Συνεχίζει το σερί του στην προεδία της ΕΠΟ ο Ολυμπιακός!

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΓΑΤΑΚΙ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Σε μια μάχη μεταξύ ενός πεπειραμένου λαμόγιου και ενός πολλά υποσχόμενου ,κέρδισε το δεύτερο και έφερε με την σφραγίδα του Ολυμπιακού -πάλι- την επόμενη μέρα στην ΕΠΟ. Μια αλλαγή που είχε δρομολογηθεί απο πέρυσι και εδώ και μήνες όλοι γνωρίζανε το σημερινό αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Σαρρής ,που πέρυσι έδινε ραβασάκια στους διαιτητές πως να σφυρίζουν τον Λέτο επειδή ο Παναθηναϊκός ήταν πρωτοπόρος στην βαθμολογία και ο Μαρινάκης είχε χάσει τον ύπνο του, είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ και αναμένουμε με ανυπομονησία να ανακοινώσει την λίστα -που θα του χει στείλει ο Βαγγέλας- με τα 15 άτομα επιλογής του που θα απαρτίζουν το νέο ΔΣ της ΕΠΟ.

Το στοίχημα για τον Σαρρή παραμένει ένα: Θα μπορέσει να ξεπεράσει τους Γκαγκάτση και Πιλάβιο;

Σχόλια

  1. Ο γκαγκάτσης ΠΟΤΕ δεν ήταν εκλεκτος του Ολυμπιακού...ΠΟΤΕ. Σου φέρνω ένα παράδειγμα (τότε που τελικά κρίθηκε ένα πρωτάθλημα),την φορά που αποφάνθηκε ο αθλητικός δικαστής της ΕΠΟ για την υπόθεση βαλνερ (στην οποία ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε πανηγυρικά στο CAS), ενώ έδωσε (προφανώς) δίκιο για την παρατυπια για τη χρήση του παίκτη στον Ολυμπιακό, δεν τόλμησε να εφαρμοσει τον νόμο (μηδενισμός, -3 βαθμοί), αλλά αποφάσισε (παράτυπα) να ορίσει, πρωτόδικα, την επανάληψη του αγώνα.
    Ε όχι και αλαζόνες επειδή στον ντέρμπι-τελικό ο Δούρος παρέδωσε το πρωτάθλημα στον ΠΑΟ και πήρατε το πρωτάθλημα τότε με 1 πόντο διαφορά???? Εσας σαν αδίκησε ο καλόπουλος, ενώ ήσασταν -7 βαθμούς πριν το ντέρμπι, και δεν είχατε ΚΑΜΙΑ ελπίδα για πρωτάθλημα και μας έχετε πρήξει τα συκώτια (μαζί με όλα τα φιλικά μέσα-MEGA STAR SKY ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, για την αδικία, την παράγκα, τον καλόπουλο που ξαφνικά έγινε Ολυμπιακός (ελεος) και τον πιλάβιο που και αυτός έγινε ολυμπιακός.
    Όσο για τη χάλια ζώή, όλοι λίγο ή πολύ περνάμε από το ίδιο λούκι, αλλα οπως και στην μπαλίτσα έτσι και στη ζωή η μόνη λύση είναι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να προσπαθήσουμε όλοι λίγο περισσότερο να βελτιώσουμε την ζωή μας και όχι να καθόμαστε άπραγοι σε ένα καναπέ, να μεμψιμοιρούμε, να μην κάνουμε τίποτα και να κατηγοτούμε τους κακούς πολιτικούς, τους κακούς γερμανούς, τους κακούς συνδικαλιστές κ.α και να μην κοιτάμε την πάρτυ μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον ξεχνάς ότι ο Γκαγκάτσης πριν αναλάβει την ΕΠΟ ήταν νομικός σύμβουλος μεταξύ άλλων και της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην συνέχεια εκλέχτηκε πρόεδρος της ΕΠΟ. Όπως επίσης δεν είναι τυχαίο μετά το περασμά του απο τον ΠΑΟΚ ανέλαβε δικηγόρος του Ολυμπιακού στην υπόθεση Γκαλέτι οπότε μάλλον λάθος κάνεις. Για την υπόθεση Βάλνερ η ΕΠΟ κανονικά δεν θα έπρεπε να εκδόσει δέλτιο απο την στιγμή που είχε ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες αλλά έλα που έπεσε στην κέντα που έχασε ο Ολυμπιακός απο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς καιο αγωνίστηκε ο Αυστριακός. Όπως επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι κάποιος άλλος του το "σφύριξε" του Ολυμπιακού για να κάνουν ένσταση γιατί οι ίδιοι δεν το γνώριζαν.
    Απλώς θα σου θυμήσω ότι στην υπόθεση της Νέας Σμύρνης ο Κόκκαλης τότε έλεγε ότι οι αγώνες κερδίζονται μέσα στος αγωνιστικούς χώρους.
    Για τον Δούρο τι να πούμε για το πρώτο γκολ του Στολτίδη που οκτώ χρόνια μετά δεν ξέρουμε αν πέρασε η όχι την γραμμή, για το γεγονός ότι δεν αποβλήθηκε ο Γεωργάτος, ο Καστίγιο για άλλη μια περίπτωση πέναλντι. Όλοι όμως έμειναν στην περίπτωση Τζιοβάνι-Κυργιάκου όπου βέβαια στην αρχή της φάσης ο Τζιοβάνιέχει βάλει τον αγκώνα του στον λαιμό του Κυργικαού πριν αρχίσει η κλωτσοπατινάδα.
    Για τον Καλόπουλο μόνος σου τα λες ήσασταν 7 βαθμούς μπροστά τι φοβόσασταν εάν έπεφτε η διαφορά στους τέσσερις, αφού τότε λέγατε ότι είχατε καλύτερη ομάδα. Εδώ εσείς πέρισυ στην Ξάνθη με το πέναλντι του Τοροσίδη κυρήξατε τον ανένδοτο ρίξατε τον Βάσσαρα βάλατε και τον Δούρο για να μην πω για την Τρίπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου press, έχεις μεγάλη υπομονή να απαντάς σε πνευματικά ανώμαλους ποτισμένους με προπαγανδιστικές αρλούμπες και μισαλλοδοξία. Στείλτον στον αγύριστο να βρει κάπου αλλού να του αρέσει να κάνει κουβέντα επιπέδου γαύρου.
    Για σενιάρισμα αν χρειαστείς, σφύρα και τα βρίσκουμε με τον έξυπνο λαγουδένιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @4ba82a6cfd612c9a61fee24bf6e7cd0e:disqus Nα ξεκινήσω απο τα face to face ,γιατί βγήκες και ζόρικος. Πες μου πως σε βολεύει να κάνουμε την καλή ,να σου εξηγήσω γιατί σε είπα τρόμπα (που στην περίπτωση σου δεν είναι και απαραίτητα αρνητικό χαρακτηριστικό. Μάλλον κόσμιο είναι με αυτά τα μαργαριτάρια που γράφεις). Όπως και όποτε γουστάρεις ,αρκεί να βρίσκεσαι εντός Λεκανοπεδίου ,γιατί δεν είναι καιρός για ταξίδια. Το e-mail του blog το χεις ,στείλε μου ώστε να αφήσουμε τα ανώνυμα και να πιάσουμε τα επώνυμα. Είσαι πάντως μάγκας (εκτός απο τρόμπας) ,γιατί τέτοιου είδους σχόλιο δεν έχω ξανακάνει ποτέ μου.



    Συγνώμη δεν ζήτησες ,οπότε πάρε την απάντηση για όλες τις ανακρίβειες που λες ,να έχεις δικαίωμα να απαντήσεις και μετά να μπλοκαριστείς για να ηρεμήσουμε ,αφού δεν σε έχουν μάθει να ζητάς συγνώμη όταν λες μαλακίες.


    1. Το ψηλός Σισέ είναι με τις κασέτες που βγήκαν και για τον Μαρινάκη που μιλάει για προστασίες ,ορισμούς διαιτητών και στησιματα; Σωστά ή κάνω λάθη;


    2. Η μεγαλύτερη άνθηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ,η ομάδα σου την έφερε; Κάθε χρόνο συμμετείχες στο ch.l. και είχες λιγότερες διακρίσεις απο εμάς που συμμετείχαμε τις μισές. Πως το εξηγείς αυτό; Πως γίνεται μια ομάδα που φτάνεις στους 16 και τους 8 της Ευρώπης ,να μην μπορεί να πάρει ένα πρωτάθλημα; Γιατί εμένα δεν μου φαίνεται φυσιολογικό...


    3. Το ντέρμπι για τον Ευθυμιάδη το έχεις δει έτσι; Γιατί αν δεν το έχεις δει ,ορίστε:http://www.youtube.com/watch?v=v7Z8-705u2k ...σου χω και οφσαιντ και κάρτες με δύο πόδια απο πίσω που δεν βγαίνουν και κραυγαλέα φάουλ μπροστά στα μάτια του διαιτητή που δεν σφυρίζονται. Δες το ,αξίζει. Είναι ο ορισμός του στησίματος και κοντραροχτυπιέται με το στήσιμο του Καλόπουλου πρόπερσι.


    4. Την υπόθεση Βάλνερ την ξέρεις; Η Καλαμαριά έφταιγε ή η ΕΠΟ που εξέδωσε κανονικά δελτίο στον ποδοσφαιριστή; Η ΕΠΟ μωρέ του Γκαγκάτση που δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό. Αυτός που ένιπτε τας χείρας του όταν απειλήθηκε ο Ολυμπιακός με αφαίρεση βαθμών για τα επεισόδια στην Ν.Σμύρνη και η απόφαση πάρθηκε πίσω μέσα σε λίγες μέρες. Αυτός μωρέ που μετά δούλεψε και στην ομάδα σου..


    5. Έχω πάρει 2 πρωταθλήματα και μου τα έχεις βγάλει και τα 2 στημένα. Άρα δεν τα δικαιούμαι ούτε αυτά και είσαι εσύ ο αδικημένος. Σωστά; Δεν είσαι τρόμπας ,αλλά μια λέξη που αρχίζει απο ΜΑΛΑ και τελειώνει σε ΚΑΣ. Αν βεβαίως τα πιστεύεις αυτά που λες.


    6. Δούρος ...αυτός που δεν έβγαζε κόκκινη με δεύτερες κίτρινες σε ορισμούς όπως τράβηγμα φανέλας απο πίσω ή αυτός μέτρησε γκολ με την μπάλα να μην περνάει ποτέ την γραμμή σε εκείνο το ματς;


    7. Σέβεσαι τον χώρο που σου φιλοξενεί τα σχόλια; Έχοντας ως nickname ,rabbit; Εκτός αν πάλι έχεις βάλει αυτό το χαρακτηριστικό γιατί σε αντιπροσωπεύει.


    Αυτά τα ολίγα και να σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν μη τι άλλο σε αυτό εδώ το blog ξέρουμε πολύ καλά ποια είναι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ δεν είναι κανα καινούριο πρόσωπο,όλοι γνωρίζουν ότι ήταν ο "εκλεκτός" του Μαρινάκη σε σχέση με τον "παλιό αγαπημένο" που τώρα μάλλον δεν εξυπηρετεί τα συμφεροντά του. Είστε τόσο αλαζόνες που έχει δίκιο ο slevin που τα δύο πρωταθλήματα που χάσατε το ένα το έχετε ονομάσει "Δούρειο" και το άλλο βρίζετε τον Πατέρα. Πέρισυ τα περιμένατε αλλιώς τα πράγματα και μετά την Τρίπολη φέρατε τον Θεοδωρίδη πίσω στην ενεργό δράση, έβγαινε ο Βασσάρας και έλεγε στους διαιτητές να προσέχουν τον Λέτο και απο τότε δεν ξαναπήρε πέναλντι, στην συνέχεια βάλατε τον Δούρο ως αρχιδιαιτητή είχαμε την υπόθεση Κωνσταντινέα και τόσα άλλα παραδείγματα κόντρα σε μια ομάδα που δεν είχε διοικητικό ηγέτη και με λίγες εναλλακτικές λύσεις. Άρα αυτά περι φαντασμάτων αφορούν και την δικιά σου την καμπούρα και όχι μόνο τους άλλους.
    Υ.Γ. Όσον αφορα για την άτακα σου περι χάλια ζωής ήταν μεγάλο ατόπημα γιατί η κατάσταση που ζούμε τώρα δεν έχει καμία σχέση με ομάδες παρα με κάτι πολύ πιο σημαντικό που αφορά την επιβίωση όλου του κόσμου και όχι μόνο των Παναθηναικών, των Ολυμπιακών,των Αεκτζήδων, των Παοκτζήδων και όλων των υπολοίπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το '' και κατ' επέκταση της ζωης σου΄΄ που είπες είναι άκρως προσβλητικό και αυθαίρετο, για αυτό σε είπε τρόμπα. Το τι κάνει ο καθένας στην ζωή του δεν σε αφορά, δεν μπορείς να το κρίνεις εσύ και δεν έχει σχέση με την μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν διάβασες σε προηγούμενο post που έγραψες , το τι σου απάντησα για το πόσες αδικίες έχει κάνει ο Ολυμπιακός στον Παναθηναϊκό;


    Το ξέρεις πολύ καλά ότι η διαιτησία είναι "πιασμένη" από τον Ολυμπιακό. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια , ποτέ δεν αδίκησε τον Ολυμπιακό , αντίθετα τον βοήθησε ακόμη και με τον πιο αισχρό τρόπο , όπως πρόπερσι στο Καραΐσκάκη με το ακυρωθέν γκολ του Κατσουράνη και το φάουλ γκολ του Τζεμπούρ , που κακώς το μέτρησε ο διαιτητης Καλόπουλος.


    Αυτά που λέμε εμείς οι Παναθηναϊκοί ισχύουν:
    Ο Θωμάς Μητρόπουλος κατ' εντολή του Κόκκαλη έστησε την παράγκα που κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι να πρωτοθυμηθούμε από διαιτητές , Παπουτσέληδες , Μποροβήλους , Ευθυμιάδηδες;


    Τι να πούμε για τον Ευθυμιάδη , θα υπάρξει ποτέ διαιτητής μέσα στο Καραΐσκάκη να σφυρίξει πέναλτι σε ματς ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός , στο 90φεύγα , ενόσω ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0;


    Θα υπάρξει διαιτητής που θα πει να γίνει ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός σε γήπεδο ζούγκλα όπως στη Ριζούπολη , με τους παίκτες να φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα;


    Είναι συμπεριφορά αυτή του κου Γκαγκάτση , που σφύριξε στον Κόκκαλη , ότι ο παίκτης Βάλνερ της Καλαμαριάς έχει αλλάξει 3 ομάδες μέσα σε μια χρονιά , με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να κερδίσει στα χαρτιά το ματς; Τα ματς παίζονται μέσα στο γήπεδο και όχι στα γραφεία.


    Ακόμη και να μου πεις , για τον διαιτητή Δούρο , ότι σας αδίκησε το 2004 ,ξέρεις σε ποιο ματς , θα σου πω ότι σε λιγότερο από μήνα ξαναπαίξαμε μαζί για το κύπελλο σε ουδέτερο γήπεδο και σε κέρδισα 3-1. 'Άρα , εκείνη την εποχή , είχα καλύτερη ομάδα από εσένα , τελεία και παύλα.


    Είναι συμπεριφορές αυτές σαν του κου Μαρινάκη που έβριζε τον Σισσέ;
    Νιώθεις χαρούμενος εσύ , όταν αγγλικές εφημερίδες , όπως η The Sun , περιγράφουν τον πρόεδρό σου , κάτι σαν αρχηγό της Κόζα Νόστρα;


    Επίσης οφείλω να σου πω , ότι γράφεις σε Παναθηναϊκό σάιτ συνεπώς πρέπει να σέβεσαι και να προσέχεις τι θα γράψεις για την ομάδα μας. Δεν βρίζουμε , ούτε εξευτελίζουμε τον αντίπαλο -αν θεωρείς εσύ αντίπαλο τον Παναθηναϊκό- γιατί σου κάνει την τιμή να φιλοξενεί τις απόψεις σου και σου επιτρέπει να σχολιάζεις τα τεκταινόμενα στο χώρο του αθλητισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ φιλαράκι θέλω να κερδίζω στα ίσια και σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Και όχι να παίρνω το πρωτάθλημα μόνο με νίκες και στην Ευρώπη να έρχεται η Σάλκε και να μου κάνει 35 τελικές στην έδρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε αυτό θα συμφωνήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί να κατηγορούμε τον Δούρο ή τον Πατέρα για τα πρωταθλήματα που χάσαμε, αλλά δεν τους κάναμε και πόστερ στον τοίχο να τους πετάμε βελάκια όλη μέρα.
    Δεν δίνω συμβουλές σε κανένα, απλά λέω αυτά που σκέφτομαι για τν κατάσταση στον Παο.
    Όσο εσύ θέλεις να κερδίζει η ομάδα σου άλο τόσο και εγω θέλω να κερδίζει η δική μου.
    Το να λες ότι φέτος ή περσυ η πρόπερσυ(με τον καλόπουλο που έχασες το πρωτάθλημα με 13 ποντους) σου έφταιξε η διαιτησία και τα έχασες, τότε έσυ είσαι που δεν θέλεις να χάνει με τίποτα η ομάδα σου και προσπαθείς να ρίξεις τις ευθύνες σε τρίτους.
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ!!!
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΝ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ.
    Το "ψηλος Σισσε" είναι στη κασέτα της συνομιλίας του Daddy με το Μάκαρο. Εκεί που ο μάκαρος του ζητα τα 5 χιλιαρικα που του χρωστά προεδρας.
    Αν σε αυτά που σου λεει καποιος ευγενικα και με επιχειρήμα εσύ του απαντας "τρόμπα" μάλλον αυτό κάτι λεει για σένα...
    Αν σου τα έλεγα face to face θα (τολμούσες να) απαντούσες με αυτό τον τρόπο???
    Η ανωνυμία ενός Blog σε κάνει μάγκα έτσι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. rabbitako εσεις ένα πρωτάθλημα χάσατε το 2010 και ακόμα κατηγορείτε τον Πατέρα. Και άλλο ένα το 2004 και κατηγορείτε τον Δούρο. Έπρεπε να τα πάρετε σερί δηλαδή, 15 στα 15. Και μετά λες οτι βλέπουμε εμείς φαντάσματα. Ηρθες να μας δώσεις συμβουλες ενώ ανήκεις ξεκάθαρα σε μια κατηγορία οπαδών που θεωρούν οτι απαγορεύεται να χάσει η ομάδα τους. Και στην τελική το οτι δεν έχουμε παιχταράδες φέτος δεν σημαινει οτι πρέπει να μας σφάζουν επιπλέον, ούτε οτι πρέπει να χάσουμε το πρωτάθλημα απο την πρώτη αγωνιστική. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Όσο για το αν είναι χάλια η ζωή μας, δεν είσαι σε θέση να το κρίνεις εσύ. Εσύ κρίνε πόσο ανώτερος νιώθεις όταν η Προεδράρα σου μας γ@μ@ει όλους εμάς τους μίζερους. Εμείς ξέρουμε καλά ποιοι είμαστε και τι ποδόσφαιρο θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πάλι εδώ ο κουνελιάρης? έλα έλα, θα σε περνάμε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρες, μηπως το ονομα σου ειναι Ιωβ? Κοψ΄τον γιατι αρκετα μας εχει πρηξει τα @ρχιδια εδω μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι μας φταεί τώρα;;;; Ο Σάρρής... Πριν ο Πιλάβιος-ψηλός Σισσέ (ασχετα αν τον φύτεψε με τσαμπουκά ο big Daddy). Παλιότερα ο Καλόπουλος (άσχετο ότι η βαζέλα τον ήθελε για διαιτήτη σε κάθε ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ όντας Παοκτζης και γνωστό αντιολυμπιακός).Πιο παλιά ο Γκαγκάτσης, ο Βικτωρας, ο μπαρμπα θωμάς, η κακή η μοίρα, η άδικη κενωνία!!! Το ότι σας έχουν παρατήσει ΟΛΟΙ οι παναθηναικάρες, το ότι και οι ιδιοι οι παναθηναικοί έχουν πάψει να ασχολούνται με την ομάδα, το ότι οι καλύτεροι σας παίχτες είναι το ρετάλι της βολφσμπουργκ, ο ανεπιθύμητος της Αλ-σαντ και έχετε δεκάρι τον μπεταζί και σεντερ-φορ τον Τοτσέ .... δεν έξηγεί επαρκώς την τρέχουσα κατάσταση της ομάδας;;; Όταν ψάχνεις για φαντάσματα και αντί να προσπαθείς να διορθώσεις τα χάλια σου κάθεσαι στον καναπε και βρίζεις τον Μαρινάκη για τα χάλια της ομάδα σου ( και κατ΄επέκταση της ζωής σου), τοτέ πάντα θα είσαι απο κάτω και δεν υπάρχει περίπτωση να σηκώσεις κεφάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. pisteuw pws o kokkalis itan maestros brosta ston marinaki. mas ekleve kanontas mas na pisteuoume pws boroume na nikisoume. O Marinakis apla ypovathmizei to proion tou klevontas mas me toso ksediantropo tropo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου