Τζίγγερ και Θανάση για εμφανιστείτε..


Την 1η Νοεμβρίου το ΣτΕ αποφασίζει για το αν θα προχωρήσει η κατεδάφιση της Λεωφόρου ,το ΥΠΕΚΑ σήμερα έβγαλε ανακοίνωση που υπενθυμίζει τις ξεκάθαρες προθέσεις του να γκρεμίσει τον ναό και οι Τζίγγερ και Θανάσης Γιαννακόπουλος κάπου εδώ πρέπει να εμφανιστούν και να ξεκαθαρίσουν τι στο διάολο υπέγραφαν τόσα χρόνια (και κυρίως με την Μπιρμπίλη) και να βάλουν πλάτη. Τόσα χρόνια ασχολιόντουσαν με το θέμα και κατάφεραν να κινδυνεύουμε όχι μόνο να μην χτίσουμε ποτέ το νέο μας αθλητικό κέντρο ,αλλά να μείνουμε και χωρίς γήπεδο.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και οι απόλυτα δύο υπεύθυνοι για όλο αυτό το μπουρδέλο ,πρέπει να βγουν και να σταματήσουν αυτό που πάει να γίνει. Όχι να αρκούνται στις δηλώσεις.

ΥΣ: Και για όσους δεν κατάλαβαν τι είπε σήμερα το υπουργείο ...

1. Το Πρόγραμμα της Διπλής Ανάπλασης υλοποιείται με τη σύμπραξη και συμμετοχή των φορέων υλοποίησης αυτού και συνίσταται στην εισφορά εκτάσεων, στη χρηματοδότηση ή και κατασκευή των αναγκαίων έργων και υποδομών και στη διάθεση των υποστηρικτικών και συνοδών έργων για την αμοιβαία εξυπηρέτηση των επιτρεπόμενων χρήσεων, τόσο των ιδιωτικών όσο και των κοινωφελών.


2. Φορείς υλοποίησης:

α. Φορείς υλοποίησης του προγράμματος είναι ο Δήμος Αθηναίων και οι κύριοι των ακινήτων στις Περιοχές Ανάπλασης Ι και ΙΙ καθώς και όσοι έλκουν από αυτούς δικαιώματα.

β. Στους φορείς υλοποίησης μπορεί να περιλαμβάνονται και νομικά πρόσωπα τα οποία συνιστούν ή στα οποία συμμετέχουν οι προαναφερόμενοι φορείς.

Επισημαίνεται ότι εδώ και μια δωδεκαετία, με τον Νόμο 3481/2006 (άρθρο 23), το Οικοδομικό Τετράγωνο (ΟΤ) 22, της λεωφόρου Αλεξάνδρας του Δήμου Αθηναίων, χαρακτηρίστηκε ως κοινόχρηστος χώρος πρασίνου, χρήση την οποία επιβεβαιώνει και ο Ν. 3983/2011.

Σχόλια

  1. ναι μαγκες τωρα θα βγει ο τζιγγερ και θα βαλει πλατη...ο ιδιος ο τζιγγερ θελει να πεσει η λεωφορος...για αυτο ολοι στους συνδεσμους για την προστασια και την απελευθερωση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά , Πρες παρακάλεσα σε προηγούμενο σχόλιο , σε ανάρτηση που έκανες για τη Λεωφόρο , τον Γιάννη Βαρδινογιάννη αλλά και τον Αλαφούζο να βοηθήσουν να μην κατεδαφιστεί η Λεωφόρος , αλλά να αυξηθεί η χωρητικότητά της και να γίνει η ενεργειακή της αναβάθμιση.

    Πάντως ευθύνη φέρουμε και εμείς οι οπαδοί γιατί τρελαμένοι με τις μεταγραφές που έγιναν την εποχή της πολυμετοχικότητας , λέγαμε , πόσο καλό είναι να πάμε σε νέο μεγάλο γήπεδο , χωρίς να σκεφτούμε το λάθος που θα διαπράξουμε αν κατεδαφιστεί η Λεωφόρος.
    Ο ίδιος από το 2008 στέλνω email στην ΠΑΕ και της γράφω , πόσο λάθος είναι που φύγαμε από τη Λεωφόρο , το γήπεδο που συμβολίζει όσο τίποτα άλλο τον Παναθηναϊκό και την ιστορία του.
    Οι επιχειρηματίες δεν σκέφτονται τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την ιστορία του συλλόγου , βλέπουν τα οικονομικά τους συμφέροντα. Τι τον ενδιαφέρει τον Βωβό αν θα κατεδαφιστεί η Λεωφόρος , τη στιγμή που έχει επενδύσει μεγάλα ποσά στο Βοτανικό;
    Αν τους ρωτήσεις όλους αυτούς , Βαρδινογιάννηδες , Γιαννακοπουλέους , Βγενόπουλους , Βωβούς ακόμη και τον Αλαφούζο θα σουν πούν: Δεν σου αρέσει να πας στον Βοτανικό που θα έχεις 5 malls , άλλα μικρότερα εμπορικά κέντρα και να κάνεις τις αγορές σου; Απαντώ , τι να τα κάνω όλα αυτά , εγώ οπαδός είμαι την ομάδα μου θέλω να δω , τα υπόλοιπα είναι για τα μανεκέν και τους γιαλαντζί ανθρώπους.
    Φταίμε και εμείς σαν οπαδοί γιατί αφήσαμε την Λεωφόρο , δεν την υποστηρίξαμε. Ακόμα και τώρα ακούς , σχόλια του τύπου, που να πάμε εκεί , 17000 θεατές χωράει.Ναι μεν , θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη χωρητικότητα σαν γήπεδο , αλλά τι να κάνουμε αυτό το γήπεδο έχουμε , σε αυτό πρέπει να παίζουμε. Όταν έχεις ένα δυαράκι και είναι δικό σου και το κάνεις ότι θέλεις , δεν πληρώνεις νοίκι , θα το αφήσεις να πας σε εξάρι στα βόρεια προάστια με πολύ ακριβό νοίκι , για να κάνεις το μάγκα και να λες ότι έχεις σπίτι σε σικ περιοχή που δεν είναι δικό σου;
    Αυτά μας φάγανε σαν νοοτροπία , όχι μόνο εμάς τους Παναθηναϊκούς , αλλά και τους Αεκτζήδες που ρίξανε το γήπεδό τους σε μια νύχτα και τώρα περνάς με το αυτοκίνητό σου από εκεί , βλέποντας την ιστορική Φιλαδέλφεια , ένα χώρο γεμάτο μπάζα. Πρέπει να είμαστε σύννους , και να σκεφτόμαστε πάντα με λογική και όχι να πατάμε την κάθε μπανανόφλουδα που μας πετάει ο καθείς.
    Προσωπικά πολύ δύσκολα πιστεύω ότι θα γίνει γήπεδο στον Βοτανικό τα 10 επόμενα χρόνια. Ξέρετε την οικονομική κατάσταση , εδώ κοιτάζουμε να εξασφαλίσουμε τα βασικά τα υπόλοιπα θα σκεφτούμε;
    Γιαυτό να παρακαλέσουμε όλους αυτούς που έχουν οικονομική ισχύ και έχουν διατελέσει πρόεδροι του Παναθηναϊκού (Ι. Βαρδινογιάννης ,Π.Γιαννακόπουλος , Βγενόπουλος , Πατέρας και Ι Αλαφούζος) να βοηθήσουν ώστε να ακυρωθεί από το ΥΠΕΚΑ η περίφημη διπλή ανάπλαση , γιατί η οικονομική κρίση καθιστά αδύνατη την ανέγερση νέου γηπέδου για πολλά χρόνια. Στους παραπάνω κυρίους προσθέτω και τον Δήμαρχο Αθηναίων που με το κύρος του αλλά και τη δύναμη του , μπορεί να επηρεάσει την αλλαγή στάσης από το ΥΠΕΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννης Βιέννη13/12/12 2:53 μ.μ.

    Παει να πει ότι εδώ και 12 χρόνια δίνανε την τζιφρα τους για να κατεδαφισουν τη ΛΕΩΦΟΡΟ !!!!!!
    Πολλά πολλά ΜΠΡΑΒΩ ΤΟΥΣ , σε όλους !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου