Αλαφούζο πάρτο αλλιώς!


Σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε χθες ,με την λήξη του ματς με την Τότεναμ ,θέλω να επισημάνω 2 πραγματάκια. Αν και συμφωνώ με το σκεπτικό ότι δεν έχουν καμία θέση στο γήπεδο ,άνθρωποι που έρχονται μόνο και μόνο για να γκρινιάξουν και να δημιουργούν απο το πουθενά ένταση (και υπάρχουν μπόλικοι τέτοιοι) ,να ρωτήσω τον κ.Αλαφούζο αν θέλει κόσμο απόλυτα σύμφωνο σε αυτά που κάνει και αν ψάχνει ένα γήπεδο γεμάτο πιόνια. Αν αυτές είναι οι επιδιώξεις του ,να το πει να γνωρίζουμε και μεις με τι άνθρωπο έχουμε να κάνουμε.

Ανέκαθεν στο γήπεδο πέφταν μπινελίκια και ανέκαθεν ο Έλληνας έριχνε γιούχα όταν ερχόταν η στραβή (και φέτος ήταν πολλές). Αν πάλι ,ήθελε με αυτόν τον τρόπο να υπερτονίσει πόσο θετική είναι η παρουσία των οργανωμένων ,να το κάνει αλλά να σταματήσει να γλύφει ,γιατί κανείς δεν είναι μαλάκας.

Ξαναλέω πως αν θέλει ένα γήπεδο που να αποθεώνει τις επιλογές του ,τότε μπορεί να κοιτάξει αλλού και να μην ψάχνει να επιβάλλει τις απόψεις του.

ΥΣ: Και για να μην ξεχνάμε ,μιλάμε για τον άνθρωπο που αυτο-ορίστηκε πρόεδρος χωρίς να τον εκλέξει κανείς ,έχοντας βάλει λιγότερο απο 1,1 εκατομμύριο ευρώ και αφήνοντας εντελώς ανενεργή και αμέτοχη μέχρι στιγμής την Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Σχόλια

  1. H Koυίνσι χθες ήτανε σχετικά καλός - κυρίως στο δεύτερο , όταν μπήκε ο Σισοκό - .
    Το να κράζεις έναν παίκτη σε κάθε επαφή είναι ηλίθιο . Να τον περιμένεις στην γωνία δηλαδή , ενώ είναι καλός .
    Ας καταλάβουν κάποτε ότι αυτοί οι επίσημοι , δεν έχουν παραπάνω κύρος ή πυγμή , ελέω χρημάτων .
    Άμα δεν γουστάρουν φίλε , να μην πατάνε γήπεδο , και να ξεσπάνε αλλού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου όταν βλέπεις αγωνιστική συμπεριφορά κάποιου όπως του Κουίνσι ,να επαναλαμβάνεται απο πέρυσι σε κάθε ματς ,τότε πρέπει να είσαι μάλαξ για να μην τον κράζεις.


    Οι δηλώσεις για τα VIP του Αλαφούζου πάνε κυρίως σε έναν που βρίζει τον Φερέϊρα στα τελευταία 3 ματς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά έκανε και έκραξε ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ . Κράζανε σε κάθε φάση ( κυρίως Κουίνσι , Λάζαρο κτλ ) . Καλά έκανε .
    Kαι εγώ δεν γουστάρω παίκτες , αλλά δεν τους κράζω με κάθε επαφή . Αυτό είναι ψυχολογικό πρόβλημα και οξεία μαλάκινση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβώς αυτά που σκεφτόμουν...Μπράβο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. POLU SWSTOS AKRIVWS ETSI,NA DOUME KAI TWRA ME TO GHEDO TI 8A KANEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τη δήλωση που έκανε , στο συνδρομητικό , όντως εκείνο που είπε " ότι δεν είμαστε και καμιά υπερομάδα να νικάμε όλους " πραγματικά ήταν , άσε καλύτερα να μην πω.
    Όμως στην περίπτωση , που μίλησε , για το κράξιμο που έφαγε από τους επισήμους , του δίνω κάποιο δίκιο , γιατί υποτίθεται ότι στα επίσημα κάθονται οι άνθρωποι που είναι οι πλέον ευκατάστατοι και μάλλον ηλικιακά οι μεγαλύτεροι , "θεωρητικά" θα πρέπει να είναι οι πιο συγκρατημένοι. Σωστό είναι , όλοι να διαμαρτύρονται για την κακή πορεία της ομάδας , αλλά , το επαναλαμβάνω , ότι αν δεν ήταν ο Αλαφούζος η ομάδα μας θα ήταν στη β΄ Εθνική και η Ευρώπη πάπαλα , γιατί δεν θα είχαμε φορολογική ενημερότητα , ή δεν ξέρω πως αλλιώς το λένε. Παράδειγμα η ΑΕΚ.


    Κοίταξε Πρες , κάπου το διάβασα ότι εκλογές στη συμμαχία θα γίνουν το Νοέμβρη και όχι τον Οκτώβρη. Νομίζω , ότι με αυτή την κατάσταση της ομάδας απαιτείται λίγος χρόνος διορία , ώσπου να φτιάξουν (αυτό δεν το ξέρουμε , μόνο το ευχόμαστε) τα πράγματα. Τονίζω ότι δεν είμαι μέλος της Συμμαχίας ούτε έχω κάποιας μορφής επαγγελματική σχέση με τον Αλαφούζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και εγώ νομίζω ότι τύποι σαν αυτόν άλλα εννοούν σε αυτά που λένε. Για την κατεδάφιση της λεοφόρου θα πει τίποτα ή του φταίνε μόνο οι γιούχες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. file mou eisai ektos topou kai xronou. o alafouzos ekrakse ta episima kai polu kala ekane. exoume ta xeirotera episima stin ellada me gemata roufianous kai tsirakia ton vardinogianidwn.mallon den katalabes kala esu

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου