Σπανούλης: "Δεν περνούσα καλά στον Παναθηναϊκό και έφυγα"


Το να δω σε trailer ότι ο Βασίλης Σπανούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Π.Κωστόπουλου στον ΑΝΤ1 ,σίγουρα δεν θα μπορούσε να μου περάσει αδιάφορο. Το να κάτσω να δω και την εκπομπή θα εξαρτιόταν απο το αν θα άραζα στην τηλεόραση. Τελικά είχα την τύχη να δω τον ..άλλοτε Kill Bill (που έκλαιγε μπροστά στον κόσμο και μας ζητούσε συγνώμη που δεν μας προσέφερε χαρές) και να ακούω τις δηλώσεις του για τον λόγο που αποχώρησε απο τον Παναθηναϊκό. Όχι ότι θα άκουγα κάτι νέο ,αλλά έτσι για την καυλάντα ρε παιδί μου..


Όταν λοιπόν ρωτήθηκε σχετικά για το θέμα ,δήλωσε πως στην τελευταία του χρονιά δεν περνούσε καλά στην ομάδα και μετά γενικότητες του στυλ "γίνανε πράγματα που δεν μπορούσα να αντέξω ,ήμουν πνευματικά κουρασμένος" και άλλα τέτοια που έδειχναν πως είχε θέμα με τους Ομπράντοβιτς-Ιτούδη και κυρίως με τον δεύτερο. Δεν του δίνανε ηγετικό ρόλο; Ήθελε να αγωνίζεται περισσότερο; Τον κατσαδιάζανε και ένιωθε πως τον "έριχναν" τα συστήματα που είχε η ομάδα; Δεν ξέρω ,αλλά όπως φαίνεται υπήρχε θέμα με τους προπονητές της ομάδας και πως όσοι λέγανε πριν 2 χρόνια ότι έφυγε γιατί δεν άντεχε να είναι η σκιά του Διαμαντίδη ,είχαν δίκιο. Τα περί νέων προκλήσεων κτλ τα θεωρώ μαλακίες. Μπορεί πάλι να πέταξε τις μπηχτές του για τους κόουτς ,μπορεί να μην είπε κουβέντα για τον Δ.Γιαννακόπουλο και την όποια σχέση είχανε ,αλλά για ακόμη μια φορά δεν απάντησε για αυτό που τον κατηγόρησε ο Ιτούδης. Για ποιο λόγο τους έγραψε στα @@ του και ενώ περίμεναν μια απάντηση για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα ,αυτός είχε συμφωνήσει με τους απέναντι..

Τέλος πάντων. Μια συζήτηση που στην ουσία ...δεν έχει ουσία ,αλλά έτσι για να γίνεται συζήτηση.
Θα περάσουν τα χρόνια και κανείς δεν θα θυμάται ότι ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού καλώς ή κακώς...

Σχόλια

  1. Που είσαι ρε Aeroplanoforo Nimitz να μας δωσεις τα αποκλειστικα σου και να μας πεις γιατι ειχε θεμα κυριως με τον Ιτουδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός είναι αυτός με το κολλάρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕ ,ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ ...ΤΗ ΦΛΟΚΑΤΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΡΕ .ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω..πάντως έλεος..τον έχουνε ρωτήσει 349494949494 φορές γιατι αποχώρησε από τον Παναθηναικό..Και αυτός λέει συνέχεια το ίδιο..Δε κουράστην να ρωτάνε..και αυτός να λειτουργεί σαν μαιντανός και να βγαίνει να λέει τα ίδια και τα ίδια..( γι αυτό χαίρομαι τον Διαμαντίδη ..που στις συνεντεύξεις του είναι φειδωλός και ασχολείται μόνο με το μπάσκετ..)Έχουμε στερέψει τόσο πολύ από ανθρώπους που πραγματικά έχουν κάτι να πούν ..που συνέχεια παίζουνε τα ίδια και τα ίδια..

    Εδώ ακόμα καλούνε τον Νικοπολίδη να πει γιατι έφυγε..τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί και να έφυγε απλά για τα φράγκα. Τόσο απλά. Θα έβγαινε να το έλεγε? Τώρα λέει γενικότητες μπας και ψαρώσει κανένας και του δώσει δίκιο. Μην κάνουμε λες και πήρε καμιά τεράστια απόφαση ο Ομπάμα με το επιτελείο του και αναλύουμε και ξανα αναλύουμε και τι κρύβεται πίσω απο αυτό και και...Ένας χωριατάκος είναι που απλά γουστάρει το χρήμα(έστω και αυτό το λίγο παραπάνω, κι ας έχει εκατομμύρια). Καλός παίχτης αλλά για τα πανηγύρια σαν άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aeroplanoforo Nimitz!19/8/13 1:42 μ.μ.

    I Hopsonidu tou ta forage me ton Itoudi Hyatt Thessalonikis!

    O orismos tis kseftylas gia ton tagarofonuli!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου