Διαβάζοντας την ερυθρόλευκη Real News...


H αλήθεια είναι πως χωρίς να είναι επιλογή μου κάθε Κυριακή έχω την "τύχη" να διαβάζω την εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου και κατά συνέπεια να ρίχνω και τις απαραίτητες ματιές στο αθλητικό ένθετο. Ότι είναι μια αντικειμενική εφημερίδα με ερυθρόλευκη απόχρωση ,νομίζω δεν θέλει και ιδιαίτερη προσπάθεια για να το αντιληφθεί κάποιος. Αρκεί μια ανάγνωση.

Τι έμαθα λοιπόν διαβάζοντας την ,αναφέροντας απλά τους τίτλους των κειμένων...


1. Απαξιώνει τον ΠΑΟ ο Αλαφούζος. (θα ακολουθήσει σχετική ανάρτηση για το άρθρο του Κολοκοτρώνη)

2. "Γαλλικό" κλειδί για τον Ολυμπιακό. Άρθρο που παρουσιάζει τον Ντρίσα Ντιακιτέ χαρακτηρίζοντας τον ως πολυεργαλείο και κάνοντας του μια παρουσίαση ,χωρίς μισή κακία ή κάποια απαισιόδοξη άποψη του αρθρογράφου  Σπύρου Γρομιτσαρη. Τις κρατάνε φαίνεται όλες για τα δικά μας άρθρα...

3. Φέτος πήρε το πρωτάθλημα απο τον Αύγουστο. Στην στήλη του Γιώργου Γεωργίου μαθαίνουμε γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης ορθώς δεν έκανε μεταγραφές (τσεπώνοντας κάμποσα εκατομμύρια ,θα συμπλήρωνα εγώ) και πως έχει στόχο να ελληνοποιήσει την ομάδα του. Μετά αναφέρει πως η αγωνιστική αδυναμία του Παναθηναϊκού ,Άεκ και Πάοκ θα γυρίσει μπούμερανγκ στον γαύρο. Αλλά δεν μας λέει πως προέκυψε αυτή η αγωνιστική και οικονομική αδυναμία. Παρα μόνο ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θέλανε ο ένας να καταστρέφει τον άλλο. Ένα σχόλιο οπότε απο μένα: Δείτε πόσο κατέστρεψε τα χρόνια Κόκκαλη-Μαρινάκη ο γαύρος το ελληνικό ποδόσφαιρο και πόσο ο Βαρδινογιάννης μέχρι το 1996.

4. Πότε είχε πρόβλημα ο Μέλμπεργκ; Ο Σταμάτης Χατζηγεωργίου υπερασπίζεται τον γαύρο και αναρωτιέται πότε είχε θέμα ο Μέλμπεργκ με τον Ολυμπιακό.

5. Κυνηγοί χωρίς γκολ. Ο Σταμάτης Χατζηγεωργίου ,επισημαίνει τα λεφτά που παίρνουν Φορναρόλι και Τοτσέ και την αδυναμία τους να βρουν δίχτυα.

6. Ούτε ευρώ τσακιστό. Πάλι ο κ.Χατζηγεωργίου αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός 5 χρόνια δεν έχει πληρώσει την εφορία στην Πορτογαλία για το συμβόλαιο του Καραγκούνη.

7. Τα ...golden boys του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Σταύρου παρουσιάζει τις υψηλές απολαβές που υπήρχαν στην ΠΑΕ τις σαιζόν 2009-2010 και 2010-2011 ,κάνει αναφορά στον Γόντικα ,αλλά υπεύθυνος είναι ο Πατέρας και μόνο σύμφωνα με τον αρθρογράφο.

3 αναφορές λοιπόν στο ένθετο για τον Ολυμπιακό ,με ούτε μισή κακία.
4 αναφορές στον Παναθηναϊκό ,με τα "πολυβόλα" να βαράνε.

Αυτή είναι η Real News...

ΥΣ: Τα εισιτήρια διαρκείας του γαύρου που διαφημίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου σε όλα τα ΜΜΕ του ,θα μας πει πόσο καλά πήγανε;

Σχόλια

  1. Ο Χατζινικολάου σαν δημοσιογράφος δεν πρόκειται να ξαναζήσει τα δελτία ειδήσεων που είχε στο ΜΕGA , ALPHA , ALTER. Εχει το ραδιοφωνικό σταθμό και την εφημερίδα του και με αυτά θα πορευτεί προσπαθώντας να κάνει τον καλό στον Ολυμπιακό ώστε να έχει οικονομική αλλά και αγοραστική υποστήριξη από τους οπαδούς της συγκεκριμμένης ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:01 μ.μ.

    O Hatzinikolaou ektos apo gavros einai kai arhitsatsos tu Vardi!

    Ena combo Gontzou kai Tsoukala mazi diladi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου