Ούτε 1.000 άτομα δεν ψήφισαν στις εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας!


Στην αρχή περιμέναμε να γραφτούν δεκάδες χιλιάδες άτομα στην Συμμαχία και τελικά γράφτηκαν 8.500 μόλις. Απο αυτά μόλις οι 3.557 έδωσαν τα 175€ που έχουν και δικαίωμα ψήφου. Και το τραγικό της υπόθεσης το είδαμε σήμερα ...μόνο 987 άτομα πήγαν να ασκήσουν το δικαίωμα τους να ψηφίσουν τα άτομα που θέλουν για το ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ,που θα επηρεάζουν και τον ορισμό του μεγαλύτερου μέρους του ΔΣ της ΠΑΕ.

Oι αριθμοί απο μόνοι τους λένε πολλά και όποιο σχόλιο νομίζω δεν έχει καμία αξία.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία δυστυχώς έχει αποτύχει.

Σχόλια

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ13/12/12 2:45 μ.μ.

    ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΠΡΑΒΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 3 ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑ ΜΠΑΡΙΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΝΟ. Ο ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ? ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΤΕΣ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.... ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ, ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΦΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Παναθηναική Συμμαχία είναι ένα απλό αστείο . Ενα επικοινωνιακό κόλπο για να διαφημίζεται ο Σκάι ο Αλαφούζος και όσοι έχουν γατζωθεί σε αυτό το πλάνο που μικραίνει τον Παναθηναικό για να πάρουν καμία θέση για την ΠΑΕ..Ακόμα και αυτοί οι 3.300 που πλήρωσαν από 175 και πάνω δείχνουν..οτι δε τους ενδιαφέρει ούτε να ψηφίσουν..αφού ούτε καν ένας στους 3 δε πήγε στη κάλπη..1000 ψήφους..Όσο πιο γρήγορα διαλυθεί αυτό το αστείο τόσο γρηγόροτερα η ομάδα θα βρει τον πραγματικό της δρόμο . Επιτέλους να τελειώνουν τα αστεία._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρες , είναι πρώτος χρόνος εφαρμογής μιας μορφής , ας πούμε , άμεσης δημοκρατίας , με απευθείας ψηφοφορία. Είναι μικρό το χρονικό διάστημα για να αποφανθούμε , αν πέτυχε ή όχι , χρειάζεται και άλλος χρόνος για να το σκεφτεί καλύτερα ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Λάβε υπόψιν σου και την κακή οικονομική κατάσταση που υπάρχει , ανεργία , μικροί μισθοί , πρόβλημα επιβίωσης για μεγάλο τμήμα του Ελληνικού λαού.



    Νομίζω , ότι οι οπαδοί δεν πρόκειται με τον οβολό τους να σώσουν την ομάδα , ούτε τα χρήματα θα φτάσουν τα 5 εκατομμύρια με υποθετικό αριθμό μελών 15000. Είναι αστείο αυτό , τουλάχιστον αυτή την περίοδο στην Ελλάδα. Όμως αυτό το μοντέλο εταιρείας Λαϊκής Βάσης λειτουργεί σε μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού και ήταν , όπως διάβασα , δεν ξέρω αν η πληροφορία είναι αξιόπιστη , το plan B στην περίπτωση που η πολυμετοχικότητα αποτύγχανε.

    Η εταιρεία Λαϊκής Βάσης , ουσιαστικά , είναι μια μορφή πολυμετοχικότητας , με συμμετοχή μεγάλου αριθμού ατόμων , που μπορεί αν οι συνθήκες ωριμάσουν και κάποιοι επιφανείς επιχειρηματίες του τόπου , αποφασίσουν να βάλουν τα λεφτά τους στην ΠΑΕ , μέσω αύξησης ΜΚ , να αναλάβουν τις τύχες της ποδοσφαιρικής ομάδας. Δεν ξέρω πως έχει γίνει ο κανονισμός δηλ, για να βάλει κάποιος λεφτά στην ΠΑΕ μέσω ΑΜΚ , πρέπει ταυτόχρονα να είναι μέλος της Παν. Συμμ. , ή δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός.

    Πάντως , όπως και να έχει , τα μέλη που θα εκλεγούν , θα μπουν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Θα έχουν λόγο , άποψη και θα είναι εκλεγμένα από τον λαό του Παναθηναϊκού. Όλη αυτή την διαδικασία την αισθάνομαι περισσότερο , σαν έναν άτυπο μηχανισμό ελέγχου της εξουσίας , ώστε να μην γίνονται αυθαιρεσίες από τον εκάστοτε Πρόεδρο (Να μην αναφερθούμε στο πρόσφατο παρελθόν). Φυσικά , συζητάμε για κανονικές συνθήκες , να μην υπάρχουν γενικότερες ανωμαλίες στην πολιτική ζωή του τόπου και ο κάθε Πρόεδρος που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας , να έχει καλή διάθεση για συνεργασία με τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ.

    Σε όλη αυτή την διαδικασία δεν βρίσκω κάτι το μεμπτό , εκτός του ότι θα ήθελα να υπήρχε δυνατότητα από το καταστατικό να ψήφιζαν περισσότερα μέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου