Ό,τι να ναι...


Μείωση του ΔΣ της ΠΑΕ αποφάσισε πως πρέπει να υπάρξει ,ο Γ.Αλαφούζος, ώστε να παίρνονται πιο γρήγορα οι αποφάσεις. Αυτό σαν συνέπεια θα χει -λογικά- να μειωθούν και τα μέλη που εκλέχθηκαν για το ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Και αν συμβεί αυτό ,οι της Θύρας 13 μένουν εκτός!


Και γω ο ηλίθιος τώρα ,έχω μια απορία. Πες πάει στο διάολο ότι ο Γ.Αλαφούζος άφησε να αιωρείται ότι οι συνδέσμοι θα έχουν δικαίωμα ψήφου ανά 8 εικοσάρικα και αφού γράφτηκαν (όσοι γράφτηκαν) ,τελικά αυτή η φήμη ,έγινε γνωστό πως δεν θα υλοποιηθεί. Αυτό με την μείωση του ΔΣ για ποιο λόγο το αποφάσισε και θα το τρέξει ,μετά τις εκλογές που έγιναν; Τι λογική έχει αυτή η κίνηση;

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος; Γιατί έτσι μόνο Αλαφούζους ,Γόντικες και Βερβέσους βλέπω να μένουν και να αποφασίζουν. Α και Παναγόπουλους να μην φεύγουν απο τις θέσεις των αντιπροέδρων της ΠΑΕ...

Σχόλια

  1. Δε καταλάβα όμως γιατι να ενοχλεί που θα μείνουν εκτός οι της Θύρας 13. Αφού βγήκαν 7ος και 8ος αν δε κάνω λάθος από οσους βάλαν λεφτά και ψήφισαν καθώς γράφεις . Οπότε γιατι αυτοί θα πρέπει να είναι μέσα με το ζόρι ; Ας είναι ο Αλαφούζος ο Οικονόμουπουλος ο Αντωνίνιαδης που βγήκαν πρώτοι στις ψήφους..


    Σε κάθε περίπτωση το νόημα αυτών που ήθελα να γράψω ήταν άλλο . Το οτι να ναι της όλης ιστορίας της Συμμαχίας είναι οτι ο Αλαφούζος αποφάσισε να μικρύνει το Δ. Σ της ΠΑΕ ... ? Η σχεδόν όσα έχει κάνει Συμμαχία βρίσκονται στη σφέρα του οτι να ναι ;


    Kαι πως δε βάλανε λεφτά ..Οι μέτοχοι δε βάλανε λεφτά ? Δηλαδή τα 170 ευρώ που έβαλε το Χ μέλος της Συμμαχίας είναι περισσότερα..από όσα έβαλαν στις αυξήσεις οι μέτοχοι ;


    Σε κάθε περίπτωση το σκεπτικό της Συμμαχίας θα λειτουργούσε μόνο εαν βασιζόταν στον ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ αλλιώς με 1000 άτομα να ψηφίζουνε ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να αποφασίζουνε για όλα στην ΠΑΕ .Δηλαδή αυτό δε το αντιλαμβάνεσαι ..; Eίναι απλούστατο ..


    Είναι λαική βάση αυτό το πράγμα που και τα ίδια μέλη που βάλαν λεφτά το αποστρέφονται ;



    Αλλά ξαναλέω το Δ.Σ της ΠΑΕ θα αποτελείται από εκπροσώπους των μετόχων και κάποια μέλη της Συμμαχίας .. Αλλά τελικά το πρόβλημα μας είναι αν θα μειωθούν τα άτομα του Δ. Σ ..; Πραγματικά δε καταλαβαίνω... Και προσωπικά όπως είναι η κατάσταση δε με εκφράζει καθόλου ..αν θέλουν ας τα κάνουνε ..και 41 όσοι ήταν οι υπόψηφιοι της Συμμαχίας..με 1000 να ψηφίζουν να μην μείνει κανείς παραπονεμένος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ έχει λογική το όλο θεματάκι της Συμμαχίας..Δηλαδή αυτοί της Θύρας 13 που βγήκαν με τις 100 ψήφους και τις 150..ή ακόμα και ο Αλαφούζος που βγήκε με τις 650 ψήφους.. ο Γόντικας με τους 350..εκφράζουν..τον Παναθηναικό λαό ...?



    Ήμαρτον..καμία λογική πουθενά στο εγχείρημα της Συμμαχίας..απλά κάτι να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να κρύβονται πίσω από τον Παναθηναικό λαό των 3300 κανονικών μελών και των 1500 που ψηφιζουν...


    Σε κάθε περίπτωση η Συμμαχία δεν εκφράζει καμία πλειοψήφια..και κανένα σύνολο παρα μόνο τον μικρόκοσμο των ανθρώπων που πιστεύουν σε αυτό ...


    Τώρα για το Δ. Σ της ΠΑΕ έτσι και αλλιώς είχαν πει οτι από τη Συμμαχία θα βάλουν δύο τρια ..το πολύ μέλη. Δηλαδή ..τι θα ήταν λογικό να βάλουν αυτούς της Θύρας 13 που βγήκαν από τους τελευταίους στις ψήφους..?



    Όλο το θεματάκι έγινε για να είναι ολοι ευχαριστημένοι..Άμα θέλουν τόσο μια καρέκλα να τους δώσουν εκεί μια θέση στο Δ.Σ..να έχουν να χαιρόνται...


    Ντροπής πράμματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα μου είναι για ποιο λόγο να γίνει γνωστό τώρα που έγιναν οι εκλογές ότι θα υπάρξουν μειώσεις στα ΔΣ και άφησαν τις εκλογές να διεξαχθούν με διαφορετικά δεδομένα.

    Οι μέτοχοι που κολλάνε με την Συμμαχία τώρα; Εξαρχής ήταν γνωστό πως είναι διαφορετικό το να αγοράσεις κάποιος απευθείας μετοχές και διαφορετικό να γίνει μέλος στην Συμμαχία. Οπότε λογικό να μην έχουν δικαίωμα να εκλέγουν μέλη για το ΔΣ της Συμμαχίας.


    Απο την στιγμή που 3.500 χιλιάδες έβαλαν τα λεφτά που "αγοράζαν" και ψήφο και πήγαν οι 1000 να ψηφίσουν ,δεν έχει για αυτό ευθύνη η ίδια η Συμμαχία ,αλλά ο κόσμος.


    Αν ήταν λιγότερη η συνδρομή για την Συμμαχία ,αν ψήφιζαν και οι απλοί μικρομέτοχοι για τα ΔΣ ,αν ψήφιζαν περισσότεροι απο 1.000 ,αν αν αν ...εγώ σου λέω ότι είναι ακατανόητο το να μικραίνω το ΔΣ 5 μέρες μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άτοπο αυτό που λες Βαγγέλη.


    Απο την στιγμή που υπήρχε η Παναθηναϊκή Συμμαχία που είναι μοντέλο λαϊκής βάσης (ασχέτως αν έχει επιτύχει μέχρι στιγμής ή όχι) ,έχει κάποιο σκεπτικό. Αυτοί που είναι μέλη της αποφασίζουν για την δομή της ΠΑΕ.


    Αφού τόσοι βάλανε λεφτά ,ποιοι θα αποφασίσουν; Αυτοί που δεν βάλανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου