Πράσινος Άι Βασίλης στην Ρώμη!

Άλλη μια ήττα ,άλλη μια κακή εμφάνιση. Ε και; Συνηθίσαμε..

Ένα μήνα νωρίτερα μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων ο Παναθηναϊκός και ξεκίνησε τα δώρα (ή μάλλον τα συνέχισε απο το προ δύο εβδομάδων ματς στην Αθήνα) ,δίνοντας έτοιμα τα πρώτα δύο γκολ της Λάτσιο. Πλέον μας τελείωσε και ο στόχος της Ευρώπης ,αφού μόνο μαθηματικά έχουμε ελπίδες και με αυτές τις εμφανίσεις ,ούτε για πλάκα δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Καλύτερος παίκτης σήμερα ο ...κόσμος!


Η λογική επικράτησε σήμερα στο Ολίμπικο και χάσαμε 3-0 με κάτω τα χέρια ,αν και σε κανένα απο τα δύο ματς δεν είδαμε την καλύτερη Λάτσιο. Ο λόγος; Δεν χρειάστηκε ,αφού και στην Αθήνα και στην Ρώμη τα δώρα-γκολ που τους κάναμε ήταν αρκετά για να μην προσπαθήσουν για κάτι παραπάνω. Σήμερα ,οι "μεγαλόψυχοι" ήταν ο Βύντρα με τον Καρνέζη και τον Κουίνσι στο πρώτο γκολ και ο Χουχούμης στο δεύτερο γκολ. Ε τι κίνητρο για να παίξουν μπάλα να χουν οι Ιταλοί και να μας αποδείξουν πως είναι ανώτεροι όταν χωρίς φάση προηγούνται στο πρώτο ημίχρονο με 2-0; Δεν είναι και λίγο πράγμα..

Στο πρώτο γκολ που φάγαμε θα ήθελα να ρωτήσω τον Λουκά ,με ποιο σκεπτικό έκανε πίσω και ...ξεμάρκαρε τον Κόζακ. Φοβήθηκε μην κάνει πάσα στα πλάγια ο Τσέχος και βγει κάνας Λατσιάλι στην πλάτη του; Δεν είδε ότι μαρκαρόταν απο δικό μας; Και αν δεν τον είδε ,έκανε πίσω γιατί; Για να κόψει την πάσα; Δεν σκέφτηκε πως θα δώσει χώρο στον Κόζακ για σουτ; Γενικά δεν μπορώ να κατανοήσω την κίνηση αυτή. Προφανώς υπάρχουν οι κακές στιγμές (όπως αυτή με τον Σεϊταρίδη) ,αλλά δεν έχουν μαζευτεί μπόλικες όλα αυτά τα χρόνια; Εγώ θεωρώ λίγο τον ποδοσφαιριστή Βύντρα ,αλλά δυστυχώς δεν θα μείνω στο σημείο του λάθους του ,γιατί πολύ απλά το πρόβλημα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού δεν είναι ο Βύντρα. Μια αφορμή αποτελεί απλά ,όταν κάνει τέτοιες πατάτες για να ξεδίνουμε.

Αντιθέτως στο δεύτερο γκολ και την "ασίστ" του Χουχούμη στον Κόζακ έχουμε να κάνουμε ξεκάθαρα με λάθη απειρίας. Ο πιτσιρικάς δεν βρήκε ελεύθερη πάσα γύρω του και αντί να πετάξει στο βάθος την μπάλα ή να την γκελάρει σε πόδια των Ιταλών ,προτίμησε να την μεταβιβάσει προς τον άξονα και εκεί εμφανίστηκε ένας μπλε και όχι ένας πράσινος. Αυτό και τίποτα παραπάνω. Λάθος απο τον μικρό και πρέπει να ξεχαστεί. Έτσι κι αλλιώς πιο έμπειροι απο αυτόν κάνουν και χειρότερα.

Το στενάχωρο της όλης υπόθεσης είναι πως μέχρι να γίνει το δώρο του πρώτου γκολ ,η Λάτσιο δεν απειλούσε και ο Παναθηναϊκός έχασε και μια καλή ευκαιρία με το γύρισμα του Σπυρόπουλου στον Τοτσέ ,ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή. Όλα αυτά βέβαια μπροστά στο 3-0 είναι να χαμε να λέγαμε..

Μερικοί σήμερα μπορεί να αποδώσουν την σημερινή εξέλιξη του παιχνιδιού στην ατυχία. Εγώ πολύ απλά θα πω πως δεν χρειάζεται ούτε μισός φίλαθλος του Συλλόγου να εθελοτυφλεί άλλο. Αυτές είναι οι δυνατότητες της ομάδας και οι άτυχες στιγμές ,είναι και ένα δείγμα του χαμηλού αγωνιστικού επιπέδου που υπάρχει. Ρεαλιστικά ,πλέον στα επόμενα δύο ματς πάμε για 0-1 πόντο στο Europa League. Να νικήσουμε τους Σλοβένους στο ΟΑΚΑ το κόβω χλωμό και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην Αγγλία δεν παίζει ,αφού λογικά η Τότεναμ θα παίζει την πρόκριση-πρώτη θέση στο τελευταίο παιχνίδι.

Πλέον και με το -στημένο- πρωτάθλημα να είναι χαμένο ,το Κύπελλο αποτελεί μονόδρομο για κάτι καλό. Δεν φαντάζομαι πως υπάρχει κάποιος στο ποδοσφαιρικό τμήμα που σκέφτεται να σνομπάρει τον συγκεκριμένο θεσμό και να μην δώσει μεγάλη βαρύτητα.

Τα θετικά απο σήμερα; Η παρουσία του κόσμου που ήταν γύρω στους 300-400 και δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε.

ΥΣ: Δεν θα βαρεθώ να το λέω. Τα πάντα είναι θέμα προσδοκιών. Μην έχετε υψηλές προσδοκίες ,για να μην απογοητεύεστε και πολύ. Απλά πράγματα. Αυτό μπορεί το ρόστερ του Παναθηναϊκού (με εξαίρεση κάποια αποτελέσματα στην Θράκη ,στο Μάριμπορ και στο ΟΑΚΑ με τον Άρη) ,αυτό κάνει.

ΥΣ2: Αυτόν τον Κουϊνσι απλά δεν μπορώ να τον βλέπω.

ΥΣ3: Δεν μου φταίει ο Φερέϊρα για αυτά τα ματς. Δεν μπορώ να του ζητήσω κάτι απο αυτά τα ματς.

Σχόλια

  1. Αν δεν κανω λαθος , απαλλαγηκαμε απο τον τζιγγερ για να παμε καλυτερα ,γιατι ηταν ανιωθος. Λαθος , απαλλαγηκαμε απο τον τζιγγερ για να αναλλαβουνε οι προδοτες του φορεα , ο βασιλαρας και τα ερπετα που σερνονται γυρω απο αυτους. Σε αλλες εποχες θα γινοταν χαμος , τωρα ειναι χορτατοι απο τις σαρκες της ομαδας και στα αρχιδια τους αν ξεφτιλιζομαστε παντου. ΠΡΟΔΟΤΕς ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. lazy Cook περνα απο βαρνιμα λουκουμα να παρεις το μεροκαματο......τα ειπες χοντρα........οσο για σενα τσατσε φαινεσαι απο χιλιομετρα ποσο τσατσοστημενο εισαι.........σαλαμαχι ο πατερας ....το βρωμοκολο σου........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΑΤΣΟΣ13/12/12 2:43 μ.μ.

    Kωλοτρυπίδες υπάρχουν ( σάν τον ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ και τον tap). PRESS.
    Λεφτά δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pesta pe file lazy cook exeis apolyta dikio aytoi exoun ginei xeipoteroi apo ton gkontjo kai ama den symfoneis se lene touloumpa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άλλο το να μην συμφωνεί κάποιος με μια άποψη ,άλλο το να την κατηγορεί και άλλο το να αρχίζει να βρίζει χωρίς να έχουν υπόσταση αυτά που λέει. Υπάρχει μια μικρή απόκλιση σε αυτές τις 3 περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες.


    ΑΡΧΙΣΚΟΥΛΗΚΙ ο Αντωνιάδης ..ΜΕΓΑΛΕ ΤΣΑΤΣΕ ΦΩΤΙΣΕ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι προδότες του φορέα ...μάλιστα ,το ακούσαμε κι αυτό.
    Φαντάζομαι δίνεις περισσότερα λεφτά και αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στον Σύλλογο απο αυτά τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΣΑΤΣΟΣ13/12/12 2:44 μ.μ.

    LAZY COOK. Aπό τις αναλύσεις που κάνουν διάφορα όντα,δέν φταίνε τα όσα
    αναφέρεις,ούτε το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ο Βγενόπουστας,ούτε το ΑΡΧΙΣΚΟΥΛΗΚΙ
    ο Αντωνιάδης ,ούτε οι ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ του φορέα.Ο ΒΥΝΤΡΑ φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TON PAIRNEIS GAMOPOUSTA TOU GONTZOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΜΗΤΡΗΣ13/12/12 2:48 μ.μ.

    ναι ρε φιλε να μην εχουμε προσδοκιες αλλα να μην εχουμε και budget.....
    oxi να πεταμε λεφτα σα τους μλκες και μετα να εχουμε και ελλειμα στο τελος της σεζον....
    Δλδ αυτα ειναι τραγελαφικα.... Θα σου πουν σε 3 μηνες ελλειμα. Δε βγαινει η χρονια και θα πεις οκ το κλβαινω γτ ειχαμε ομαδαρα φετος... Απλα παραλογισμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργος Αλεξόπουλος13/12/12 2:48 μ.μ.

    Μα δεν έχουμε ούτε budget, με πενταροδεκάρες περνούν οι μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου