Μητσάρα γερά!


Δεν χρειάζεται κανείς να είναι μάγος για να καταλάβει ότι ο Μήτσος φαίνεται να έχει ξενερώσει. Οι αντιδράσεις του στο παρκέ ,αλλά και οι απεγνωσμένες πάσες του στον Σχορτσιανίτη που χάνονται στην πορεία γιατί πολύ απλά όλοι ξέρουν ότι εκεί θα πάει η μπάλα ,είναι δύο στοιχεία που σε πιάνει η ψυχή σου να τα βλέπεις. Νιώθουμε τόσο εξαρτημένοι απο τον Μήτσο σαν ομάδα ,όλοι οι παίκτες αυτόν ψάχνουν και προφανώς αυτό δεν είναι ό,τι το καλύτερο.


Ένα στοιχείο μόνο για να καταλάβετε την εξάρτηση που έχουμε πλέον απο τον Μήτσο. Το τελευταίο του ματς που έμεινε άποντος ήταν ο ημιτελικός της Euroleague με τον γαύρο στο Βερολίνο. Και πιθανότατα ούτε να το ξέρατε ότι σε εκείνο το ματς ο Μήτσος ήταν άσφαιρος ,γιατί πολύ απλά είχε και άλλους παικταράδες η ομάδα. Τώρα ...Διαμαντίδης και μετά το χάος. Μηδέν πόντους ο Δημήτρης ,ήττα μέσα στο ΟΑΚΑ απο την Κίμκι.


Απλά ελπίζω να μην ξενερώσει κι άλλο και να μην καεί στο τέλος...

Σχόλια

  1. Πώς να μην είναι. Νιώθω σίγουρος ότι θα έπαιρνε πόδι το καλοκαίρι μαζί με τους άλλους, αν δεν αποτελούσε τη σημαία της ομάδας. Με ποιό τριπάκι να παίζει όταν είχε συνηθίσει στα απόλυτα συστήματα και στους συμπαίκτες αστέρια και τον αναγκάζει τώρα ένας τυχαίος ανίδεος από σύγχρονη προπονητική να ασχολείται με μπάσκετ κατώτερου επιπέδου. Αφού τον καταδικάζει απλά να συμμετέχει σε μια ομάδα που μάλλον δεν πάει να κατακτήσει τίποτα, όταν του λένε ότι, ξέρεις ο κόουτς είπε ότι ξέχασε να δώσει σπουδαιότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ξέρεις στη συνέντευξη τύπου σε ευχαρίστησε που βοήθησες πολύ την ομάδα... Τί να κάνει, μήνες υπομονή έως να στρώσουν οι συμπαίκτες του ενώ παράλληλα χάνει τα πάντα που κυνηγούσε χρόνια σε ανώτερο επίπεδο? Από την άλλη μπορεί να παίζουν πολλά ανάποδα στην προπόνηση και σε διοικητική λειτουργία και να μην του κάθεται καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου