Ο Φερέϊρα έχει αποφασίσει να φύγει απο την ομάδα;


Καθαρά απο θέμα διαίσθησης και μερικών λεπτομερειών που παρατήρησα ,θεωρώ πως ο Ζεσουάλδο Φερέϊρα έχει αποφασίσει να αποχωρήσει απο την ομάδα. Με την λήξη του ματς ,είχε κάτσει και χαιρετούσε τους παίκτες με προσωπική χειραψία και κατά την είσοδο του στην φυσούνα ,χειροκρτούσε και ζητούσε συγνώμη απο τον κόσμο με χαρακτηριστικές κινήσεις.

Ε εμένα εκείνη την στιγμή μου φάνηκαν ως προπομπός ανακοίνωσης αποχώρησης ,αλλά μέχρι και τώρα διαψεύστηκα. Και μακάρι να μην επιβεβαιωθώ ,όπως στις περιπτώσεις του Σισέ και του Μπατίστ.

Σχόλια

  1. MHN συγκρινουμε τον μπατιστ και τον σισε με τον φερειρα. ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι οκ περσι ομως που πηγε να παρει πρωταθλημα με 13 παιχτες ολη την χρονια ηταν ο ζοτς του ποδοσφαιρου...λοιπον στηριξη στον φερειρα εδω και τωρα...δεν μπορω να ακουω απο ατομα που δεν πατανε γηπεδο οτι πρεπει να φυγει....και στην τελικη ποιον θελουμε?τον μπακε?τον αγγελαρα?τον δωνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαγκες ξέρω οτι γράφουν διαφορετικά άτομα στο blog, αλλά ακριβώς 2 κείμενα παρακατω κραζετε τον Φερειρα λέγοντας τι πρεπει να γινει για να φυγει. Δεν λέει κάτι οκ, αλλά φαίνεται λίγο αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι ρε εσύ να το έχει αποφασίσει...αλλά δε το νομίζω . Ο άνθρωπος φαίνεται αμετανόητος !Μακάρι όμως θα διευκολύνει αρκετά τις καταστάσεις... αν παραιτηθεί.
    Βεβαία καμία σχέση η προσφορά του Σισέ και ειδικά του Μπατιστ με την " προσφορά " ( ???? ) του Φερέιρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου