Υποχρεούστε να απαντήσετε...


Θεωρώ πως είναι σειρά του Βγενόπουλου και του Πατέρα να απαντήσουν στις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Και πολύ περισσότερο ο Βγενόπουλος. Να βγουν να μιλήσουν με γεγονότα και στοιχεία.

Όχι για να αλλάξει το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος απαραίτητα ,αλλά για να μάθει επιτέλους ο κόσμος τι έχει συμβεί. Και είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν προς τον κόσμο ,για να μην αιωρούνται θεωρίες ..

Σχόλια

  1. Αμα ψάχνουνε για κορόιδα τότε θα βάζανε. Δηλαδή κάνανε οι άλλοι τις τρύπες είχανε την διοικηση και θα πληρώνουνε οι Γιαννακόπουλοι..ωραία λογική..Μακάρι για τον Παναθηναικό αλλά προφανως για τους ίδιους σε αυτό το πολυμετοχικό σχήμα καλά κανουνε και δε βάζουνε λεφτά για να τα διαχειρίζονται ο Βγενό και η παρέα του.

    Επιπλεον διαφωνείς οτι πρέπει να βάλουνε λεφτά ή οχι ? Γιατι το αν θα πρέπει να βαλουνε οι Γιαννακόπουλοι είναι άλλο θέμα.

    Στο κάτω κάτω ο Θανάσης και ο Παύλος το ξεκαθαρίσανε δε πρόκειται να ασχοληθούνε ούτε με το μπασκετ ούτε και με το ποδοσφαιρο. Να τους κατηγορήσουμε που στα 80 τους χρόνια και αφού βάλανε και 10 εκατομμύρια ( που τα έφαγε ο Αντωνίου ) δε θέλουνε να βάλουνε άλλα ? Ποια είναι η λογική σου λοιπόν γιατι δε την πιάνω...?

    Ο Δημήτρης ξεκαθαρισε οτι ο ίδιος δε θα βάλει χρήματα στη μπάλα εξάλλου δεν είναι και ο ίδιος μετοχος.

    Ο Βγενόπουλος που μας έχει πρήξει όλα αυτα τα χρόνια θα μου πεις γιατι δε βάζει ? Η βάζει καμίά 200 χιλιαρικα και μετά τα βγάζει... ?
    Ο Πατέρας γιατι δε βάζει που ήταν πρόεδρος..?

    Αλλά ειδικά ο Βγενόπουλος με τις 1000 ανακοινώσεις και υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια δε πρέπει να βάλει λεφτά ?

    Εδώ μέχρι και την δικαιολογία περι ΓΗΠΕΛ ο Αλαφούζος που είναι στο ίδιο group στην ΠΕΚ την ..διέλυσε..οπότε τι δικαιολογία έχει τώρα ο Βγενόπουλος ? Ο Τζίγγερ έφυγε τι του φταίει τώρα..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ.Δηλαδή ο Παύλος και ο Πατέρας θα έχουνε την ίδια αντιμέτωπιση ? Οχι δεν είναι έτσι...ΚΑΘΟΛΟΥ και οι λόγοι είναι προφανείς. Πέρα από την προσφορά των Γιαννακοκοπουλαίων.

    Ο Πατέρας ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ και με τον Βγενόπουλο ασκουσαν διοικηση έχουνε μεγαλη ευθύνη, όπως τους καρπώνεται το double έτσι πρέπει να καρπωθούν και τα χρεη αλλά εκεί κάνουνε τους Αλέκους..όμως το double o φιλικός τους τύπος σε αυτούς το χρεώνει.

    Στο μόνο που συμφωνώ είναι οτι εκτός από Βγενό - Πατέρα πρέπει να βάλει και ο Πολέμης και οι άλλοι μέτοχοι και όσοι δε βάλουνε να δώσουνε τις μετοχές τους..Αλλά σιγά να μη το κάνουνε.Είπαμε στα πρωτοσελιδα πρώτες μούρες..στα καλά πρώτη αλλά τώρα που ο Παναθηναικός χρειάζεται λεφτά εξαφανιζόλ..τώρα που δεν έχουνε να κερδίσουνε από την όλη ιστορία ...χαιρετισμάτα..

    Εννοείται πως οι Γιαννακόπουλοι πρέπει να κρατήσουνε τις μετοχές μήπως και κάποια στιγμή φύγουνε οι ευκαιριακοί καθαρίσει ο Παναθηναικός από χρέη και γίνει μια νέα αρχή με τους Γιαννακόπουλους και τον Δημήτρη ( αν θελήσει στο μέλλον ) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Γιαννακόπουλοι ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ Α.Μ.Κ ?
    Υ.Γ: Οι τρύπες υπογράφονταν από τον Τζίγγερ ( aka 54 % )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υποχρεούνται να απαντήσουνε..γιατι και να απαντήσουνε θα κερδίσουμε κατι..? Aπλά λίγο ακόμα φούμαρα..από τα πολλά

    ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΚ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ , να καλύψουνε τις τρύπες που ίδιοι με τις επιλόγες τους δημιούργησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. E είπαμε εσύ είσαι υποστηρικτής των large ..
    Ε λοιπον εμενα δεν είναι . Όταν ο Ρουκάβινα και ο ο Σόουζα κοστίσαν 6 εκατομμύρια και αλλά 2 ο Λάζαρος . Και πόσα άλλα χαμένα εκατομμύρια . Γιατι έτσι δημιουργήθηκε το χρεος έτσι ο Παναθηναικός αναγκάστηκε να κάνει εράνους . Όταν το αντιληφθείς αυτό ...οποτε θελήσεις να το αντιληφθείς και να μη κάνεις τα στραβά μάτια..επειδή τους φέρανε αυτοί που τους φερανε τότε θα μπορούμε να συζητήσουμε σε μια σωστή βάση.

    Ναι ο ΙΒΒ φταίει..αυτοί γιατι δε βάζουνε λεφτά ΤΩΡΑ αυτό ακομα να μου το πεις..Σε ρώτησα και πιο πριν και ειδικά για τον Βγενόπουλο έφυγε ο Τζίγγερ παει η ΓΗΠΕΛ γιατι δε βάζει λεφτά τώρα..αυτά τα 15 εκ που υποσχέθηκε ? ..Εστω αντε να βάλει 5 εκ..

    Σου εξήγησα γιατι δε περιμένω να βάλει λεφτά ο Γιαννακόπουλος . Το ξεκαθαρισανε οι ιδιοι . ΤΕΛΟΣ πως το λένε..οποτε τσαμπα θα περιμένεις..τα κορόιδα τελειώσανε

    Τασουλη μη ζορίζεσαι εσύ είπαμε γλύφεις πάντα ΒγενοΠατερες είσαι σταθερός στις " αποψεις σου ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα παπάκια μου ο Ρουκάβινα και ο Σόουζα . Το να κάτσω να εξηγήσω τι έκανε ο Πατέρας ΓΙΑ τον Πναθηναικό , είναι σαν να εξηγώ ότι η γη γυρίζει . Άλλωστε έχουν χιλιοειπωθεί και στο blog αυτό από το διαχειριστή .
    Τα περί πτώχευσης και πρωτοδικείου , καλύτερα να ρωτήσεις τον ΙΒΒ , που με τις κινήσεις του έκοψε την κάνουλα με το χρήαμ που βάζανε οι πολυμετοχικοί , ελέω ''κακοδιαχείρισης'' .
    Εγώ δεν μίλησα ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΟΣΤ για Βγενόπουλο-Πατέρα . Άνοιξε τα μάτια σου και άσε τις εμμονές .
    Ζητάς απο τρεις μετόχους να βάλουν λεφτά .
    Και επειδή ένας άλλος μέτοχος έκανε μπασκετική αυτοκρατορία , δεν λες να βάλει λεφτά .
    Χαίρε αντικειμενικότητα .
    Όσο για εμένα , ξαναποστάρω τι έγραψα παραπάνω :
    Επείδη ζητάς την άποψή μου , περιμένω ο καθένας να κάνει το καθήκον του . Όπως θέλω να βάλει λεφτά ο Πατέρας ως καθήκον , έτσι περιμένω και από τον Γιαννακόπουλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι σίγουρα δε χωράει αντίλογος οταν επιμένεις να τα βλεπεις τα πράμματα μονόπλευρα πως να χωρέσει ;
    Εσύ βλέπεις τον Σισέ και τον Ζιλμπέρτο αλλά ξεχνάς τον Μελίσση τον Ροντρίγκο Σόουζα και τον Ρουκάβινα
    Βλέπεις το doulbe αλλά ξεχνάς τα ΧΡΕΗ και τον κίνδυνο πτώχευσης και πρωτοδικείου...

    Συνεχίζεις να μιλάς για τους Γιαννακόπουλους αλλά για τους άλλους δε λές ..τίποτα..Επιμένεις να λες οτι σε συμφέρει ε λοιπον τι κουβεντιάζουμε τότε ; Εσύ οτι και να κάνει ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος θα λες είναι γαμάτοι..οπότε φτάνει μέχρι εδώ.

    Δεν είναι τσαμπατζήδες απλά εχουνε μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση του Παναθηναικού σήμερα.
    Ειπα προσωπικά τι επιθυμω οχι οτι θα γίνει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είμαι και ούτε θέλω να γίνω δικηγόρος ουδενός μετόχου .
    Αυτό που είπα είναι πολύ απλό . Δεν γίνεται να ζητάς μόνο από δυο μετόχους να μετάσχουν στην Α.Μ.Κ , και να αφήνεις άλλους μετόχους στην απ'έξω . Αυτή τη στιγμή βάσει των δεδομένων , μόνο ο Βγενόπουλος με τον Πολέμη θα μετάσχουν στην Α.Μ.Κ των 6εκ με τα ποσοστά τους .
    Επείδη ζητάς την άποψή μου , περιμένω ο καθένας να κάνει το καθήκον του . Όπως θέλω να βάλει λεφτά ο Πατέρας ως καθήκον , έτσι περιμένω και από τον Γιαννακόπουλο ( όχι τον Δημήτρη ) . Στην τελική μέτοχος δεν είναι ; Αλλίως ας δοθούν τα ποσοστά ΟΛΩΝ των αντρτών μετόχων στον Ερασιτέχνη ή στην Π.Σ . Απλά πράγματα και χωρίς πολλά πολλά . Αυτή είναι η λογική μου . Και ο Πατέρας 10εκ έβαλε και εισέπραξε ειρωνίες κ λάσπη .
    Ο Παύλος είναι μέτοχος . Να ζητάς ΚΑΙ απο αυτόν να κάνει το καθήκον του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μωρη προσκυνημενη τι ακριβως αποζητας με τις μαλακιες που αραδιαζεις ? την προσοχη του κοσμου ?τη συντροφια στο φθινοπωρινο βραδακι ? ανεργος αρδ εισαι που ψαχνει δουλεια ? δε σου καθεται καμια και τι φταιμε εμεις γιαυτο ? τα ιδια και τα ιδια μας ζαλισες τα αρχιδια . ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ βραδυατικα ! οι ιδιοι διαλογοι καθε φορα ειτε με εμενα ειτε με καποιον αλλον που δεν αντεχει τη μαλακια σου . τι δεν καταλαβαινεις ! παρε μπουλο επιτελους και αραδιασε τις μαλακιες εκει που ξερεις οτι δεν εχει αντιλογο , ψαξτε να βρειτε και το κολοχαρτο που σκουπιστηκε ο αραβας θα χρειαστει


    πες τους και να σου μαθουν καμια αλλη λεξουλα περα του σοουζα , μελισση και γηπελ , κουρασες με τις πιπες σου και η υπομονη εχει και ορια ηλιθιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαρας στο κουραγιο σου ρε dimpao13 , χιλιοεπωμενα , χιλιοεξηγημενα
    να τα πεις σε εναν ανιδεο να καταλαβει , αλλα χαμενος χρονος ο διαλογος με στημενες λεμονοκουπες


    βρηκαμε νεο τοτεμ και γλυφουμε τωρα , μετα τον μεγιστο γιαννακη πιασαμε την οικογενΕια των αφων
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο Μελίσσης ήθελα να γράψω και οχι ο Λάζαρος. **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μίσο λεπτό , εδώ μιλάμε ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ . Στο μπασκετ οι Αφοί ήταν θεοί . Στην μπάλα ο Πατέρας προσέφερε πιο πολλά και δεν χωράει αντίλογος . Δεν συγκρίνω προσφορές στον σύλλογο για να σε προλάβω . Αλλά η Α.Μ.Κ αναφέρεται στον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό . Και εκεί ο Πατέρας υπερτερεί .
    Ναι λοιπόν είναι υποχρέωση και των ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ να μπουν στην Α.Μ.Κ .
    Αλλιώς να μην λένε τζαμπατζίδες του άλλους . Πολύ απλά .
    Ο Δ.Γ είπε ότι δεν θα ασχοληθεί με την μπάλα . Μην ονειροβατείς ,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου