Πρόεδρος o Αλαφούζος! Tελικά δεν θα έχει αντίκτυπο η ψήφος μας στην ΠΑΕ...


Αντιπρόεδρος το άλλο διαμάντι της ΕΡΤ ,ο Παναγόπουλος..
Τελικά ,όπως φαίνεται, με τα λεφτά άλλων (στην κυριολεξία αυτήν την φορά) γίνεται πρόεδρος ο Αλαφούζος ,αφού αυτο-ορίστηκε.
Οι εκλογές των μελών της Συμμαχίας να γίνουν ,γιατί; Θα ξανα αλλάξει το ΔΣ της ΠΑΕ μήπως;

Όπως φαίνεται λοιπόν ,απλά εγώ και κάποιοι άλλοι χιλιάδες βάλαμε λεφτά για να μην έχουμε άποψη στα της ΠΑΕ. 

Κατά τα άλλα η ομάδα ανήκει στα χέρια του κόσμου..

ΥΣ: Μακάρι να βοηθήσει τον Σύλλογο και το ελληνικό ποδόσφαιρο απο αυτήν την θέση ο Αλαφούζος ,αλλά με έπιασε μαλάκα που πίστεψα ότι θα βλέπω τα οικονομικά της ΠΑΕ και θα έχω το δικαίωμα του εκλέγει και εκλέγεσθαι.

ΥΣ2: Τα παραπάνω πιάνονται άκυρα στην περίπτωση που είναι προσωρινός πρόεδρος μέχρι τις εκλογές της Συμμαχίας τον Οκτώβρη ,όπως λένε ότι θα γίνουν.

YΣ3: Για τον Γόντικα και την θέση που πήρε ως ..σύμβουλος προτιμώ να μην εκφέρω άποψη..


Σχόλια

  1. Πρές είναι καλό που ο Αλαφούζος θα είναι πρόεδρος της ΠΑΕ μέχρι τον Οκτώβρη , μέχρι τότε που φαντάζομαι ότι θα γίνουν οι εκλογές στη Συμμαχία. Τουλάχιστον αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη μιας πολύ μεγάλης ΠΑΕ που λέγεται Παναθηναϊκός , ώστε να βλέπει τα προβλήματα που υπάρχουν , να πηγαίνει στις συνεδριάσεις της Σούπερ Λίγκας και να ξέρει από πρώτο χέρι τα συμβαίνοντα μέσα στην Παιανία.
    Για μένα είναι το σωστό , αυτός που έχει την ευθύνη του συλλόγου και τον ελέγχει (χρήμα δεν έχει βάλει ακόμη , τις μετοχές κατέχει) , να είναι και πρόεδρος της ΠΑΕ , αυτό γινόταν σε όλες της ομάδες της Σούπερ Λίγκας , από τον Ολυμπιακό μέχρι τον Πανθρακικό. Τα τελευταία 15 χρόνια , ο μόνος σύλλογος -αν εξαιρεθεί η περίοδος του Πατέρα - που είχε αιρετό πρόεδρο και ανά δύο ή τρία χρόνια άλλαζε , ήταν ο Παναθηναϊκός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλαφούζος , Παπαχελάς , Σία Κοσιώνη , Παναγόπουλος , Γόντικας..Πάυλος Τζίμας..δυνατό team για τηλεοπτικό κανάλι...

    Πως μας κατάντησαν έτσι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά.. Μία φορά πήγε από κοντά, τον ρώτησαν γιατί γράφει τέτοια στο τουίτερ που δεν τους αρέσουν και φρόντισε να πει ότι ήταν προσωπική του γνώμη. Πολύ σθένος. ΚΑΙ με άλλων τα φραγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην βιάζεσαι , όλα θα γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου