Σωστά τα είπε ο Στράτος...


Ο Στράτος Αποστολάκης βγήκε να μιλήσει για την κατάσταση της ομάδας και έκανε -για μένα- τις πιο σωστές τοποθετήσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής παλαίμαχος μας.

"Ομάδα που έχει ποιοτικά κενά ,τα καλύπτει με τρεξίματα και φυσική κατάσταση. Αλλά φαίνεται πως η ομάδα είναι αγύμναστη και δείχνει να μην έχει δουλευτεί."

"Το καράβι έχει πέσει ήδη στον βράχο. Τι να κάνει ο επόμενος προπονητής;"

"Η ομάδα θέλει γιατρό ,όχι προπονητή.."

Το μόνο που θα πρόσθετα στις δηλώσεις του είναι αυτό που είπε και ο Βαζέχα. Πως δεν έχουν φιλότιμο και εγωισμό..

Σχόλια

  1. nai alla o bazexa eipe oti h kaliteri lusi einao na girisei o bardinogiannhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα τα είπε σωστά ..Εξάλλου όλοι οι παλαίμαχοι τα λέγανε εδώ και καιρό .. Αλλά για κάποια παλικαράκια που το παίζουν Παναθηναικοί τους βρίζανε αισχρά..!

    Είπε και το άλλο λυπάμαι τον επόμενο προπονητή υπονοώντας οτι τα έχει κάνει τόσο χάλια ..ο τωρινός που η ομάδα δεν θα αρκείται σε προπονητή αλλά σε γιατρό..

    Πάντως εμένα με προβληματίζει άλλο..ποιοι θα παίρνουνε τις ποδοσφαιρικές αποφάσεις τώρα που θα φύγει ο Φερέιρα ! Γιατι οκ ο Φερέιρα έκανε λάθη αλλά ήταν ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που απέτυχε...Τώρα που ειναι φως φανάρι οτι θα φύγει και η ομάδα δεν έχει ούτε γενικό αρχηγό ούτε τεχνικό διευθυντή ποιος θα παίρνει ποδοσφαιρικές αποφάσεις ?

    Ο Παναγόπουλος ...? ο Γόντικας ο Αλαφούζος ? Ή ο υπεύθυνος επικοινωνίας...?

    Ρε βάλτε έναν γενικό αρχηγό έναν τεχνικό διευθυντη που πάνω από όλα θα είναι ποδοσφαιράνθρωποι .. Φιάχτε την ομάδα με λίγο ποδοσφαιρικά κριτηρια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΣΙΛΗΣ13/12/12 2:59 μ.μ.

    H ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ. ΤΙΣ ΞΥΠΝΗΤΖΙΔΙΚΕΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΠΕΡΙ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 1-4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου