Δημήτρη είσαι τυχερός!


Το μπάσκετ μπορεί να περνάει δύσκολες μέρες (χωρίς όμως να θεωρείται καταδικασμένο το φετινό ρόστερ σε αποτυχία) ,αλλά Δημήτρη Γιαννακόπουλε είσαι τυχερός γιατί ξέρεις τον τρόπο που είναι γνωστός σε όλους για επιστροφή σε άμεσες επιτυχίες για την ομάδα και έχεις την δυνατότητα να τον εφαρμόσεις. Τέσσερις λύσεις-επιστροφές ,για να γίνει ο Παναθηναϊκός αυτό που ξέραμε τόσα χρόνια.


Ομπράντοβιτς-Μπατίστ-Φώτσης-Καϊμακόγλου. Τέσσερα πρόσωπα που και εσύ τα θες και προσπάθησες φέτος να είναι στην ομάδα. Τέσσερις λύσεις που θα κάνουν τον Παναθηναϊκό ξανά οικογένεια. Τέσσερα ονόματα που αγάπησε ο κόσμος και τα σέβεται. Με αυτούς τους τέσσερις ,ο Παναθηναϊκός αποκτάει ξανά την χαμένη του ομοιογένεια και βοηθάνε να μεταβεί η ομάδα στην επόμενη εποχή σταδιακά και ήρεμα ,με τον Ζοτς στον πάγκο.

Και οι τέσσερις τους είναι απόλυτα εφικτό να γυρίσουν το προσεχές καλοκαίρι στην ομάδα και φαντάζομαι θα το γούσταρες και εσύ. Μπορεί να χρειαστεί να πληρώσεις λίγο παραπάνω ,αλλά τουλάχιστον δεν θα αναγκάζεσαι να πληρώνεις διπλές μεταγραφές μέσα στην μέση της σαιζόν και να χάνεις έσοδα απο πρόωρους αποκλεισμούς.

Τον μπασκετικό Παναθηναϊκό τον αγαπήσαμε για τις επιτυχίες που μας έφερνε ,αλλά τον λατρέψαμε γιατί έβγαζε αύρα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ,αυτό που ονειρευόμαστε για όλα τα τμήματα του Συλλόγου. Ήμασταν οικογένεια και στα δύσκολα ,ήμασταν όλοι γροθιά.

Για μια φορά άκου τον εγωισμό σου και κάντον να λειτουργήσει θετικά προς τον Σύλλογο.
Έχεις μείνει ο μόνος που βάζει λεφτά στον Σύλλογο ,μαζί με τον κ.Μακρόπουλο. Με λίγα παραπάνω κερδίζεις πολύ περισσότερα ...κρίμα δεν είναι να χαλάσει κάτι τόσο όμορφο που απολαμβάναμε τόσα χρόνια;

Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα η ομάδα. Άλλοι πρόεδροι ,θέλουν να βρουν λύσεις για τα αγωνιστικά προβλήματα ,αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο. Εσύ τον ξέρεις..

Σχόλια

  1. Την έχει πατήσει τη φλούδα. Από τη μία δεν παίζουν φράγκα για να πάρει παιχτούρες και μας πάει από φάπα σε φάπα, από την άλλη οι αποχωρήσεις δεν έγιναν σε καλό κλίμα, ειδικά του Ζοτς. Αν καταφέρει πριν βρει ομάδα να τον πείσει να επιστρέψει θα είναι πρώτος μάγκας και πολλοί θα φιλοτιμηθούν να πάρουν πίσω όσα του καταλογίζουν. Πάντως, κάτι πρέπει να κάνει και είναι αυτός που θα το αναλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)o fotsis efyge perisi me allon proedro eno toso se zots toso se batist toso se kaimakoglou egine protasi ananeoseis me zots lene oti eixe ksenerosei me thanassi(alla tis akrivis aities pou efyge den tis kseroume)eno batist k kaimakoglou o protos efyge gia ta leuta kata kurio logo k epidi efygan zots-paulos-thanassis eno o kaimakoglou apoklistika gia ta leuta ara den isxyei oti tous ediokse kakin kakos se kamia ton periptoseon 2)opos eipe k o dimitrakis epidi kalos h kakos h vianex exei pligi k ayti apo tin oikonomiki krisi k den exei tis idies dynatotites na ksodeuei ta idia leuta me palia opios panathinaikos thelei k borei na valei perissotera apo ayton tou paraxori tzaba tis metoxes alla kaneis den vrethike opote nai akoma k etsi opos ta les na to kanei tha exei dikio na milaei gia axaristia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 2:43 μ.μ.

    Hahahaha, re magges ti pinete ekei sto blog?

    Tus ediokse kakin kakos o Fon Trakis kai eseis kanete oneira gia epistrofes?

    Sovareuteite ligo, tou hronou o Diamntidis tha stamatisei, kai o gonos tha parkarei

    kai tha mas pei eimaste aharistoi giati valan 850,000,000 kai alla tetia faidra!,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν πίνω τίποτα ,στ ορκίζομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι καλυτερο εχω διαβασει. απλα και λιτα. καντο αυτο και θα δεις πως το τρακης θα γινει ειναι τρελος ο προεδρος σε χρονο dt.Κανε μας παλι υπερηφανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου