Ούτε καν!


Ποδοσφαιριστές δημόσιους υπαλλήλους που παίζουν όποτε τους καυλώσει και όποτε είναι κάνας manager στο γήπεδο ,τον πούλο. Ταλαντούχος παίκτης ο Βαγγελάκης με πολλές δυνατότητες ,αλλά να πάει στην Μπαρτσελόνα με τον φίλο του τον Αλέξανδρο...

Σχόλια

  1. ναι αλλα φαινεται οτι εχεις επιλεκτικη μνημη και δεν θυμασαι τις συνεχεις δηλωσεις του Γκεκα εναντιον του ΠΑΟ,την επιμονη του να ριχνει τα πεναλτυ για να βγει 1ος σκορερ τη σεζον 2004-2005 που εχασε πεναλτυ με αρη και ηρακλη,την προσβολη του σε οπαδους στο Ηρακλειο το 2005 μετα απο αποκλεισμο στο Κυπελλο απο Εργοτελη.μη φοβασαι εγω ειμαι εδω να στα θυμιζω.αμα θελετε τον Γκεκα να φερουμε και τον ευθυτενη Τζιωλη,τον αδιαφορο Μαντζιο και γιατι οχι και τον Μιχαλακη τον Πουσταντινου?ουτε αυτος μας χαλαει φανταζομαι γιατι ειναι κλασεις ανωτερος τουΤοτσε ακομα και σε αυτη τη ηλικια.σωστα?
    μαθετε ορισμενοι να μην γλειφετε εκει που φτυνετε.Παναθηναϊκος σημαινει τιμη και αξιοπρεπεια.ποτε μας δεν παρακαλεσαμε κανεναν.σε οποιον Γκεκα,Μαντζιο κτλ. δεν αρεσει αυτο ας παει στον οσφαπ η στην κουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai poli megali.
    o gekas toulaxiston epaize stin ellada kai den perimene tin evrwpi san ton allon. opws kai douleve stis proponiseis k den eixe themata me proponites.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το Μαντζιο ουτε καν και το Γκεκα τον θελεις?θα μας τρελανεις ρε

    Panathinaikos Press?δηλαδη ποσο μεγαλη διαφορα εχουν αυτοι οι δυο σε θεματα συμπεριφορας εναντια στον ΠΑΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. esto k ean o gekas einai kolopaido k xanei orismena axasta k as exei milisi arnitika gia pao mas xalai 1 ceder for pou gia ellada se mia sezon exei ta 20 goal gia plaka?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστός..Παίχτης με μεγάλο ταλέντο αλλά από διάθεση ..πάθος άλλη κουβέντα...Και μεγάλος φραγκοφονιάς ! Άκουγα τον Τσιάρτα που του είχε κάνει πρόταση να πάει στην ΑΕΚ ..και ουσιαστικά τους χρησιμοποιήσε ενώ είχε συμφωνήσει..για να ανεβάσει το συμβόλαιο του στο Αζερμπαιτζάν !!



    Την καλύτερη του χρονιά στον Παναθηναικό την έκανε με τον Τεν Κάτε..που στο Τσαμπιονς Λιγκ έβγαλε μάτια τότε..και στην Ελλάδα σερνόταν ..


    Μακριά και αγαπημένοι...Παίχτη που τον στέλναμε δανεικό μήπως και συνέρθει και αυτός έκανε διακοπές...Μακριά..Ο Αλέξανδρος που έχει φάει περισσότερο κράξιμο απο τον Βαγγέλη ..προσωπικά τον θεωρώ φιλότιμο μπροστά στον Βαγγέλη..και κάνει και καριέρα..Ο Μάτζιος στα 29 του είναι γυρολόγος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sosta pola apo ayta pou grafeis alla min epikalise ton tsarta pou akoma k gia mia apli sunedepsi zitouse leuta. k pou to kalokairi ta kane madara sta metagrafika tis aek

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου