Ο Ολυμπιακός στην Κυψέλη! Απίστευτη ντροπή και ιστορικό λάθος!

ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ..

Καλά διαβάσατε ...μέσα στο κέντρο της Αθήνας ,στην καρδιά της πρωτεύουσας και της πόλης που κυριαρχεί το Παναθηναϊκό στοιχείο ,ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως απο την Δευτέρα που μας πέρασε γίνονται εγγραφές στα γραφεία του Πανελληνίου για να μπορούν τα μικρά παιδιά να προπονούνται στις κολυμβιτικές ακαδημίες τους ,όπου θα στεγάζονται στον χώρο του Πανελληνίου! Και ο λόγος είναι για μπορούν οι πιτσιρικάδες Ολυμπιακοί απο την Αθήνα να έχουν μια ακαδημία της ομάδας τους ,κοντά τους.

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει πρέφα ,αλλά το θέμα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντικό. Ή για να σας το πω και αλλιώς ,είναι εξίσου σημαντικό με το γηπεδικό μας. Ο Ολυμπιακός σε ΠΑΕ και ερασιτέχνη ,προσπαθεί να τονώσει το Ολυμπιακό στοιχείο και πλέον τολμά να το κάνει ,μέσα σε παραδοσιακά πράσινες περιοχές.

Όταν πριν χρόνια ο Κόκκαλης γελούσε και έλεγε πως όλα τα παιδάκια θα γίνονται Ολυμπιακοί λόγω πρωταθλημάτων και ο Μαρινάκης έβγαινε "νηφάλιος" μετά το ντέρμπι της ντροπής και μιλούσε για Ολυμπιακιά παιδάκια που θα γελάνε ,απλά εξηγούσαν και το αποτέλεσμα που δημιουργείται όλα αυτά τα χρόνια και θα το αντιληφθούμε μόλις περάσουν τα χρόνια. Ανέκαθεν στόχος του Ολυμπιακού ήταν να δημιουργεί όλο και περισσότερες γενιές Ολυμπιακών. Και πλέον το κάνουν με πολύ καλά οργανωμένο τρόπο ,μέσα στην Αθήνα. Και είναι δεδομένο ότι θα πετύχει.

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός λοιπόν συνεργάζεται με τον Πανελλήνιο ΓΣ ,αυτόν που συνδέεται άρρηκτα με τον Σύλλογο μας και πλέον δεν έχει καμία σχέση. Για να σας θυμίσω είναι ο Πανελλήνιος ή μάλλον η διοίκηση του Πανελληνίου που μας ζήτησε απαγορευτικά ποσά για να χρησημοποιούμε το κλειστό της Κυψέλης ,γνωρίζοντας προφανώς ότι δεν θα μπορούσαμε να αποδεχτούμε μια τέτοια πρόταση.

Δυστυχώς η εικόνα ,παιδάκια με εμφανίσεις του Ολυμπιακού να καταλύζουν τον χώρο όπου δημιουργήθηκε ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να με αφήσει ασυγκίνητο και να μην με φοβίσει. Για την ακρίβεια με φοβίζει περισσότερο απο κάθε τι ,η ιδέα κάποτε να αλλοιωθεί το χρώμα εκείνης της περιοχής.

Δεν μπορώ να ξέρω αν με νιώθετε ,αλλά μιλάμε για ιστορικά λάθη ,που πρέπει να μην δημιουργηθούν. Πιο νορμάλ δεν θα ήταν ο Παναθηναϊκός να χρησημοποιούσε τις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου;

ΥΣ: Η διοίκηση του Πανελληνίου έψαχνε λεφτά και το ξέραμε. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι είχε προαποφασίσει που θα δώσει τις εγκαταστάσεις της. Γιατί η πισίνα είναι μόνο η αρχή... φαντάζεστε σταδιακά εκείνος ο χώρος να είναι περισσότερο ακαδημίες του Ολυμπιακού παρά του Πανελληνίου; Εγώ το φαντάζομαι...

ΥΣ2: Πρωτοστάτες αυτού του εγχειρήματος ,ο ερασιτέχνης ολυμπιακός (με την κάλυψη των οργανωμένων) και ο Γέμελος ,όπου πριν 3 χρόνια είχε κάνει τις παρακάτω δηλώσεις..


Ο ομοσπονδιακός προπονητής  και προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γέμελος τόνισε με νόημα «Ο παναθηναϊκός  δεν είναι τίποτα. Αν δεν ήταν ο Γαύρος μόνιμος πρωταθλητής στην κολύμβηση ποιος θα ήταν ο Παναθηναϊκός από το Κολωνάκι;». Από την άλλη πλευρά ο ρέκορντμαν του Παναθηναϊκού Ρωμανός Αλυφαντής ξεκαθάρισε ότι για τον ίδιο δεν είναι «μαγκιά» ο τρόπος με τον οποίο κατακτούν τους τίτλους οι «ερυθρόλευκοι» 

Ακόμα και στην κολύμβηση φαίνεται ότι έχουν κόντρα Παναθηναϊκός και Γαύρος. Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΦΩΣ ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Νίκος Γέμελος είπε για την κυριαρχία του Ολυμπιακού ότι «Αυτή η κυριαρχία έχει αρχίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Χτίστηκε μια τεράστια παράδοση. Είναι πολλές οι διοικήσεις που την κράτησαν. Κοίταξε μιλάμε για τον μεγαλύτερο σύλλογο του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας. Αν δεν ήταν ο Γαύρος μόνιμος πρωταθλητής στην κολύμβηση ποιος θα ήταν ο Παναθηναϊκός από το Κολωνάκι;» 

Παράλληλα ο Νίκος Γέμελος αναφέρθηκε και στην δήλωση του ότι ο δεύτερος είναι «τίποτα» λέγοντας «Δεν ήταν για τον βάζελο -ο παναθηναϊκός ούτως ή άλλως δεν είναι τίποτα. Και στο ποδόσφαιρο που είναι δεύτεροι, εκεί τους πονάει περισσότερο. Ήταν για άλλα σωματεία στην κολύμβηση, που φέτος είχαν πει πολλά , είχαν ανοιχτεί, είχαν μιλήσει άσχημα για τον Ολυμπιακό, αλλά τους κλείσαμε ξανά το στόμα». 

Σχόλια

  1. Δεν μου κάνει εντύπωση το συγκεκριμένο άρθρο, δυστυχώς ο Πανελλήνιος είναι ιδιαίτερα εχθρικός προς τον Παναθηναικό και είναι κρίμα διότι ο Παναθηναικός μεσα απο τον Πανελλήνιο αναδύθηκε. Είναι "νωπή" η περίπτωση της Στέλλας Χριστοδούλου στο βόλει όπου δεν μπορούσαμε να την χρησιμοποιήσουμε διότι δεν είχε επικυρωθεί η μετακινησή της απο το ΑΣΕΑΔ την θεωρούσαν πάικτρια του Πανελληνίου, και στην συνέχεια μεταγράφηκε κανονικά στον Ολύμπιακό. Για να φτάσουμε στα φετινά όπου ενώ υπήρξε μια πρώτη καλή συζήτηση στις δύο πλευρές για την χρησιμοποίηση του κλειστού της Κυψέλης,εντούτοις ξαφνικά ζητάγανε ττον "ουρανό με τα άστρα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o panelinios protine sugxoneusi me ton panathinaiko pou den egine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν εγώ γράφω για τη Λεωφόρο , για τις λάθος επενδύσεις που πάνε να γίνουν , το ΟΑΚΑ και την φυγή του Παναθηναϊκού από το ΚΈΝΤΡΟ κανείς δεν με ακούει. Όταν αφήνεις και απαξιώνεις τον ζωτικό σου χώρο , εκεί που μεγάλωσες και ανδρώθηκες , μοιραία κάποια στιγμή θα έρθει ο αντίπαλος και θα πατήσει πόδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. as feroun akadimies stn kupselh...kai emeis tha tous dimiourgoume provlhma mexri na tn kanoun apo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου