Υπάρχουν και αυτοί που βαρεθήκανε...


Μπαίνουμε σε καμιά εβδομάδα και κάτι ψιλά στον Δεκέμβρη του 2012.
2 χρόνια αφότου μας τελείωσε ουσιαστικά η πολυμετοχικότητα ,μισό χρόνο και κάτι μετά την πουστιά των εκπροσώπων του Τζίγγερ με την παραίτηση τους απο το ΔΣ της ΠΑΕ και κάνα 7μηνο απο την εμφάνιση του Γ.Αλαφούζου και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.


Δυστυχώς ακόμη και τώρα κάποιοι είναι ορκισμένοι υπέρ του Τζίγγερ ,άλλοι ορκισμένοι εχθροί του και κάποιοι άλλοι δικαιολογητές των Βγενόπουλου και Πατέρα. Και πολλές φορές έχω πάρει και γω μέρος σε αυτόν τον χορό ,τασσόμενος υπέρ της πολυμετοχικότητας και αυτών που βάλανε φράγκα για να τα χάσουνε. Αλλά μάγκες μας τελείωσε και το να αναζητάμε να αποδώσουμε τις ευθύνες εκεί που πρέπει ναι μεν είναι σωστό ,αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να προχωρήσει.

Και το λέω αυτό γιατί τον τελευταίο καιρό είναι σχεδόν αναμενόμενο ότι θα σκάσει μπραφ ,ανάμεσα σε νοσταλγούς και Θύρα 13. Δεν θέλει πολύ. Αυτό φαίνεται και απο τις δύο πλευρές και κανείς δεν κάνει κάτι ώστε να εκτονώσει την κατάσταση. Οι μεν συνεχίζουν την αισχρή προπαγάνδα τους (ποιος ο λόγος; έλα μου ντε..) και οι δε τσιμπάνε έχοντας μαζέψει το μίσος τόσων χρόνων. Φοβάμαι λοιπόν πως κάποια στιγμή θα σκάσει η καλή και πάλι θα έχουμε να λέμε για τα πάντα πλην της ουσίας. Ο Παναθηναϊκός βυθίζεται και αντί να κοιτάμε την ουσία ,αντί να πηγαίνουμε στο γήπεδο έτοιμοι να δούμε μπαλίτσα και όχι έτοιμοι για πόλεμο ,αντί να διαβάζουμε 2-3 πράγματα για την ομάδα και όχι για τις γραμμές της κάθε φυλλάδας ,καθόμαστε και ...συνεχίζουμε να αναλωνόμαστε με τα ίδια πράγματα.

Ανήκω στην κατηγορία αυτών που θεωρεί αντι-Παναθηναϊκούς συγκεκριμένους ανθρώπους που χαίρονται ανάλογα με την τσέπη τους ,αλλά πλέον πρέπει να δούμε το απο δω και στο εξής και όχι να μαχόμαστε για προ διετίας και πενταετίας πράγματα. Άποψη μου ,αλλά βαρέθηκα κιόλας. Για αυτό..

Σχόλια

  1. Το επαναλαμβάνω πάλι , έστω και αν δεν αρέσω σε κάποιους , αυτή είναι η άποψή μου , να περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη την τωρινή διοίκηση του Παναθηναϊκού.

    Εκτιμώ πολύ , το ότι , ο Αλαφούζος και η Παν. Συμμ. σε ένα πολύ δύσκολο σημείο της ιστορίας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού , έβαλαν πλάτη και έσωσαν την ομάδα από τον υποβιβασμό στη Δ' Εθνική. (Εκεί πας αν έχεις χρέη , όχι στην Β' Εθνική).

    Εκτιμώ πολύ , το ότι , ο Αλαφούζος μαζί με την Παν. Συμμ. απέκτησαν τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη , έτσι ώστε οι οπαδοί μας να μην θεωρούν ότι θα υπάρχει μια δοτή διοίκηση με έναν μπροστινό που θα κάνει τις δουλειές αυτού που δεν φαίνεται , από πίσω.

    Εκτιμώ πολύ , το ότι , ο Αλαφούζος ξεκινά την ολοκληρωτική ανακαίνιση της Λεωφόρου και έτσι από το νέο έτος και όποτε είναι εφικτό θα μπούμε στο δικό μας ιδιόκτητο γήπεδο.

    Η διοίκηση πρέπει να ακούει τη φωνή όλου του κόσμου του Παναθηναϊκού χωρίς εξαιρέσεις. Είναι αρχή κάθε διοίκησης που θέλει να εφαρμόζει δημοκρατία. Δεν ισχυρίζομαι ότι πρέπει να κάνει δεκτά τα αιτήματα της κάθε
    μερίδας οπαδών , αλλά πρέπει να τα ακούει. Οι μεγάλες ομάδες έχουν πολλούς οπαδούς , οι απόψεις τους πρέπει να ακούγονται , δεν είναι ένα κλειστό club 50 ή 100 ατόμων , με τις δικές τους απόψεις.

    Στο κάθε χτύπημα που δεχόμαστε , μοιάζουμε να μην θέλουμε να βάλουμε μυαλό και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Πάλι θεωρούμε ότι θα πρέπει να βρούμε κάποιον επενδυτή να σώσει την ομάδα. Ο Αλαφούζος επενδυτής
    δεν είναι; Θεωρεί κανείς εύκολο, στην Ελλάδα του σήμερα , εν έτη 2012 , με τόσο κακό θεσμικό πλαίσιο , και με την εφορία που ξεσκίζει , να βρεθεί επιχειρηματίας να βάλει λεφτά για να καλύψει 30 εκατομμύρια χρέη και άλλα 20 εκατομμύρια για μεταγραφές παικτών;

    Αν τα βάλει και η ομάδα βγει στο Τσαμπιονς Λίγκ , τότε τα 10 ή τα 20 θα τα πάρει πίσω , αν όμως δεν βγει , τότε τι θα γίνει; Εδώ οι Βγενόπουλος και Πατέρας που ήταν πρωτοκλασάτοι επιχειρηματίες και βάλανε πολύ χρήμα , όταν είδαν τα χρέη λάκισαν , θεωρείτε εύκολο να βρεθεί κάποιος , τώρα , σε εποχή πολύ σκληρής λιτότητας , όχι το 2008 , να ρίξει ζεστό χρήμα για τον Παναθηναϊκό;

    Δεν βλέπετε τι γίνεται στην ΑΕΚ , όπου οι νέοι επενδυτές απαιτούν κούρεμα χρεών; Έτσι αναλαμβάνει κάποιος μια ΠΑΕ , να βάλει τα λεφτά του και να μην ξέρει αν θα τα πάρει πίσω; Το είπαμε , οι παλαιοί πρόεδροι (Μπάρλος της
    ΑΕΚ , Νικολαίδης , Μαντζαβελάκης) βάζανε χρήματα και δεν υπολόγιζαν αν χάσουν τα σπίτια τους , οι σημερινοί δεν
    χαραμίζουν τις περιουσίες τους.

    Με τον Αλαφούζο θα πορευτούμε , μπορεί να ανακάλυψε το ποδόσφαιρο το 2012 , αλλά από διοίκηση επιχειρήσεων τα ξέρει άριστα. Με τους υπόλοιπους συνεργάτες του (Παναγόπουλος κλπ) θα στρώσει την ομάδα , που σύντομα θα κάνει πρωταθλητισμό και θα νοικοκυρέψει τα οικονομικά της ΠΑΕ. Πρέπει να το καταλάβουμε , ότι δεν χρειαζόμαστε βαρύγδουπο επιχειρηματία σωτήρα , αλλά έναν άνθρωπο που θα νοικοκυρέψει την ΠΑΕ και σε πρώτη φάση θα χρησιμοποιήσει πλήρως , το έμψυχο δυναμικό των ακαδημιών της Παιανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h ousia einai oti toso o tzigger toso oi polimetoxikotita apetyxan o men protos giati den pire titlous(paroti tis perissoteres xronies eixe poli anoteri omada apo ton olympiako anexotan na tou tis klevoun)giati den endiaferthike pote na bei stin kardia ton opadon k gia to gypedo k oi men polimetoxikoi giati dimiourgisan poles anekplirotes prosdokies(oloi mazi isxyroteroi tou abramovic tha kanoume ton erasitexni panathinaiko proti dynami o vgenopoulos tha kanei ton pao barcelona 4 matos k 1 saviola se kathe metagrafiki periodo klp k giati den piran tin pae me asteies dikaiologies) giati me tin paramikri kritiki prospathouse na anakalipsi tsatsous k exthrous(mexri k tous gianakopoulous tolmisan na piasoun sto stoma tous) kgiati me merikous ypalilous tous organomenous k dimosiografous apetrapsan tin oikogenia giannakopoulon na parei tin pae k giati afisan megalo elima k pola xreei ston panathinaiko. tora to thema me ton panathinaiko einai na vrei isxyro ependiti k na boresei na kanei to gypedo ean ginete(gia to opio kaka ta psemata gia to poios tha kerdisei parapano apo ayto k oxi gia tin agapi tous gia ton panathinaiko eginan poli apo tous kaugades ton metoxon)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς τα σκουπίδια οι ψευτοοπαδοί παραμένουν εδώ παρότι τα αφεντικά τους είτε έχουν φύγει είτε παραμένουν ανενεργοί .Αυτή τη στιγμή τα σκουπίδιου που θέλουν να κάνουν κουμάντο παίρνοντας χάρες από μετόχους είναι στη πλευρά των αμετόχων που βρίσκονται ακόμα στην ομάδα. Γιατι αυτή τη στιγμή με τον Τζίγγερνα έχει αποχωρήσει αυτοί έχουν την δύναμη. Μοιάζουν σαν να θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τα προηγούμενα χρόνια και σαφώς δε τους ενδιαφέρει ο Παναθηναικός αλλά η πάρτυ τους. Πρέπει αυτά τα σκουπίδια οι ψευτοΠαναθηναικοί να απομονωθούν και όχι να παίρνουν θέσεις στη Παε ή γύρω από την Παε..Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά..Γιατι μπορεί να βαρεθήκαμε..την όλη ιστορία αλλά ταχτοποιώντας τους πρώην αδικημένους..η διχόνοια συνεχίζεται..


    Η λύση είναι μια..Οριστική διάλυση όσων λειτουργούν για την πάρτυ τους και τα προσωπικά τους συμφέροντα είτε είναι με τον έναν αμέτοχο ή τον άλλον ..Για να γίνει αυτό βέβαια χρειάζεται ένας νέος άνθρωπος που δε θα πλευρίσει τον έναν ή τον άλλον ούτε θα θέλει ευχαριστημένη τη μια μερίδα ή την άλλη..ούτε θα θέλει να δημιουργήσει νέους στρατούς. Ένας νέος επενδυτής που θα κοιτάει την ομάδα και μόνο ..Και θα θέλει να ικανοποιείται ο απλός φίλαθλος ή οπαδός που έχει την δική του άποψη αγαπάει την ομάδα και δεν άγεται και φέρεται από κανέναν. Γι αυτό και η παρούσα διοίκηση είναι σε εντελώς λάθος δρόμο αφού προσπαθεί να τα έχει καλά με συγκεκριμένη μερίδα..Δυστυχώς βλεπουμε το ίδιο έργο από την ανάποδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα φίλε μου εδώ και πολλά χρόνια ,αλλά πάνω απο όλα είναι ο Παναθηναϊκός και η αναγέννηση του πρέπει να μας νοιάζει και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kati brwmaei akoma...den eimaste eleu8eroi...o bardinogiannhs den ginetai na exei fygei alla oi papagaloi tou na synexizoun...den kolaei...
    opoios kourasthke kourasthke...
    kai arketoi syndesmites mazi...
    oi ypoloipoi synexizoume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι μόνο αυτό. Αν είχαν φύγει πραγματικά όλοι οι μέτοχοι δεν θα υπήρχαν οι γραφικοί να τους υποστηρίζουν ακόμα. Πώς εξ άλλου να κοιτάξει το μέλλον η ομάδα, όταν αυτοί του προσκηνίου είναι οι μαλάκες τού κάθε παρασκηνιακού μετόχου-όποιος και αν είναι. Όταν ξεκουμπιστούν από τον πλανήτη της μάσας, τότε θα μπορεί να πουληθεί αυτή η ομάδα και να ασχοληθεί ο κόσμος με αυτό που αντιπροσωπεύει. Τη μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den ksexname...
    o alafouzos eisai sgros pws den einai mprostinos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Πρές , πολύ σωστό το κείμενο , πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου