Μια υποψηφιότητα που πρέπει να στηριχτεί


Σας παραθέτω αναδημοσίευση απο το panathamou.wordpress.com για ένα παιδί που βάζει υποψηφιότητα στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και ανήκει χρόνια στην Θύρα 13.

Δεν είχα σκοπό να ανεβάσω και να κάνω "διαφήμιση" σε κανέναν ,αλλά καλύτερα να μπουν παιδιά που ξέρω ότι τρέχουν για την ομάδα δεξιά και αριστερά ,παρά να γεμίσουν και αυτό το ΔΣ άτομα που δεν πατάνε γήπεδο λόγω προπονητή (ναι ,το διάβασα και αυτό σε βιογραφικό υποψήφιου!)


Είναι υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω των εκλογών στην Παναθηναϊκή Συμμαχία που θα γίνουν αυτή την Κυριακή.

Τον Γιώργο τον ξέρω, είναι φίλος πολλά χρόνια. Η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και τον συνδεσμιακό χώρο είναι μεγαλειώδης και ανιδιοτελής (για να προλάβω τους κακεντρεχείς). Χρόνια στα γήπεδα, όπου κι αν παίζει η μεγάλη μας αγάπη, εντός κι εκτός Ελλάδας… κυρίως οι εκδρομές στο εξωτερικό έχουν μείνει αξέχαστες!


Μεγάλη του επιτυχία, είναι η ίδρυση και η οργάνωση (μαζί με τα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη) ενός από τους μαχητικότερους συνδέσμους, των Βορείων Προαστίων. Μέχρι πριν 2 χρόνια ήταν και στο πενταμελές του Φορέα, αλλά στη συνέχεια παντρεύτηκε και (νομίζει ότι) σοβαρεύτηκε!
Γιώργο καλή επιτυχία!

ΥΓ1. Το ξέρω ότι θα με βρίζεις που σε βάζω στο blog, αλλά το αξίζεις! Πρέπει οι γνήσιες Παναθηναϊκές φωνές να έχουν λόγο στο ΔΣ, γιατί αυτό είναι που μας έχει λείψει τα τελευταία χρόνια

ΥΓ2. Το “βιογραφικό” του θα το βρείτε εδώ

Σχόλια