Γελοίος ο πανηγυρισμός του Χριστοδουλόπουλου!


Στο πρώτο γκολ έφτιαξε την κόμη του και στο δεύτερο φώναζε "έτσι σας γαμάω με το μαλλί" ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ποιοι ήταν οι αποδέκτες και κατά πόσο ήταν
απαραίτητο να προβεί σε αυτό το ξέσπασμα ,δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αυτό που με ενδιαφέρει και αυτό που θα δίνει το δικαίωμα να κάνει ό,τι πανηγυρισμούς θέλει ο Λάζαρος ,είναι να ανασταίνετε σε κάθε ματς και όχι μια φορά το εξάμηνο.

Μεγάλος παίκτης δεν είναι ,ηγέτης του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να γίνει ,αλλά μπορεί να ματώνει την φανέλα και όχι να κοιτάει ποιος τον πάει στην Παιανία και ποιος όχι.

Άϊντε ,γιατί σε πολλούς νταήδες πέσαμε που βγάζουν τον τσαμπουκά τους εκεί που δεν πρέπει.. 

Σχόλια

  1. Εγώ πάλι γελάσα και μ άρεσε ο πανηγυρισμος γιατι έβγαλε νεύρα..και είναι ωραίο να έχεις παίχτες με τσαγάνο και προσωπικότητα.
    Γενικοτερα πάντως όπως σωστά λένε και άλλοι κάτι θα βρεθεί πάντα να μας ενοχλεί. Άλλες φορές ενοχλεί οταν οι παίχτες δε πολυ πανηγυρίζουν άλλες φορές αν πανηγυρίσουν σε ματς με μικρής δυναμικότητας αντίπαλο..Γενικότερα είμαστε περιεργοι..

    Λάζαρε αν παίζεις καθε φόρα έτσι την επόμενη φορά άμα σκοράρεις κάνε οτι βάζεις κρεμα στο πρόσωπο χαχα ωραίοι είναι οι εφάνταστοι πανηγυρισμοί...

    Πάντως ΛΑΖΑΡΕ αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι να μη την δεις πάλι..Γιατι και με την Μαδεργουελ έβαλες γκολ και μετά εκτελούσες όλα τα στημένα στα περιστέρια και γενικά έπαιζες από μέτρια ως κακά...Δουλειά και μόνο δουλειά ! Κάθε αγώνα πρέπει να δείχνεις την ποιότητα την οποια και έχεις ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δικαιολογήσω την άποψη μου ,επειδή πέσατε όλοι σας να με φάτε ( :P ) ,συμφωνώ με το κείμενο αυτό http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/332441-o-lazaros-edose-apodeikseis και συγκεκριμένα με την τελευταία πρόταση που συσχετίζει τις κομμώσεις του Σισέ με αυτές του Λάζαρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφηστε τους π[αιχτες ησυχους δεν βαρεθηκατε τοσα χρονια να κυνηγατε παιχτες του Παναθηναικου; Μετα εχετε και την απαιτηση να γινουν παιχταραδες και ηγετες της ομαδας και αυτο φυσικα δεν ησχιει για τον Λαζαρο μονο αλλα για ολους τους παιχτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν βρήκαμε άλλο λόγο να γκρινιάξουμε και την πέφτουμε στον λάζαρο για τον πανηγυρισμό του;. Ας μην ασχολούμαστε με τρίχες, Πάει η ομάδα να συνέλθει σιγά-σιγά ας μην της βάζουμε άθελα μας εμπόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει τώρα αυτό μας πείραξε;;; Με τσαντίζει και τα 90 λεπτά που παίζει αλλά αυτό με το μαλλί μέχρι και εμένα έχει κουράσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dystixos o lazaros psilokaike apo tous polous traumatismous alla poli sosta panugyrise me ayton ton tropo giati opiou den tou aresei agonistika as tou kanei kritiki gia ayto oxi gia to mali tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου