Κύριε Τάκη ,συγχωρέστε με αλλά...


Όπως σχολίασα και για την συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες μέρες ,τον Τάκη Λουκανίδη τον σέβομαι απόλυτα για αυτά που έχει προσφέρει στην ομάδα κι ας μην είχα την τύχη να τον δω να αγωνίζεται live. Για αυτό και δεν τα κριτικάρω.

Χθες το βράδυ ,έγινε γνωστό πως αυτοπροτάθηκε για την Άεκ για προπονητής ή για κάποιο άλλο πόστο ,αφιλοκερδώς. Και όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο το έκανε ,η απάντηση του ήταν η εξής:

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν μας έκανε την τιμή να μας κρατήσει κοντά του, εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε με άλλον τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Περιμέναμε να γίνει όπως στο εξωτερικό, που όταν οι ποδοσφαιριστές τελειώνουν την καριέρα τους, βοηθούν την ομάδα από διαφορετικό πόστο. Με τον Παναθηναϊκό δεν έγινε αυτό. Είναι κρίμα, γιατί αντί να μας κρατούν, μας διώχνουν

Συγνώμη λοιπόν κ.Τάκη ,αλλά και εγώ που πάω τόσα χρόνια στα γήπεδα ,έχοντας μαζέψει πίκρες ,στεναχώριες και εχθρικές στάσεις απο τις εκάστοτε διοικήσεις της ομάδας μου ,δεν έχει περάσει ποτέ απο το μυαλό μου να πάω σε άλλο γήπεδο να υποστηρίξω άλλα χρώματα με την πιθανότητα να αντιμετωπίζω καλύτερης συμπεριφοράς. Στο ίδιο σημείο είμαι και φωνάζω για το ίδιο έμβλημα. Παναθηναϊκός είμαι. Και γω στεναχωριέμαι με ιστορικές ομάδες όπως η Άεκ που έχουν πάρει την κάτω βόλτα και γω θέλω να σταματήσει αυτό που γίνεται με την σταδιακή απαξίωση του Άρη ,της Άεκ ,του Ηρακλή ,του Πανιωνίου ,αλλά δεν θα πάω να τους υποστηρίξω ...είμαι Παναθηναϊκός κύριε Τάκη!

Σχόλια

  1. βαγγελη μου με συγχωρεις αλλα αξιοι σεβασμου ειναι ολοι οι παλαιμαχοι αλλα μην ξεχνιομαστε.....τοσα χρονια εσυ κ εγω τους πληρωνουμε και θεωρω οτι η γνωμη μου πρεπει να ειναι ιδια με την δικια μας
    τυχαινει να καθομαι μαζυ τους στο γηπεδο και δεν ειναι αναγκη να δεχομαι την δημοσια κριτικη τους και μαλιστα σε εφημεριδες των γαυρων
    εννοειται οτι σεβομαι την γνωμη τους αλλα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικός ο Λουκανίδης . Τρομάζω που διαβάζω οτι θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ χωρίς καν μισθό !!
    Ενω σε εμάς μας άρμεγε ο Αντωνίου παίρνοντας 400 χιλιάρικα !

    Press μπερδεύεις κάτι . Ο Λουκανίδης και ο κάθε άνθρωπος που πρόσφερε στον Παναθηναικό ως επαγγελματίας αθλητής , όπως είπε και ο ίδιος έπαιξε και σε άλλες ομάδες και κτλ. Δε σκέφτεται ως άρρωστος οπαδός και αυτό κατά τη γνώμη μου πρέπει να το σεβόμαστε. Και να με συγχωρείς αλλά η σύγκριση που κάνεις μεταξύ εσένα και του Λουκανίδη είναι εντελώς άστοχη..από την άποψη ΄οτι εσύ είσαι ένας απλός οπαδός και ο άλλος ένας ιστορικος παίχτης για την ομάδα. Είναι εντελώς διαφορετική η θέση η δική σου με του Λουκανίδη και δε το λέω προσωπικά για εσένα αλλά και εμένα και όλων.

    Εγώ πάντως χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που δε τρελένονται για τα λεφτά αλλά ενδιαφερονται περισσότερο για την ουσία του αθλήματος και μακάρι να υπαρξουν και άλλοι όπως ο Λουκανίδης.

    Τέλος , είναι εξαιρετικό σωστό αυτό που είπε ο Λουκανίδης οτι τους δικούς μας παλαίμαχους με τη συμπεριφορά μας τους διώχνουμε και αυτό είναι κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο για το μέλλον του Συλλόγου..Και είναι θεμιτό να διώξεις τους φραγκοφονιάδες αλλά οχι ανθρώπους που θέλουνε να δουλέψουνε ΤΣΑΜΠΑ στην ομάδα.. Ειδικότερα δε οταν γεμίζεις την ομάδα σου με ανθρώπους άσχετους με το ποδόσφαιρο όπως ο Παναγόπουλος ο Γόντικας αλλά και ο ίδιος ο Αλαφούζος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γι'αυτο κυριε λουκανιδη παρακαλεστε να πατε αμμησθι στο αεκ και αφηστε τον φερρειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου