Γιατί να μην γράφω και γω μαλακίες και να πληρώνομαι; Μόνο οι γάτοι; Γιατί;

Εφημερίδα Γάτα


Ρε μάγκες πείτε μου πραγματικά και με το χέρι στην καρδιά. Δεν είναι άδικο αυτό που συμβαίνει με το blog; Γιατί να κάνω την καυλάντα μου και να μην κονομάω τίποτα; Ούτε απο διαφημίσεις ,ούτε απο κανέναν παράγοντα της ομάδας. Κάτι ρε παιδί μου ...να μου κόβει κάνα μηνιάτικο κάποιος και θα γίνω ο καλύτερος στρατιώτης του. Αφού διαβάζουν το blog ,γιατί δεν κάνει κάποιος κίνηση; Κάποιος ρε παιδιά..


Και αφορμή για αυτό το παράπονο παίρνω απο την εφημερίδα Γάτα που έφερε το άρθρο που ανέβασα προχθές στα μέτρα της ,ώστε να το προπαγανδίσει όπως θέλει και να λέει ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζητούν τον διασυρμό της ομάδας και ότι πρέπει να υπάρξει εισαγγελική διερεύνηση για τα πιασίματα παικτών που ανέφερα.

Γατούλη ,πρώτον η εισαγγελία αν θυμάμαι καλά έχει ψάξει την υπόθεση με το στημένο της Ξάνθης ,άρα πιάνεσαι αδιάβαστος. Ασχέτως ,αν το θέμα δεν -φαίνεται να- προχωράει. Την προσωπική μου άποψη ότι υπήρξαν παίκτες πιασμένοι το 2008 και την υπόθεση μου ότι μπορεί το ίδιο να ισχύει και φέτος (προφανώς στον Γατούλη ,θα είναι εξωπραγματικό ομάδες και παίκτες να στήνουν ματσάκια για να κονομήσουν τίποτα απο το στοίχημα) ,την αναπαρήγαγε ως αποκλειστική είδηση που χρήζει και εισαγγελικών διερευνήσεων. Σιγά μην κινηθεί και το FBI για να με ρωτάει τι όνειρο είδα την προηγουμένη για να γράφω αυτά που γράφω.

Πάμε τώρα και στην άλλη πατάτα. Ρε Γατούλη ,ποιον διασυρμό ζήτησα; Ξέρεις να διαβάζεις Ελληνικά ή και αυτά τα μεταφράζεις κατά βούληση; Ότι έγραψα πράγματα που άλλοι τα σκέφτονται απο μέσα τους και εξέφρασα την άποψη μου ότι ίσως αυτό αποτελεί λύση ,σημαίνει για σένα πως και αυτό θέλω; Δηλαδή είμαι τόσο Παναθηναϊκός που θέλω να ξεφτιλιστεί η ομάδα μου; Πας καλά άνθρωπε μου;

Σε παρακαλώ λοιπόν ,για να επανέλθω και στο παράπονο μου, να μου δώσεις κάνα δύο τηλέφωνα μπας και μου δίνει και μένα κανένας κάνα χαρτζιλίκι να γράφω αυτά που θέλει. Έχουμε και κρίση ,κρίμα είναι να χαραμίζομαι..


ΥΣ: Λοιπόν θέλω να σου ζητήσω μια χάρη τώρα ...στο αυριανό ή στο μεθαυριανό οπισθόφυλλο σου να κάνεις αναφορά με το όνομα του blog. Όχι για διαφήμιση. Τα 1.000 άτομα που σε αγοράζουν δεν τα χω και τόση ανάγκη ,αλλά ρε παιδί μου ,για να γουστάρω ...ξέρεις ,θέμα ψώνιου.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου