Κατσουράνης, ο αποδιοπομπαίος τράγος για την διοίκηση


Όλοι οι Παναθηναϊκοί γνωρίζουμε οτι η ομάδα είναι σε δύσκολο σταυροδρόμι , όλοι γνωρίζουμε οτι η ομάδα έχει φέτος χαμηλή ποιότητα και βλέπουμε να κάνει το ένα κακό παιχνίδι πίσω από το άλλο..Περιμέναμε λοιπόν όντως κινήσεις και αλλαγές ! Και την πλήρωσε ένας από τους πιο έμπειρους παίχτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα . Αρκετά τα ελαττώματα του Κατσουράνη και προσωπικά δεν είμαι από τους υποστηρικτές του αλλά η σημερινή απόφαση είναι εντελώς λάθος στο χρόνο και τον τρόπο που έγινε !


Δε μπορείς να διώχνεις έναν παίκτη( βρίσκεται στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ) που εμπιστεύεσαι ως έναν από τους αρχηγούς σου , μεσούσης της περιόδου, ειδικά δε όταν είσαι άδειος στη θέση του αμυντικού μέσου ! Αν η απόφαση λύσης της συνεργασίας με τον Κατσουράνη ερχόταν το καλοκαίρι τώρα πολλοί θα συμφωνούσαμε γιατι θα γινόταν για αγωνιστικούς λόγους . Επίσης τότε θα μπορούσαμε να κινηθούμε για κάποιον αντικαταστάτη ! Τώρα ο Κατσουράνης είναι το εξιλαστήριο θύμα ο αποδιοπομπαίος τράγος ..για να εκτονωθεί η κατάσταση ! Και κάτι τέτοιο είναι ξεκάθαρα μια επικοινωνιακή κίνηση .

Περιμένω εξηγήσεις από την διοίκηση και να μας πουν τώρα που διώξαν τον Κατσουράνη και τον Καραγκούνη ποιος θα κάνει το παιχνίδι στο κέντρο ( δεν έχουμε ούτε Κλέιτον ούτε Νίνη )...; Και επειδή και ο Φερέιρα είναι σύμφωνος με αυτό ( για να γίνει κάτι τέτοιο σίγουρα πρέπει να είναι σύμφωνος και ο προπονητής ) να μας εξηγήσει και αυτός τον ....σχεδιασμό να φύγει ο Κατσουράνης 2 Οκτώμβρη !!

Τέλος πιστεύω οτι ο Κατσουράνης πλήρωσε τις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα στο Μάριμπορ που ήταν απόλυτα σωστές και δείχνανε υπεύθυνο της κατρακύλας τον προπονητή του : "Οταν χάνεις στην πρεμιέρα του Europa League και δεν δείχνεις ούτε τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει μια ποδοσφαιρική ομάδα… Δεν κάνουμε ούτε τα βασικά, δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Ντροπή μόνο πρέπει να έχουμε. Όλοι έχουμε ευθύνες γι' αυτό που βλέπουμε. Κάτι πρέπει να γίνει, κάτι πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί για να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας. Δεν είναι ώρα για λόγια. Είναι κακή η εικόνα της ομάδας, έχουν γίνει πάρα πολλά λάθη. Ολοι έχουμε ευθύνες, δεν είναι ώρα για λόγια "

Σχόλια

  1. Κανείς δε βρίσκει λογική σε τέτοια χρονική στιγμή και πριν έναν σημαντικό αγώνα. Πρέπει να περιμένουμε εξηγήσεις από τον αλαφούζο για το πόσο μπουρδέλο ή όχι είχε κάνει- αν είχε κάνει- τα αποδυτήρια ο παίκτης όπως ισχυρίστηκε. Αλλά σκέφτομαι μήπως οι γύρω από τον φερέιρα, εκτός του γνωστού γόντικα, έβαλαν το χέρι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι είναι κίνηση καθαρά για να δείξει ο Αλαφούζος σε όλο τον κόσμο ότι στηρίζει τον Φερέιρα με πράξεις και όχι με λόγια. Το ζητούμενο είναι αυτό που λες ότι υπάρχει κενό στην θέση του αμυντικού χαφ εκτός εάν με αυτή την κίνηση δοθεί περισσότερος χρόνος στον Λαγό και τον Φουρλάνο, αλλά και όσον αφορά την τελική πάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι αυτό λέω εντελώς οτι να'ναι κίνηση..Και στο τέλος οι ίδιοι τον έδιωξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω τι και πως αλλά με έχει πιάσει μια θλίψη. Πάει κι αυτός.Πάμε μωρή Πανάθα, δεν τα έχουμε δει όλα ακόμα. Να δω ποιοι θα παίξουν σε γήπεδα όπως η Τούμπα η το Καραισκάκη. Γιατί καλά και τα πιτσιρίκια αλλά θέλουν και 3-4 μπαρουτοκαπνισμένους απο δίπλα. Α οχι, σορυ ξέχασα. Έχουμε Βύντρα- Σπυρόπουλο, τα παίρνω όλα πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ στο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ αυτό! Παγκόσμια πρωτοτυπία για άλλη μια φορά... Διώχνεις παίκτη που πάλεψες να κρατήσεις το καλοκαίρι....!!!??? Ο ορισμός, ο απόλυτος ορισμός του ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΘΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου