Τάφος απο τα παλιά και Κυψέλη ...express ,μέσα στην παράνοια!


Ένα Παναθηναϊκό Σάββατο έλαβε χώρα σήμερα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στην Κυψέλη ,με τον κόσμο του Συλλόγου να δίνει βροντερό παρόν και στα δύο κλειστά. Απο την μια τα κορίτσια του μπάσκετ ,μετέτρεψαν το δύσκολο ματς με τον Αστέρα Εξαρχείων σε υγιεινό περίπατο και απο την άλλη ,τα κορίτσια του βόλεϊ δεν μπόρεσαν να κοιτάξουν στα μάτια αυτές του Ρεθύμνου και ηττήθηκαν με 0-3.


"...πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ!"

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ νικούσε με 64-47 τον Αστ. Εξαρχείων και ο κόσμος παραληρούσε στις κερκίδες ζητώντας τους το πρωτάθλημα. Η ομάδα έπιασε απο νωρίς τον παλμό του κόσμου και ήταν δύο ταχύτητες πάνω απο την αντίπαλη ομάδα. Η ατμόσφαιρα στον Τάφο Του Ινδού ,θύμισε έντονα κάτι απο τα παλιά και συγκεκριμένα απο τα πάρτι που δινόντουσαν πριν μια 5ετία στα ματς του γυναικείου βόλεϊ. Με τα πλακάτ να κάνουν την εμφάνιση τους μετά απο πολύ καιρό ,το τύμπανο να μην σταματάει δευτερόλεπτο και τον κόσμο "αφηνιασμένο" ,η κερκίδα μας γύρισε κάποια χρόνια πίσω και ήταν πολύ ωραίο αυτό.

Στο κλειστό ,για ακόμη ένα ματς δεν έπεφτε καρφίτσα και έτσι αναμένεται να πάει όλη η χρονιά ,με την ομάδα να χτυπάει στα ίσια το πρωτάθλημα. Όσοι δεν έχετε κάνει την καλή να έρθετε μια φορά στο κλειστό της Λεωφόρου ,αξίζει όσο τίποτα να το επιχειρήσετε. Γίνεσαι καλύτερος Παναθηναϊκός εκεί μέσα!

"...μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ!"

Με την λήξη του μπάσκετ ,η Αλεξάνδρας γέμισε μηχανές και αμάξια ντυμένα στα πράσινα να κατηφορίζουν λίγα μέτρα παρακάτω στην Κυψέλη και στο κλειστό του Πανελληνίου. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα ,να βλέπεις κόσμο ψημένο να ακολουθεί τα ερασιτεχνικά τμήματα του Συλλόγου και όλα αυτά μέσα στο κέντρο της Αθήνας ,εκεί που γεννήθηκε ο Παναθηναϊκός!

Το κλειστό την Κυψέλης λοιπόν γέμισε και αυτό ,με την νεανική ομάδα του Χουντουμάδη όμως να μην μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απο το Ρέθυμνο και έτσι να χάνει μοιραία με 0-3. Τα κορίτσια είχαν την θέληση ,προσπάθησαν να γυρίσουν το όλο ματς ,αλλά η διαφορά κλάσης και εμπειρίας των παικτριών των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη. Σίγουρα ,οι στόχοι μας για φέτος έχουν χαμηλό ταβάνι και είναι κρίμα που δεν μπορούμε να νικήσουμε πλέον ομάδες ,που πριν ένα μόλις χρόνο θα τις είχαμε στο χαλαρό ,αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να πάμε βήμα-βήμα πριν την κορυφή.

Είναι σίγουρα αρνητικό ότι ο μ.ο. ηλικίας μας είναι πολύ χαμηλός ,το οποίο και σημαίνει ελάχιστη εμπειρία ,αλλά αυτή η κατάσταση δημιουργεί και ευκαιρίες όπως να φτιάξουμε μια ομάδα ,με παίκτριες που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια. Βέβαια αυτό θέλει και καλή διαχείριση και όχι να τον παίζουμε όπως στην υπόθεση με την Κωνσταντίνου που κατέληξε στον γαύρο.

Ο κόσμος πάντως το μήνυμα του το έστειλε και όπως όλα δείχνουν η στήριξη στο τμήμα θα είναι συνεχής και πολυπληθής ,όπως σήμερα.

Υπομονή θέλει και ο κόσμος μαζί με τον κ.Μακρόπουλο θα φτιάξουμε τον ερασιτέχνη ,τον πρωταθλητή σε όλα τα σπορ τον παντοτινό!

Σχόλια

  1. Πολύ ωραία ανάρτηση και μακάρι να το κάνεις κάθε φορά.Για κάθε παρουσία της Θυρας 13 σε όλα τα αθλήματα.Απο τον καιρό του παλιού σαιτ των GWF έχω να το δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν υπάρχει χρόνος φίλε ,θα γίνεται. Μακάρι δηλαδή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Θύρα 13 είναι ο Παναθηναικός . Αυτά τα αλάνια , αυτά τα παλικάρια δείχνουν τι εστί ανιδιοτελής αγάπη και κάβλα για τον Παναθηναικό ΣΥΛΛΟΓΟ γενικότερα . Μπράβο στα κορίτσια μας . Τάφος και Κυψέλη ΓΕΜΑΤΑ κάθε αγωνιστική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου