Ti παρανομία θα κάνετε στην ΠΑΕ για να καλύψετε την μαλακία σας με την Λιβαδειά;


Οι μέρες περνάνε και σε μια εβδομάδα απο τώρα θα αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο στην Λιβαδειά ως γηπεδούχοι. Το θέμα με τα εισιτήρια και την χωρητικότητα γνωστό πλέον. Αυτό που περιμένουμε να μάθουμε είναι ποια οδό παρανομίας θα επιλέξει η ΠΑΕ για να καλύψει την μαλακία της με την επιλογή του συγκεκριμένου γηπέδου. Γιατί ό,τι κι αν κάνει ,παράνομο θα είναι..


Είτε τα διαρκείας ισχύσουν με προτεραιότητα τα πιο ακριβά προς τα χαμηλά ,είτε εκδώσει κάποιον αριθμό εισιτηρίων. Κάτι αδύνατον φυσικά εφόσον δεν θα γνωρίζει εξαρχής πόσοι θα κάνουν την εκδρομή στην Λιβαδειά. Εκτός κι αν πάρει έναν-έναν τους κατόχους διαρκείας τηλέφωνο και τους ρωτήσει τι σκέφτονται να κάνουν..

Βέβαια αν θέλει να πρωτοτυπήσει μπορεί και να βγάλει άκυρες όλες τις κάρτες διαρκείας και να κόψει 6.000 εισιτήρια ,γράφοντας στα @@ της εντελώς τον κόσμο. Έτσι κι αλλιώς τον έγραψε που τον έγραψε με αυτό το θέμα ,να το κάνει ολοκληρωτικά.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα σκαρφισούν...

ΥΣ: Η μόνη λύση ,έτσι όπως τα κάνανε μπάχαλο ,είναι να εκδώσουν κανονικά 6.000 εισιτήρια και όποιος πηγαίνει με την κάρτα διαρκείας του ,να το προμηθεύεται δωρεάν.

Και το μόνο σωστό που θα έπρεπε να κάνει η ΠΑΕ ,θα ήταν να επιστρέψει το αντίτιμο του συγκεκριμένου παιχνιδιού στους κατόχους. Γιατί όταν πήραν τα διαρκείας ,τα πήρανε για το ΟΑΚΑ και όχι για την Λιβαδεια... Αλλά τι λέω τώρα ,ε;

Σχόλια