Επίθεση στο δημοσιογράφο (των στημένων) του NovaΣπορΦΜ Άρη Ασβεστά!


Επειδή καλό θα είναι να μη μπαίνουν όλοι όσοι ασχολούνται με τα δημοσιογραφικά (και δη με την αθλητικογραφία) στο ίδιο τσουβάλι..



Στον εν λόγω ραδιοφωνικό σταθμό εργάζεται ο Άρης Ασβεστάς. Για όσους δε θυμούνται, ήταν εκείνος που πέρυσι κάλυπτε όλο το ρεπορτάζ με τα στημένα και τις κασέτες για λογαριασμό του Σταθμού. Με λίγα λόγια κάθε πρώτη μετάδοση έφερε την υπογραφή του, επιπλέον ήταν ο πρώτος από τους συναδέλφους του έξω από τη ΓΑΔΑ που ανέφερε ονόματα και καταστάσεις όπως ακριβώς τα μάθαινε ο ίδιος. Πριν λίγο καιρό είχε προκαλέσει τη "δυσαρέσκεια" του Β. Μαρινάκη σε ερώτησή του περί στημένων, ενώ ούτε και με τον Α. Μπέο φαίνεται να έχει και τις καλύτερες σχέσεις (όπως άλλωστε μαρτυρούν και φανς του Ο. Βόλου σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους..)

http://www.volosfans.com/2011/09/blog-post_4763.html

Αυτός ο άνθρωπος δέχθηκε επίθεση από 2 "αγνώστους" τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του, γυρίζοντας από το Σταθμό όπου είχε μόλις τελειώσει την εκπομπή του..

Προσωπικά μου ήταν από τις λίγες συμπαθείς προσωπικότητες του σταθμού αν και δεν τον ακούω πλέον συχνά, και σίγουρα μου προκαλεί θλίψη το γεγονός πως αν ποτέ αποφασίσει κανείς να ασχοληθεί με το γιατί και από πού προέρχεται η κατάντια στο ελληνικό ποδόσφαιρο (κι ας μείνουμε μόνο σ αυτό) κινδυνεύει σοβαρά η υγεία του ή και αυτή κάποιων γνωστών/συγγενών του. Όπως επίσης δε θεωρώ τυχαίο το γεγονός ότι το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα σε μια περίοδο όπου ακούγεται δεξιά και αριστερά ότι νέες αποκαλύψεις σχετικά με τα στημένα είναι έτοιμες να δημοσιοποιηθούν..

Σχόλια

  1. Mπούμπη
    http://www.sportdog.gr/article/19927/idou-e-adidrase-tou-marinake-gia-tis-kasetes-audio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΒΕΣΤΑ ΕΙΧΕ ΤΑΡΑΧΤΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΜΝΑΚΙΑ ΚΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΦΕΤΟΣ!!! ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ, ΚΟΥΝΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. milane kai ta gidia tou kampou!? aaaaaaaa!!!????
    oust apo edw re gidotagare!!!
    zhtiane tis fapas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. skai mega star nova13/12/12 3:09 μ.μ.

    ωχ ρε μπούλη. Είσαι και πολύ λαρισαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΣΚΑΙ ΜΕΓΚΑ ΣΤΑΡ ΝΟΒΑ ΣΠΟΡFM ΝΕΤ ΕΡΑΣΠΟΡ. Ο ΑΣΒΕΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΟΣΟ ΚΙ Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπούμπη; Ξέχασες το cnn ,τα rai 1-2-3 και το bbc.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιός είχε ταραχτεί με την ερώτηση του Ασβεστά?


    http://www.sportdog.gr/article/19927/idou-e-adidrase-tou-marinake-gia-tis-kasetes-audio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και φυσικά να μην ξεχάσω να πω για το Gazzetta.gr, είναι στον ίδιο όμιλο του υποτίθεται πράσινου Leoforos.gr που κατόπιν διαταγής Μαρινάκη έφαγαν το Νικόλα Βασιλάρα από τις 2 ιστοσελίδες πριν λίγους μήνες και κατόπιν νέας εντόλής του Βαγγέλα έκαναν γαργάρα ακόμα και την πιο βρώμικη επίθεση που έχει γίνει ποτέ σε οικογενειάρχη συναδελφό τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά τα εξώδικά σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ που μιλούσαν για στημένα και περιείχαν μέσα σε αυτά και τον οσφπ, τώρα ξεκίνησαν οι τραμπουκισμοί σε δημοσιογράφους μμε. Όμως αυτός είναι ο τρόπος και τα μέσα που κάποιοι εδώ και 20 χρόνια φέρνουν το πρωτάθλημα στον Πειραιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου