Kαι τώρα εγώ θα κατεβάζω την μπάλα ή ο Λάζαρος;


Κάποια πράγματα όπως έχω ξαναπεί ,αδυνατώ να τα κατανοήσω. Έτσι και σήμερα ,την απόφαση για την διακοπή του συμβολαίου του Κατσουράνη. Αν και μπορώ να φανταστώ τους λόγους περί κακών αποδυτηρίων ,δεν μπορώ να καλυφτώ απο αυτήν την εξήγηση.

Σίγουρα κάποιοι θα χάρηκαν ,όπως κάποιοι άλλοι θα χαιρόντουσαν αν στην θέση του Κατσουράνη ,ήταν ο Βύντρα ή ο Σπυρόπουλος ,αν και κατ εμέ δεν τίθεται κανένα θέμα ποιοτικής σύγκρισης των μπακ μας με τον Κατσούρ. Η μέρα με την νύχτα. Αν λοιπόν ,αύριο ο Αλαφούζος θέσει εκτός ομάδας τον Βύντρα ή τον Σπυρόπουλο ,θα κάνει καλό στην ομάδα την δεδομένη χρονική στιγμή; Το θέμα είναι να καθαρίσει η ομάδα και όχι να την "καθαρίσει".

Οι αλλαγές κυρίως γίνονται τα καλοκαίρια. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν απο τους βασικότατους και ποιοτικότερους παίκτες μας. Τώρα ποιος θα κατεβάζει την μπάλα απο το κέντρο και ποιος θα βγάζει μια κάθετη πάσα; Εγώ ή ο Χριστοδουλόπουλος; Γιατί εγώ είμαι λίγο πιο άμπαλος απο τον Κατσουράνη ..

Η απομάκρυνση του παίκτη μπορεί να έφερε σοκ στην ομάδα και όλοι να στρώσουν κώλους ,αλλά και πάλι το αγωνιστικό μας πρόβλημα αντί να λύνεται ,γίνεται χειρότερο. Εκτός κι αν έχουμε άλλους παίκτες σαν τον Κατσουράνη και δεν το χω πάρει πρέφα...

Σχόλια

  1. Ο καπίνο θα κατεβάζει τη μπάλα, γιατί βαρέθηκε να κάθεται στον πάγκο (αν δεν πουληθεί μέχρι τότε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρεις πολύ καλά ποιο παρεάκι . Εκεί που βρίζετε ΠΑΙΧΤΕΣ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ . Εκεί που έχετε κανόνα να μη βρίζετε τους παίχτες της ομάδας για τα μάτια του κόσμου....Εκεί που " στηρίζετε " την διοικηση όταν σας κάνει τα χατίρια και στήριζετε ανάλογα με τις διοικησεις και ποιους παίχτες έφερε ο Βγενόπουλος ή ο Τζίγγερ.

    Εκεί που στο μπάσκετ βρίζετε τον Δημήτρη τον Γιαννακόπουλο ,ειρωνεύστε τους νέους παίχτες του μπάσκετ, ..επειδή βάζει τα εκατομμύρια του για την ομάδα επειδή απλά δε τον γουστάρετε..Εκεί που βρίζατε τον όποιον προπονητή δε γουστάρετε αισχρά και τον λέγατε Τεσέιρο ..Εσείς μόνο μπορείτε να δώσετε μαθήματα στήριξης . Ρε κούνια που σας κούναγε. Σα δε ντρέπεστε το παίζετε και Παναθηναικάρες. ... Μη μου απαντήσεις είχα πει οτι δε ξαναασχολούμαι μαζί σου το έκανα τώρα για τελευταία φορά αλλά δεν αξίζεις ούτε λεπτο , αντε Καλή "στήριξη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια παρεάκι ρε ψευτοπαναθηναικέ ;
    Λάσπη στον σνεμιστήρα ρίχνει πολλά χρόνια το ''σύστημα'' .
    Η Θύρα 13 είναι ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ !
    Καμία στήριξη δεν παίρνω πίσω .
    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ομάδα-προπονητή-διοίκηση .
    Αλλά κάποιες πληγές πονάνε ακόμα . Αυτοί οι δυο δεν έχουν θέση στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΌ .
    Να πω την αλήθεια δεν γιουχάρω παίκτες - πολύ σπάνια - αλλά ΔΕΝ τους χειροκροτώ κιόλας .
    Eπειδή δεν γουστάρω τα σαπάκαι αυτά , τα δημοσιουπαλληλίκια τους , δεν στηρίζω την ομάδα ;
    Εγώ κάθε αγωνιστική είμαι κοντά στην ομάδα .
    Μαθήματα ΑΛΛΟΥ .


    Υ.Γ: Αγγελάρας ή Δώνης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nα τος ο Dimpao13 που μας έκανε μαθήματα στήριξης στην ομάδα. Έτσι " στηρίζετε " εσύ και οι όμοιοι σου την ομάδα βρίζοντας παίχτες . Επιτέλους αποκαλύψατε το πραγματικό πρόσωπο εκεί στο παρεάκι( το έχουν ξανακάνει αλλά εσύ είσαι νέος εκεί πέρα ) ..Τέτοια στήριξη ..να τη βράσουν οι παίχτες και η ομάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννης13/12/12 3:02 μ.μ.

    Καλημέρα Panathinaikos Press, τον Κατσουρανη κάπου κάπου τον έβριζα και εγώ την αμαρτία μου πρέπει να την πω , αλλα δεν των διωχνεις με αυτο τον τροπο , ξέχασαν ότι για τα λεφτά δεν έκανε προβλήματα , για τα υπολοιπα λογω χαρακτηρα ισως εχουν δικιο , στο τελευταίο για τον Fereira έχεις δίκιο , αλλα απο την στιγμή που ο ραλιστας είναι μέσα στα κόλπα ακόμα, παίρνουν σειρά και οι υπόλοιπη τις φουρνιας 2008 - 2010 , απλά και λογικά ..και το ξέρουμε όλοι αυτο ...

    Γιάννης Βιέννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θέμα για μένα δεν έχει να κάνει μόνο με την ποιότητα του παίχτη. Είναι διαφορετικό να έχεις μέσα στην ομάδα παίχτες με παραστάσεις και εμπειρία κι ας παίζουν σε αργότερο τέμπο. Είναι θέμα ψυχολογίας. Δεν γίνεται να πας μόνο με πιτσιρίκια, ειδικά σε δύσκολα ματς. Κάποτε κατέβαινες μεσα στο Καραισκάκη με Σισέ, Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο, Λέτο, έστω και Καραγκούνη. Τώρα θα πάς με Βυντρα αρχηγό. Άντε και του χρόνου με Μαυρία αρχηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πούλο ... χθες οι δυο αιώνιοι ψευτο-μπακ ΒΥΝΤΡΑ και ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ . Από δω και πέρα ΓΙΟΥΧΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ13/12/12 3:03 μ.μ.

    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΛΑΔΗ,,,,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η απόφαση για λύση συμβολαίου προϋποθέτει έναν απώτερο ομαδικό στόχο ή έστω ένα δεύτερο πλάνο. Αυτά περί ατμόσφαιρας στα αποδυτήρια και στρώσιμο των υπολοίπων παικτών δεν τα θεωρώ στόχο καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιάννης13/12/12 3:03 μ.μ.

    Ρε παιδιά ας το δούμε το θέμα λίγο ήρεμα , το λάθος είναι η χρονική στιγμή , αυτά δεν γίνονται και αμφιβάλλω εάν θα στρωσουν τους κωλους τους .
    Ο Κατσουρανης μπορεί να ήταν απο αυτούς που κατέχουν την Μπάλα αλλα έκανε πολλή λίγα πράγματα , δυστυχώς δεν έχουμε άλλων παίχτη για αυτήν την θέση και ίσως το πληρώσουμε με πολλά γκολ με τους Αγγλους , απο την άλλη όμως όλοι εμείς δεν λέγαμε να μην τον βάζει να παίζει γιατι περπατάει , Ε τότε γιατι φωνάζουμε ;;
    Κανένας δεν ξέχασε την μπάλα αλλα σε όλους πονάει η τσέπη και για αυτο βλέπουμε αυτά τα χάλια, και άλλοι απο αυτους είναι δυστηχως απροπονητη ...
    Οσο για τους υπόλοιπους που αναφέρουμε ούτε και εγώ θεωρώ μερικούς ότι αξίζουν για τον ομάδα αλλα αυτο το χρήμα υπάρχει αυτούς πήραμε και δεν φταίει σε αυτο μόνο ο προπονητής ....ήθελε τον Κάστρο ο Γοντικας δεν τον πήρε , ήθελε τον Νουνες του είπαν ότι είναι μεγάλος σε ηλικία , ήθελε τον Βγιανα δεν τον πήρανε .... Ε τη στο διάολο θέλετε να κάνει και αυτός ;;;;

    Εχω άδικο ; Εάν ναι ακούω γόνιμες πολλή ευχάριστος ...

    Γιάννης Βιεννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλύτερα να σου απαντήσουν αυτοί που τον έλεγαν περιπατητή και πως δεν βοηθούσε. Εγώ δεν ήμουν αυτής της άποψης και τον ήθελα πάντα μέσα στην 11άδα.


    Για τον Φερέϊρα συμφωνώ για αυτούς που δεν του πήραν ,όμως φέτος σχεδόν κατά 100% οι επιλογές ήταν δικές του. Δεκέμβρη θα πρέπει να γίνει η πρώτη σωστή σούμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιάννης13/12/12 3:03 μ.μ.

    Συγνώμη για μερικά λάθακια

    Γιάννης Βιεννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. νικολας13/12/12 3:03 μ.μ.

    να την κατεβασει το πουληταρι με το νουμερο 24 και τα 800.000 το χρονο που παιρνει καθαρα , και με την εφορια παει στο 1,5
    8 χρονια στην ομαδα φευγουν παιχτες προπονητες και αυτος εκει αγερωχος
    το πουληταρι ρε
    σε καθε γκολ που τρωμε εειναι μεσα στη φαση
    γαμω τις πλατες που σ βαζει ο παρκαδορος και η φιλιπινεζα του ο τζιλας
    αιντε μας εχει φαει τη ζωη αυτο το πουληταρι ο ανικανος


    ελευθερο να τον αφησουμε ουτε στα αγραφα δεν βρισκει συμβολαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου