Παναθηναϊκό Σάββατο στην Αθήνα



Δεύτερο Σάββατο που οι ώρες των ματς μπάσκετ και βόλεϊ γυναικών ταιριάζουν τέλεια και ο κόσμος του Συλλόγου δίνει βροντερό παρών και στα δύο ματς ,μέσα στο κέντρο της Αθήνας ,εκεί που ανήκει και ο Παναθηναϊκός. Τα αγωνιστικά συμπεράσματα σχετικά με τα δύο τμήματα ,δεν μου άλλαξαν την άποψη και παραμένουν ίδια με αυτά που είχα πει δύο εβδομάδες πριν. Δηλαδή ότι το μπάσκετ πάει φουλ για πρωτάθλημα μετά απο 8 χρόνια και το βόλεϊ θα δώσει μάχη με μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα και μάχη -αν χρειαστεί που δεν το νομίζω- για την παραμονή.


Βέβαια και για τις παίκτριες των δύο τμημάτων έχω μόνο καλά λόγια να πω ,αφού και στις δύο ομάδες βλέπεις πάθος ,ψυχή και σεβασμός προς την φανέλα που φοράνε και στον κόσμο που τις στηρίζει. Με μόνη διαφορά ,το αγωνιστικό επίπεδο και την εμπειρία που δυστυχώς δεν την έχουν τα κορίτσια του βόλεϊ ,αλλά είναι καθαρά στο χέρι τους να αξιοποιήσουν στο έπακρον την φετινή χρονιά και να ζημωθούν για τις επόμενες. Για τα κορίτσια του μπάσκετ τι να πω; Εκτός απο νίκες μας προσφέρουν και θέαμα ,παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ και όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα απο τα δύο τμήματα που θα παίξουν τα ρέστα τους για τις φετινές κούπες.

Όπως και να χει ,εμείς δίπλα τους!

Σχόλια

  1. διωξτε αυτο τον ασχετο που υπαρχει στο παγκο στο τεταρτο σετ κοιμηθηκε παλι οι πιτσιρικες χρειαζονται εναν προπονητη που να τους μπολιασει με την νοοτροπια του νικητη αυτος ειναι λουζερ με ολη σημασια της λεξης διωξτε τον πριν ειναι αργα οχι τιποτα αλλα παει στραφι και η προσπαθεια των κοριτσιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου