Επιτρέψτε μου σε αυτό το show να μην πάρω μέρος..


Θεωρώ τουλάχιστον γελοίο άτομα και εφημερίδες που μέχρι πριν 1 χρόνο μιλούσαν για Σκλαβενίτες ,χοντρούς και άλλα ωραία επίθετα ,τώρα να έχουν περάσει στο επίπεδο της αποθέωσης και να συμπεριφέρονται λες και δεν υπάρχει παρελθόν. Να κάνουμε μαζί με τον Διαμαντίδη ,frontman και τον Σχορτσιανίτη. Δεν λέω ..η παρουσία του είναι επιβλητική και το κάνει πιο εύκολο να γίνει ο ηγέτης της ομάδας μαζί με τον Μήτσο. Αλλά ακόμη και η λέξη "ηγέτης" χοντραίνει πολύ την κουβέντα.

Επειδή λοιπόν και εγώ έχω κράξει τον συγκεκριμένο παίκτη μόνο και μόνο επειδή έπαιζε στον γαύρο (και όχι απαραίτητα λόγω δικής του προκλητικής συμπεριφοράς) ,ε ρε μάγκες δεν θα ξεκινήσω τα Big Sofo και τους οδοστρωτήρες. Υπάρχει και μια γαμημένη αξιοπρέπεια. Όπως και ο ίδιος ο Σχορτσιανίτης θα είναι καραγκιόζης αν αποθεώσει καμιά μέρα τον κόσμο.

Για αυτό μην περιμένετε απο δω μέσα να πέσει αποθέωση για τον Σχορτσιανίτη ,ακόμη και το ευρωπαϊκό να πάρει μόνος του. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Αν περάσουν χρόνια και αποδείξει ότι σέβεται και τιμάει την ιστορία και τον ίδιο τον Σύλλογο ,τότε τα πράγματα μπαίνουν σε άλλη βάση. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Σχόλια

  1. Αξιοπρεπές είναι οταν ο παιχτης παίζει καλά να τον χειροκροτάς και οταν παίζει πολύ καλά να τον αποθεώνεις.
    Τώρα για όσους τον βρίζανε όταν έπαιζε στο γαύρο τόσο μυαλό έχουνε ειδικά για τον συγκεκριμένο παίχτη που ποτέ δε προκάλεσε. Και γιατι τον βρίζανε..επειδή ήταν χοντρός ! Μιλάμε για ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ των εξέδρων..

    Να κρατάει κάποιος πισινές ή ακομα χειρότερα να έχει στην απομόνωση έναν παίχτη επειδή έπαιζε στον γαύρο..μέχρι να κάνει ένα λάθος για να βγει και να τον κράξει..Αυτό το κάνει κάποιος που έχει αποθημένα και κολλήματα . Θέμα αξιοπρέπειας λοιπον δεν είναι μην καταστρέφουμε τόσο ωραίες λέξεις αποδίδοντας της σε ενέργειες που δεν έχουνε καμία σχέση με την σημασία τους.

    Όπως λατρεύτηκε ο Λέτο που έπαιζε στον γαύρο έτσι θα λατρευτεί ο Σχορτσιανίτης άμα παίζει ωραία και τιμάει την φανέλα.
    Τόσο απλά είναι τα πράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω μαζι σου σε γενικες γραμμες. Μην φτασουμε ομως στο σημειο να κανει ματσαρες( μακαρι να κανει, δεν το ξερουμε) και να κανουμε σαν να μην υπαρχει. Ενας παιχτης χρειαζεται και καλη ψυχολογια για να αποδωσει και τελικα να βοηθησει την ιδια την ομαδα. Ασε που ο συγκεκριμενος δεν ηταν και ποτε ιδιαιτερα προκλητικος( βλ. Μπουρουσης, Τεοντοσιτς κτλ). Κι εννοειται πως ουτε απο την μερια του θελω να δω να πουλαει οπαδιλικι, οπως εχει κανει ο Σπανουλης στους απεναντι, που κανει σαν μαιμου στα μεταξυ μας ματς. Αυτα ειναι αστειοτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εγώ από μπάσκετ πολλά πράγματα δεν ξέρω , συμφωνώ με την άποψή σου Πρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου