Real News: Συνεχίζει να πουλάει μιζέρια στους Παναθηναϊκούς ,συνεχίζει να πουλάει αισιοδοξία στους Ολυμπιακούς!


H εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου ,που διαφήμιζε όλο το καλοκαίρι τα διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και διαφημίζει πλέον το νέο έντυπο του Βαγγέλη Μαρινάκη, συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο προπαγάνδας πουλώντας μιζέρια και αισιοδοξία σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο στην Real Sports ,φιλοξενεί συνέντευξη του Κριστόφ Βαζέχα που ρίχνει ευθύνες στην διοίκηση του Αλαφούζου και τον Φερέϊρα ,επισημαίνοντας πως γίνονται πολλά λάθη και πως ο Παναθηναϊκός αντί να στηρίζει περισσότερο τους Έλληνες απο τους ξένους ,κάνει το αντίστροφο. Απο την άλλη ,ο παίκτης του Ολυμπιακού ,Δημήτρης Σιόβας τονίζει πως ο Ολυμπιακός είναι ακόμη στο παιχνίδι της πρόκρισης για την δεύτερη θέση ,δίνοντας έναν τόνο αισιοδοξίας για την συνέχεια στο champions league. Τι κι αν η ομάδα του Μαρινάκη έχει παρεμφερή απόδοση φέτος στην Ευρώπη με εμάς.. Είπαμε ,σε αυτούς όλα πάνε ρόδινα ,σε εμάς όλα χάλια!

ΥΣ: Κανονικά δεν θα έπρεπε να τους διαβάζει κανένας Παναθηναϊκός. Κανονικά...

ΥΣ2: Κανονικά κάποιος πρέπει να πει σε σημαίες μας ,όπως ο Βαζέχα και ο Λουκανίδης να σταματήσουν τις δηλώσεις σε ερυθρόλευκα ΜΜΕ. Κανονικά...

Σχόλια

  1. Κακώς μπαίνεις σε αυτή την ιστορία Press. Ο Αλαφούζος απλά νοιάζεται για την κόντρα Καθημερινής - Real News. Και χρησιμοποιεί σαν όχημα τον Παναθηναικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου