Διπλό μέσα στην Ρώμη ΠΑΟ ΟΛΕ!


Μπορεί να μην σταυρώνουμε αποτέλεσμα και οι εμφανίσεις μας να είναι κάτω του μετρίου ,μπορεί να έχουμε ένα απο τα χειρότερα (αν όχι το χειρότερο) ρόστερ της ιστορίας μας ,αλλά ρε μάγκες Παναθηναϊκοί δεν είμαστε; Πως να μην περιμένουμε/απαιτούμε/ονειρευόμαστε αύριο το διπλό; Γίνεται αλλιώς; Τον μεγαλύτερο Ελληνικό Αθλητικό Σύλλογο λατρεύουμε ,δε γίνεται αλλιώς.. Αρκούν οι φανέλες για να πάρουν το διπλό μέσα στο Ολίμπικο; Αρκεί η τριφυλλάρα ραμμένη στο σημείο της καρδιάς για να κάνει την δουλειά της και να φέρει πίσω στην Ελλάδα τους τρεις βαθμούς.

Παναθηναϊκός είμαι ρε μάγκες..

ΥΣ: Κατανοώ ότι μιλάμε για όνειρα και θαύματα ,αλλά ποιος θα με κάνει να σταματήσω να ονειρεύομαι;

Σχόλια

  1. Μπράβο που είσαι αισιόδοξος ! ..Οχι γιατι η Λάτσιο ειναι κάτι ιδιαίτερο, δεν είναι !Εδώ έχουμε πάρει διπλό από Ιντερ του Μουρίνιο με ενδεκάδα με Τζιώλη - Μάτζιο και σκόρερ τον Σαριέγκι ! Όλα γίνονται...Το πρόβλημα δεν είναι η ποιότητα του ρόστερ αλλά η κακή δομή του..και ο προπονητής που ..φέτος έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια...Το πρόβλημα επίσης είναι μια διοίκηση που δεν εμπνέει λειτουργεί επικοινωνιακά και κουβαλάει αμαρτίες( χρεη ) άλλων..Έστω και έτσι όμως η ιστορία του Παναθηναικού λέει οτι μπορεί να έρθει το διπλό ..ΜΑΚΑΡΙ

    Γιατι μετά τη νική των γαύρων δεν αντέχω πραγματικά να μη συνεχισούμε στο Europa League.., ενώ ο Παναθηναικός 8 /10 φορές...φορούσε κοντομάνικα..

    Ας μη μικρύνουνε και άλλο την ομάδα!!Ακόμα και αν χάσουμε πρέπει να δώσουμε τα πάντα για ΤΗ ΝΙΚΗ ._ Όχι άλλα χηνάρια και οπισθοχώρηση για την τιμή των όπλων.. Επιτέλους να μυρίσουμε λίγο Παναθηναικό . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου