ΔΓ στα αποδυτηρια θα ταν αλητης τωρα που πηγε ο θανασης "καλα τους εκανε" χαχαχαχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μερες ειναι δυσκολες, ο μικρος ειναι στην μπουκα πολλων και που ζητησε συγγνωμη κανεις δεν το εκτιμησε.Ηθελα να ξερα αν βαζατε εσεις 30.μυρια τοτε και χανατε απο μια ομαδουλα πως θα αντιδρουσατε.Ο χρονος θα τον κρινει οχι εμεις τωρα.Οι δυσκολιες των ημερων δεν του δινουν το δικαιωμα να κανει την υπερβαση (οικονομικη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστός είσαι φίλε, δεν φταίει ο κάθε bloger αλλά αν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι κάνανε σωστά την δουλειά τους ο κόσμος δεν θα είχε τόσες απαιτήσεις απο τα blogs( ή έστω αυτό εδώ συγκεκριμένα). Η επαγγελματική δημοσιογραφία που λες επιλεκτικά ενημερώνει. Τα μισά θέματα τα κάνει γαργάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως έχουμε πει, ελληνική αθλητικογραφία δεν υπάρχει. Είναι προσπέκτους. Σήμερα διάβαζα πως τελικά ο Θανάσαρος ήταν αυτός λένε που χώθηκε στα αποδυτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καταγγελία λέει ο ένας, ψάξτο λέει ο άλλος, κριτική κάνει ο παρ' άλλος.
    Το ότι εδώ είναι μπλογκ και ο κάθε διαχειριστής μπορεί να δουλεύει τη
    σελίδα του όπως του γουστάρει και δεν πρέπει ο κάθε ένας που διαβάζει
    και σχολιάζει να τα αντιλαμβάνεται σαν επαγγελματική δημοσιογραφία, δεν πέρασε από το μυαλό κανενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. an k tis 2 fores idika tin deyteeri fora pou to kane itan lathos kata ti gnomi mou kamia apo tis 2 fores den eixe katastrofika apotelesmata tin mia h omada pire protathlima mes sto pale kontra se olous k se ola k tin alli episis h omada pire protathlima sto pale oso gia ti fygi tou radja o opios eixe teliosi apo otan egine to episodio ekino egine se mia epoxi pou o panathinaikos ops sosta eipes(oti ta aderfia eksigithikan panathinaika k den elipse o kroatis) vasi batzet eixe tin politelia opios k na efeuge na ton anaplirone epaxia opos k gine me tin apoktisi rebratsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταρχήν ευχαριστώ που μου απαντάς σε προσωπικό επίπεδο, Press. Εννοείται πως είναι κατακριτέο να μπουκάρεις στα αποδυτήρια, δεν διαφωνούμε καθόλου σε αυτό. Εγώ είπα απλά πως τον μικρό τον συμπαθώ γενικά, παρά τις τρέλες που κάνει. Ίσως επειδή τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο έχω φάει στην μάπα μαλθακούς, τεχνοκράτες και αδιάφορους παράγοντες. Συμφωνώ 100% στο να μην κάνει τον Ταλιμπάν και οτι πρέπει να ελέγχει τα νεύρα του. Επίσης αν επαληθευτούν ιστορίες που ακούγονται, όπως του έχω τώρα συμπάθεια, μπορώ και να τον κατακρίνω το ίδιο εύκολα. Απλά κάποιοι τον έχουν κάψει ήδη ως χαρτί( μιλάω γενικά, ασχέτως ντου κτλ), περιμένετε πρώτα. Τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. re mages egw aakousa oti o thanasis o giannakopoulos htan sto gipedo kai oxi o dhmhtris,, an thelete koitaxte to

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου