Αθανασίου ,πάρτο αλλιώς...

Νίκος Αθανασίου ,Leoforos

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι συμφωνώ πως...διαφωνώ με τις αποδοκιμασίες για τον Χριστοδουλόπουλο την ώρα της αλλαγής του στο ματς με την Άεκ. Διαφωνώ ,γιατί αν φτάνουμε στο σημείο να κράξουμε αυτόν ,τότε τι θα πρέπει να γίνεται με άλλους; Και το λέω εγώ ,που τον θεωρώ λίγο για τον Παναθηναϊκό και υπερκτιμημένο για τον ρόλο του ηγέτη που του έχουν πλασάρει ,αναγκαστικά. Αλλά ρε Αθανασίου ,τι παπάτζες κάθεσαι και γράφεις; Αυτά που έκανε και κάνει τόσα χρόνια ο Γκόντζος ,βάζοντας ταμπέλες και κριτικάροντας τον κόσμο ,το κάνεις και εσύ;



Ποιοι ακριβώς είναι οι έξυπνοι και οι περίεργοι που λες; Στον κόσμο του Παναθηναϊκού απευθύνεσαι; Γιατί προφανώς αυτοί που γιούχαραν στην αλλαγή ,ούτε Τζιγγερολάγνοι απαραίτητα είναι ,ούτε Derby News διαβάζουν ,ούτε κάθονται και σκέφτονται αν ενοχλήθηκαν απο όλα αυτά που λες. Καλό είναι σε κάποια φάση να σταματήσουν οι θεωρίες συνομωσίας και τα "συστήματα εξισώσεων που λύνετε" για να πείτε αυτό που θέλετε ,γιατί δεν απέχουμε πολύ απο την ομαδική παράκρουση ελέω Παναθηναϊκού και όχι μόνο. <<Κρα>> στην αλλαγή έπεσε απο πολλές θύρες και σίγουρα ούτε οι Τζιγγερολάγνοι ,ούτε οι αναγνώστες του Κώστα είναι τόσοι πολλοί.

Ο κόσμος έκραξε γιατί η ομάδα έχει κάνει μόλις 3 νίκες Νοέμβρη μήνα ,είναι εκτός τίτλου απο Σεπτέμβρη ,βλέπει χείριστο θέαμα και δεν έχει έναν παίκτη να δει. Παρόλα αυτά ,τα σκάει για να παρακολουθήσει κάθε φορά έναν Παναθηναϊκό που να αρέσει και όχι έναν που του βγάζει την πίστη.

Σε κάποια φάση πρέπει να βγάλουμε όλοι τις παρωπίδες (και εγώ μέσα) και να καταλάβουμε ότι ο πολύς κόσμος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που θέλει επιτυχίες ,γκολ ,τίτλους και παικταράδες. Δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρόεδρος ,ποιος θα τα σπρώχνει στην ΑΜΚ και ποιος θα κάνει προπαγάνδα μέσω των φυλλάδων του. Όταν υπάρχουν αυτά ,τότε όλα πάνε καλά. Απόδειξη τα διαρκείας που κόπηκαν το καλοκαίρι του 2010 ,παρά την φυγή Πατέρα ,παρά τον Κωνσταντόπουλο ,παρά τα όσα τραγικά συνέβαιναν στα διοικητικά. Αγόρασε μαζικά διαρκείας γιατί η Πανάθα πήρε νταμπλ ,γιατί η Πανάθα γάμησε την Ρόμα ,γιατί είχε παικταράδες που σηκωνόσουν να τους χειροκροτήσεις.

Το καταλάβες Ν.Αθανασίου; Εγώ τα απλοποιώ μέσα μου τον τελευταίο καιρό ,γιατί έτσι είναι η πραγματικότητα. Εκτός κι αν θες κόσμο που να έχει συγκεκριμένη συμπεριφορά ,να γιουχάρει μονοδιάστατα και να θίγει θέματα όταν και όπως κάνουν οι υπόλοιποι. Αυτός που θα πάει γήπεδο Αθανασίου δεν θα κάτσει να αναλύσει τι και πως ,όταν στην καθημερινότητα του ματώνει. Σίγουρα υπάρχουν και οι μαλάκες που γκρινιάζουν για να γκρινιάξουν ,σίγουρα υπάρχουν και οι ημιμαθείς που λένε κάθε πίπα που τους παπαγαλίζουν ,αλλά ο περισσότερος κόσμος του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται ,ούτε να απαιτούμε να έχει προσαρμοσμένη στα μέτρα μας συμπεριφορά.

Συγκεντρωθείτε...

Σχόλια

  1. pres η απαντησηςου ηταν υπερ του παναθηναικου και μονο .Ολοι αυτοι που πουλανε αντιβαρδινογιαννισμο η αντιβγενοπουλισμο θα πρεπει να σταματησουν και να δουν το σημερα .Ουτε ο τζιγκερ θα γυρισει ουτε πολυ περισσοτερο ο βγενοπουλος ουτε οι μεν δμγ ουτε οι δε να περιμενουν να μπουν σε καποιο payroll απο τουσ δυο.ετσι ασ βλεπουν μονο το σημερα και μονο τον παναθηναικο και ας αφησουν τα φαντασματα ο καθενας στη ντουλαπατου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό το άρθρο σου Πρές , κανείς δεν έχει δικαίωμα να υποδείξει στον κόσμο τι θα πράξει. Ο καθείς αποφασίζει μόνος του και πράττει ανάλογα. Αν κάτι δεν του αρέσει θα φωνάξει και θα κράξει για τις επιλογές του προπονητή και της διοίκησης.

    Στο μόνο που διαφωνώ μαζί σου είναι ότι πιστεύεις ότι θα υπάρξει σωτήρας επενδυτής για την ομάδα μας. Δεν πιστεύω στους Μεσσίες-σωτήρες και ο Βαρδινογιάννης το 1979 όταν πήρε την ΠΑΕ ήταν μεσσίας και καταλήξαμε στο 2012 , όταν παραχώρησε τις μετοχές του στον Αλαφούζο , να μην έχει φτιάξει ούτε γήπεδο. Δεν χρειάζεται επενδυτής με πολλά λεφτά για να σώσει την ΠΑΕ , χρειάζεται άνθρωπος με μυαλό να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να φέρει την ομάδα στην κορυφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε, αν έχεις έστω ένα δίπλωμα από ιεκ, τρέξε πάρτου τη θέση να τελειώνουμε με τις φιλιπινέζες των παρασκηνίων. Κρίμα να πληρώνεται αυτός και εσύ να κάθεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχει νόημα το κράξιμο διότι πολύ απλά τόσο μπορούν τα παλικάρια. Δεν πιστεύω οτι κάποιος μπορεί αλλά δεν παίζει επίτηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρά τα λέει ο Αθανασίου στο άρθρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου