Εσύ δεν είσαι Παναθηναϊκός...


Καλησπέρα αδέρφια. Έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα αποφάσισα να ξαναπάρω... «χαρτί» και «μολύβι» και να γράψω ορισμένα πράγματα για την ομάδα μας. Η αλήθεια είναι πως ήταν επιλογή μου να αποφύγω για λίγο καιρό την σύνταξη κάποιου άρθρου. Είχα μια κρυφή ελπίδα πως η ομάδα θα ανέκαμπτε και το επόμενό μου άρθρο θα ήταν σε τελείως διαφορετικό ύφος. Αυτό όμως δεν έγινε και δυστυχώς δεν το βλέπω να γίνεται στο άμεσο μέλλον.


Ο Παναθηναϊκός αυτός που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι Παναθηναϊκός. Έντεκα παίκτες είναι που φοράνε τη φανέλα με το τριφύλλι και τίποτα παραπάνω. Δε γίνεται να θεωρήσω Παναθηναϊκό μια ομάδα που χάνει με κατεβασμένα τα χέρια από τα δεύτερα της Λάτσιο. Μια ομάδα που σε 90' αγώνα με ομάδα Β' Εθνικής, όπως η Κέρκυρα, βγάζει μία μόνο φάση. Μια ομάδα που απέναντι στην ΑΕΚ προτίμησε να κλειστεί και να κρατήσει το 1-0, ίσως γιατί δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Και τέλος, μια ομάδα που σε κουράζει να τη βλέπεις!

Αυτός κύριοι δεν είναι Παναθηναϊκός. Και δεν μπορώ να δικαιολογήσω κανέναν γι' αυτό το χάλι, από τη στιγμή που το φετινό πρωτάθλημα είναι τόσο χαμηλού επιπέδου και καμία ομάδα -πλην του Ολυμπιακού ίσως- δεν έχει καλύτερο υλικό. Με αυτό το ρόστερ, ο Παναθηναϊκός έπρεπε να είναι τουλάχιστον δεύτερος. Γιατί δεν πιστεύω ότι ακόμα και ο ΠΑΟΚ ή ο Ατρόμητος έχουν καλύτερο υλικό. 

Δεν ξέρω τι θα γίνει, όμως σίγουρα έρχονται δύσκολες μέρες... Χωρίς αλλαγές -και δεν εννοώ την απομάκρυνση παικτών- το αγωνιστικό αυτό χάλι θα συνεχιστεί... Κουράγιο να έχουμε...


Επιμέλεια: Νικόλας Φλωράτος

Σχόλια

  1. http://modernwriters.wordpress.com/2012/11/14/atp-world-tour-finals/ Δείτε εδώ την ανάλυση της 10ης αγωνιστικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου