Ήρωας Καρνέζης ήρωες οι οπαδοί..και Αλαφούζος

Τα κεφάλια..

Η ομάδα κατάφερε να κάνει την πρώτη της νίκη...εντός έδρας..με την τελευταία και εντελώς άπειρη και χειρότερη ομάδα της Αεκ που έχουμε δεί ποτέ..Γιατι με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας που σχεδίασε ο ..δάσκαλος Φερέιρα πρόκειται για κατόρθωμα..τελικό αποτέλεσμα 1-0 με όμορφο γκολ Τοτσέ.


Μπράβο στον Καρνέζη που με τις τρεις τρομερές αποκρούσεις έδωσε στην ομάδα σήμερα τους τρεις βαθμούς..και την απέτρεψε από το να βρεθεί στη ζώνη υποβιβασμού..Μπράβο και στους ήρωες που βρέθηκαν στο γήπεδο και πλήρωσαν εισιτήριο για το έκτρωμα που παρουσιάζει κάθε Κυριακή ο Φερέιρα..Είναι πραγματικοί ήρωες..,προσωπικά βλέποντας το παιχνίδι από την τηλεόραση άντεξα να το δώ με το ζόρι μόνο και μόνο επειδή κάποτε  η ομάδα που βλέπαμε σήμερα ήταν ο πραγματικός Παναθηναϊκός..Τι είδαμε και σήμερα..; μια από τα ίδια..μια ομάδα που το ταβάνι της είναι ένα γκολ και μετά κλείσιμο και οπισθοχώρηση στη περιοχή μας μήπως κερδίσουμε..Σήμερα ευτυχώς που παίζαμε με την ΑΕΚ των 4 γκολ σε 9 ματς και είναι ο μόνος λόγος μαζί με τον Καρνέζη που δεν ήρθε και σήμερα μια από τις πολλές ισοπαλίες που μας έχει συνηθίσει η ομάδα.

Μια ματιά και στις πάντα " ενδιαφέρουσες " δηλώσεις του Φερέιρα.. " Είναι πολύ δύσκολο μετά από τόσα συσσωρευμένα παιχνίδια να κρατάς σταθερή απόδοση. Αυτό που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν λογικό. όμως συμβαίνει όταν μία ομάδα θέλει να κερδίσει και δεν νιώθει σίγουρη. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο γιατί η ομάδα δούλεψε και είχε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο". Για ποια σταθερή απόδοση μιλάει ο κύριος Φερέιρα..? Αν μιλάει για την σταθερά χειρότερη ομάδα του Παναθηναϊκού που προσωπικά έχω δει τα χρόνια που παρακολουθώ την ομάδα..τότε του δίνω δίκιο..

                                                             Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

Για την Παναθηναϊκή Συμμαχία και τον Αλαφούζο μιλάνε από μόνα τους τα οικονομικά στοιχεία που οι ίδιοι βγάλανε στην δημοσιότητα ..550.000 χιλιάδες ευρώ τα λειτουργικά έξοδα της συμμαχίας..από τα οποία τα περισσότερα είναι σε διαφημιστική προβολή και στην οργάνωση του " επιτυχημένου εγχειρήματος " .. Δηλαδή από τα 1.200.000 που έδωσε από το υστέρημα του ο απλός οπαδός καθάρα στην ΠΑΕ πέρασαν σχεδόν τα μισά..

Γατζωμένοι από το αποτυχημένο σχέδιο διοίκησης του Παναθηναϊκού και τα προσωπικά οφέλη που μπορεί να έχουνε από την εκμετάλλευση του μεγέθους και του ονόματος του Παναθηναϊκού , σήμερα Αλαφούζος και συνεργάτες του μαζεύτηκαν με τον απλό ηρωικό κόσμο στη πρώτη γενική συνέλευση της Συμμαχίας σε μια αίθουσα που από τα 3000 κανονικά μέλη βρέθηκαν πολύ πολύ λιγότερα..Εκεί ο Αλαφούζος στις ερωτήσεις που δέχτηκε δεν παρουσίασε καμία ρεαλιστική λύση και στρατηγική για την λύση των σοβαρών προβλημάτων του συλλόγου ( γηπεδικό ..οικονομικά χρέη ..αγωνιστικό πλαίσιο ) ..αλλά περιορίστηκε σε ευχολόγια ! Όπως ας πούμε κατασκευή νέου προπονητικού κέντρου ..αλλά δε μας είπε που θα βρούνε τα λεφτά..Τα ίδια και με το γήπεδο..

ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΜΕΣΑ..αλλιώς μπορεί να δούμε ακόμα χειρότερα..

Σχόλια

  1. το να μην μπορουνε τα παλικαρια το αποκλειουμε ?
    και μην πει κανενας οτι παιζουμε με αντιπαλο το φουντα γιατι και εμεις εχουμε μαρινο λογου χαρη

    δηλαδη η οπισθοχωρηση να ειναι λογω ανεπαρκειας και οχι εντολη φερειρα ??


    επισης και κατι αλλο


    περιμενετε απο τον ζεσουαλδο τι να βγει να πει στη συντ τυπου ?
    οτι οι παιχτες ειναι λιγοι , απληρωτοι και ανιωθοι με νοοτροπια ερασιτεχνικης ομαδας κτλ γιαυτο και μας πονανε τα ματια?
    περιμενετε να τους εκθεσει δηλαδη ? γιατι αυτος ειναι ενας τροπος να χασει τα αποδυτηρια ενας προπονητης
    αφηστε που αμα το ελεγε αυτο θα τον περναμε με τις πετρες και θα τον λεγαμε ευθυνοφοβο και χεστη
    τα περιθωρια ειναι στενα και δεν περισευει κανενας ακομα και σπυροπουλος στην οποια προσπαθεια κανουνε


    ή ο αλλος στη συνελευση τι ακριβως περιμενε να πει ο αλαφουζος ?
    οτι στηριζω φερειρα γιατι οι παιχτες δεν κανουν?
    ειπε αυτο για την πυραμιδα το οποιο ειναι σωστο και οποιος καταλαβε καταλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου