Και χθες offside το γκολ του γαύρου; Χαχαχα


Δεν βάζουν μυαλό τελικά ...το πρωτάθλημα ξέρανε πως θα το πάρουνε απο ..πέρυσι κι όμως σπρώχνονται με όλους τους τρόπους. Ήδη 3 γκολ έχουν ακυρωθεί και κατοχυρωθεί υπέρ του γαύρου..

Πάντως highlights απο χθες ήταν το γύρισμα του Μανολά στον Κάρολ απο απόσταση και το έμμεσο που δεν σφύριξε ποτέ ο διαιτητής ,μιας και ο τερματοφύλακας έπιασε την μπάλα με τα χέρια.

Επίσης τα ματς του γαύρο προσφέρονται κάθε φορά και για νέα συμπεράσματα. Χθες μάθαμε ότι απαγορεύεται ο Ιμπαγάσα να τιμωρείται με κάρτα για τα μαρκαρίσματα του. Σε 2 περιπτώσεις που πήρε πόδια απο πίσω ,ούτε κίτρινη δεν είδε..

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο του Green Zone ,που τα έχει πιο ξεκάθαρα..

Σχόλια

  1. Εγώ γνωρίζω την μανούλα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλες οι αδερφές την ίδια φράση λέτε ποντικαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλάχιστον γνωρίζει τον πατέρα του. Εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα πες την αλήθεια... Δεν έχεις ιδέα τι είναι οffside!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα σιχαμένο, υποβαθμισμένο προιόν είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν ξέρω, οι ολυμπιακοί θα το χαρούν το φετινό? Δεν είναι οτι έχουν γίνει τα τρελά εγκλήματα( ναι, έχουμε δει και πολύ χειρότερα εμείς κοντά στα 30 ηλικιακά). Είναι όμως ένα πρωτάθλημα που απαγορευεται να χάσουν, αυτό είναι ξεκάθαρο. Η έννοια του ανταγωνισμού δεν υπάρχει πια. Μου θυμίζει την ταινία ''Ο δικτάτορας''. Ο τύπος έτρεχε μόνος του στα 100 μέτρα και πανηγύριζε στο τέλος που κέρδιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου