Σπόντα για Ιτούδη απο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: "Άτομα γύρω απο τον Ομπράντοβιτς ,προσπάθησαν να αποδομήσουν τον Παναθηναϊκό"


Αν και θα σχολιάσω μετά την συνέντευξη του Δ.Γιαννακόπουλου ,πριν λίγο είπε κάτι που μου έπεσαν τα σαγόνια. Αναφερόμενος στον πόλεμο που έκανε φέτος ο Λώτσος στο θέμα των ανανεώσεων ,είπε ότι άτομα γύρω απο τον Ζοτς βοήθησαν στο να φύγουν οι Μπατίστ ,Καϊμακόγλου, Βουγιούκας και Περπέρογλου. Και όταν ο Βέργης τον ρώτησε αν εννοεί τον Ιτούδη ,δεν απάντησε ούτε θετικά ούτε αρνητικά ,αφήνοντας όμως ξεκάθαρη την σπόντα του.

Αυτό είναι ένα θέμα που ανοίγει τώρα και λογικά θα υπάρξει και αντίδραση απο την πλευρά Ιτούδη...

Σχόλια

  1. από GWF ατόφιο :


    Άκουσα όλη την συνέντευξη του Δ.Γιαννακόπουλου , και διαφωνώ σε πάρα πολλά που είπε .
    Ο Ζέλικο έφυγε για έναν απλό λόγο . Είναι ο κορυφαίος και δεν συμβιβάζεται με την μετριότητα . ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό . Δεν νοείται να φεύγουν τα 10/12 των εργαλείων ενός επαγγαελματία , και να περιμένεις ότι θα μείνει στην δουλεία του . Οκ έπρεπε να γίνουν αλλαγές στο οικονομικό κομμάτι . ΑΛΛΑ ΟΧΙ να μένουν μονάχα ο Μήτσαρας και ο Κωστάρας ο Τσαρτσαρής . Αυτό δεν δείχνει σεβασμό στο παρελθόν ένος δασκάλου-πατέρα κάθε Παναθηναικό .
    Έπειτα , κανένας Πατέρας και κανένας Βγενόπουλος δεν διέλυσαν τον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό . Αυτοί οι δυο , μαζί βεβαίως με άλλους επιφανείς Παναθηναικούς , όπως ο Ζολώτας , ο Ξυλάς , ο Νίκας , ο Πολέμης , ο Δάβαρης και ΠΟΛΛΟΙ άλλοι , έδωσαν ανάσα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό Είναι ντροπή εσύ ρε Δημήτρη , που κάποτε η ΠΡΑΣΙΝΗ ήταν το χαρτί που κατέγραφε τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ κάθε οπαδού του Παναθηναικού , να λες τέτοια πράγματα . Δεν μπορώ ακόμα και αυτή την στιγμή να διανοηθώ , πώς η στην εφημερίδα που διάβασα ''φύγε λαική απαίτηση'' , πλέον ακούω να λέγεται από τον εκδότη της ότι επί ''Βαρδινογιάννη είχαμε σταθερότητα'' . Ντρέπομαι ειλικρινά . Έκανες πολύ κόσμο , μέσα σε αυτούς και εμένα , να σκεφτούμε κάποια πράγματα . Προδοθήκαμε από την στάση σου .
    Φυσικά και έκανες ΚΑΙ εσύ πόλεμο στο πολυμετοχικό σχήμα . ΠΟΛΕΜΟΣ είναι τα ''πρόεδρος γλάστρα'' , ''ύποπτο comeback'' και άλλα πολλά που δεν θέλω καν να θυμάμαι . Κριτική θα ήταν ένα άρθρο που στόχο θα είχε να τονίσει τα κακώς κείμενα . ΟΧΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ που ρίχνουν λάδι στην φωτιά . Αυτά τα έκανε ανέκαθεν το μόρφωμα του Derby . Ποτέ κανείς δεν περίμενε τέτοια μεταστροφή από εσένα Δημήτρη . Σε πίστευα πολύ και με απογοήτευσες όπως ΟΛΟΥΣ μας Δημήτρη .
    ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αμφισβητεί με το ότι είσαι Παναθηναικός . Και εγώ καύλωσα όταν είπες ότι Παναθηναικός = αντι-Ολυμπιακός . Αλλά Δημήτρη ο οπαδός του Παναθηναικού :
    -Δεν ξεστομίζει τα παραμύθια περί σταθερότητας επί Βαρδινογιάννη .
    -Δεν σέβεται τον μπουχέσα επενδυτή Βαγγέλα .
    -Δεν τα βάζει με τον συνδεσμιακό χώρο ΠΟΤΕ
    -Δεν δίνει χορηγίες στον αντίπαλο
    -Δεν πολεμάει κάτι ενωτικό και υγιές , επειδή έχει κόντρα με κάποιον άλλο . Αυτό σημαίνει ΕΓΩΙΣΜΟΣ .
    -Δεν συμμαχεί με τύπους που εκδίδουν αντι-Παναθηναικά έντυπα , όπως πίστευες παλιά .
    -Παραδέχθηκε την μαλακία που έκανε μετά το Μαρούσι. O οπαδός οφείλει να συγκρατεί την νεύρα του . Πόσο μάλλον ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ-οπαδός .

    Σόρρυ για το τεράστιο post , αλλά ήθελα να γράψω κάποια πράγματα και να τα βγάλω από μέσα μου . Ελπίζω να τα διαβάσει αυτά ο Δημήτρης κάποια στιγμή .
    Δεν είχα διάθεση ούτε να τον πικάρω ούτε να τον μειώσω . Αλλά να ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ πράγματα που ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ από Παναθηναικούς παράγοντες .
    Όσον αφορά τον πήχη που έβαλε πολύ ψηλά . Καλό θα ήταν να μην ονειτευόμαστε ευρολίγκες . Η ομάδα γαμήθηκε φέτος και το νταμπλ είναι ένας δύσβατος αλλά ρεαλιστικός στόχος . Καλό ακούγεται το να βάζουμε ψηλά τον πήχη και να καυλώνουμε τον κόσμο , αλλά η αποτυχία από ψηλά , πονάει πιο πολύ . Αυτοσυγκράτηση λοιπόν .
    Το τμήμα ακόμα και με τον Αργύρη θα στηριχθεί από τον κόσμο . Που είναι ο ΜΟΝΟΣ που είναι εδώ ΠΑΝΤΟΤΕ και για ΠΑΝΤΑ .
    Επίσης η Συμμαχία είναι εδώ Δημήτρη . ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ από εσάς που γράφατε ότι προτάθηκε από τον Πατέρα το χείμωνα η λαική βάση (;) και τότε ειρωνευόσασταν αυτό το εγχείρημα , να λες σήμερα ότι πιστεύεις ότι το εγχείρημα θα πετύχει του Αλαφούζου . Αυτό δείχνει πολλά για την στάση σου . Χλευασμός στον Πατέρα , θετικά στον Αλαφούζο .

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ UBER ALLES !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο Ιτούδης προσπάθησε να αποδομήσει την ομάδα, τότε γιατί του έγινε πρόταση να αναλάβει πρώτος προπονητής;
    Τράβα ρε Δημητράκη για σπινιαρίσματα με το νέο σου αμάξι και άσε την παραμύθα για εκεί που τρώνε το κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/12/12 3:06 μ.μ.

    Ρε μάγκες μόνο εγώ κατάλαβα οτι ο τράκης αυτόν που πραγματικά ήθελε να "εκθέσει" ήταν ο ζέλικο? Και επειδή ήξερε οτι έτσι και τον αγγίξει θα μας βρεί μπροστά του,εκθέτει τους γύρω απο εκείνον με σκοπό να αντιδράσει ο ίδιος ο Ομπράντοβιτς.Φαίνεται δεν θα συγχωρήσει ποτέ την "'ελλειψη σεβασμού" που είχε αναφέρει ο ζότς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου