Ένας κούκος (δεν) φέρνει την άνοιξη

Δύσκολο ο τεράστιος Ρότσα..να κάνει την ανατροπή ..και να διορθώσει διοικητικά και αγωνιστικά λάθη παρόλα αυτά το παιχνίδι με τον Παοκ ήταν απόλαυση..
  Σε πείσμα όσων είχαν τον Παναθηναϊκό ..για εκτός play-off και λέγανε πως με αυτό το ροστερ δε πάμε πουθενά...ο Παναθηναϊκός έδωσε απαντήσεις κάνοντας με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι..Πάνω από όλα όμως ο Ρότσα κέρδισε χρόνο γιατί κάποιοι ¨καλοί δημοσιογράφοι "προσπαθούσαν να τον βγάλουν ανίκανο..Ας μιλήσουμε όμως για τον αγώνα... τη Συμμαχία..τις μεταγραφές..και τις ευθύνες !!


Ναι αυτός εχθές ήταν Παναθηναϊκός ..Οι παίχτες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και το σημαντικό όχι για 10 -20 -30 λεπτά..αλλά για ολόκληρο το 90 λέπτο..πράγμα που δεν είχαμε δει σε κανέναν αγώνα φέτος.. Είδαμε ένα πολύ ωραίο πρώτο γκολ έπειτα από συνεργασία πολλών παιχτών !! και όχι ατομικές ενέργειες..Είδαμε pressing..Είδαμε επιτέλους να υπάρχει κέντρο στον Παναθηναϊκό..με την παρουσία του Σισόκο που ήταν καταλυτική.Είδαμε 13 τελικές..πολύ παραπάνω από παιχνίδια με χειρότερους αντιπάλους που κάναμε μια φάση ή καμία..Και όλα αυτά με τον Πάοκ που πρίν το παιχνίδι μας έριχνε 10 πόντους στο κεφάλι... Και χτες δείξαμε ανώτεροι του Παοκ και θα έλεγα πως κερδίσαμε εύκολα..Αυτή η ομάδα λοιπόν μας έχει 10 πόντους..Μια ομάδα που είχε παθητικό 5 γκολ ..πριν το χθεσινό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός της έβαλε δύο ! Και αν ήταν πιο εύστοχος ο Τοτσέ σε 3 φάσεις..ο Κουίνσι και ο Ζέκα σε τετ α τετ που δημιούργησε η ομάδα..θα μιλούσαμε για περισσότερα γκολ..

Όσοι στήριζαν έναν προπονητή που μας έφερε στην κατρακύλα..πρέπει να το πληρώσουν γιατι με τα καπρίτσια και τους προσωπικούς εγωισμού η ομάδα παρουσιαζόταν πολύ κατώτερη της τεράστιας ιστορίας του Παναθηναϊκού.Άργησε η αλλαγή προπονητή,  η οποία ήταν εδώ και καιρό επιβεβλημένη..Δυστυχώς τώρα ο Ρότσα δύσκολα μπορεί να κάνει μεγάλες ανατροπές και στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη .. Στο ερχόμενο παιχνίδι με την Μάριμπορ όμως προσφέρεται για μια ρεβάνς..στο βαρύ 3-0 ..

Δύσκολο το μέλλον ..με Συμμαχία των 1000..

Τώρα έχουμε προπονητή που μπορεί να φέρει την αλλαγή..αν είχαμε και μια διοίκηση ..ποδοσφαιρική θα ήμουν πιο αισιόδοξος..Δυστυχώς όμως πιστεύω οτι το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν μια αχτίδα φωτός..στο σκοτάδι που ζει ο Παναθηναϊκός επειδή για άλλη μια χρονιά δεν έχει διοίκηση ..Το πείραμα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας τα δάνεια που έρχονται μόνο αρνητικά θα επηρεάσουν τον Παναθηναϊκό βάζοντας τον σε δύσκολα μονοπάτια..Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να γίνει το αυτονόητο ..και να μη βάζουμε τσιρότο σε μια ανοιχτή πληγή ..Η Παναθηναϊκή Συμμαχία έχει οικτρά αποτύχει αφού και όσοι έβαλαν τα ωραία τους λεφτά....μόνο 1000 από αυτούς ψήφισαν..ούτε πρόεδρο σε κοινότητα..να βγάζαμε..Όσοι έφεραν τον Παναθηναϊκό με τους τουλάχιστον κακούς χειρισμούς και επιλογές ,στη δεινή θέση των χρεών πολλών εκατομμυρίων ευρώ..,πρέπει να σταματήσουν να κρύβονται και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αν δεν έχουν σκοπό να καλύψουν τα χρέη που οι ίδιοι δημιούργησαν τότε μονόδρομος είναι να αφήσουν τις μετοχές τους ..Μήπως και βρεθεί σωστός ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ και η ομάδα βρεί πάλι τον δρόμο της. Δυστυχώς  ένας κούκος ( Ρότσα ) δε θα φέρει την άνοιξη..

Μεταγραφές για τις μεταγραφές..

Ο Αλαφούζος θα πρέπει να ξεκαθαρίσει κάτι..Από την μία λέει πως η ομάδα έχει τα χρέη, μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και κτλ..Από την άλλη όμως λέει πως η ομάδα θα κάνει μεταγραφές..Αναρωτιέμαι πως όταν ακόμα ως ομάδα χρωστάς χρήματα..σε ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη φύγει..θα φέρεις και άλλους παίχτες..Πάντα οι μεταγραφές ήταν ένα καλό τυράκι για να γουστάρουν οι οπαδοί και να στηρίζουν την ομάδα..αλλά ας μας εξηγήσει ο Αλαφούζος πως ενώ η ομάδα έχει τόσα οικονομικά προβλήματα θα κάνει μεταγραφές..και τι ποιότητας παίχτες θα είναι..Γιατι αν είναι σαν τον Σο ( που δεν έχει παίξει τη μισή σεζόν ) ή τον Φορναρόλι ..( επιθετικός με μηδεν γκολ )..τότε καλύτερα..θα έλεγα να μη κάνουμε μεταγραφές για τις μεταγραφές..

ΥΓ : Σε ευχαριστώ Χουάν Ραμόν Ρότσα..για όσα έχεις προσφέρει..και θα προσφέρεις..Αρκεί να σε αφήσουν..

YΓ1 : Δε ξέρω γι αυτό τον Πορτογάλο σκάουτερ που ακούγεται..οτι θα πάρουμε..Αλλά θεωρώ τρομερό λάθος να μην εκμεταλλευτούμε τις προτάσεις του Ρότσα σε πρώτο ρόλο και σε δεύτερο του Σαμαρά.. Αυτή η ξενομανία για τεχνικούς διευθυντές..και σκάουτερ από το εξωτερικό ..επειδή αυτοί ξέρουν ποτέ δε την κατάλαβα..Διάβασα κάπου οτι ο Ντίαζ ( Αργεντινός που έφερε ο Ρότσα ) παίζει στην ομάδα κάτω των 20 της Αργεντινής..

ΥΓ3. Μπράβο στον Ζέκα για το γκολ...και την εμφάνιση ..Η καλύτερη του από πέρυσι..( πέρασε τρελό ντεφορμάρισμα από Γενάρη...μέχρι τώρα). Αλλά το οτι δεν πανηγύρισε..εξαιτίας Φερέιρα..δεν μου άρεσε ..Επαγγελματίας είσαι..και παίζεις στον Παναθηναϊκό και όχι στην ομάδα του Φερέιρα.

Σχόλια

  1. πες τα εσύ καλύτερα ..σοφέ της κακιάς ώρας.

    Ρίχνοντας μια ματιά στα σχόλια σου σε διάφορα sites το μόνο που κάνεις είναι να βρίζεις άλλους Παναθηναικούς. Περιμένω να μας ανοίξεις τα μάτια μες τις " απόψεις σου "..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλακιες λετε εκει στο παναθηναικος πρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά , μην γκρινιάζουμε , κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ , η ομάδα πήρε κάπως μπρος , ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια. Σωστά είναι τα περισσότερα από αυτά που γράφετε , υπάρχει χρόνος να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου