Συγνώμη ρε παιδιά ...ο Χρήστος Δημόπουλος θεωρείται Παναθηναϊκός;


Διάβασα την συνέντευξη του "Φονιά" και το πρώτο πράγμα που αναρωτήθηκα είναι αν αυτός ο άνθρωπος αντιμετωπίζεται ως Παναθηναϊκός ή θεωρεί τον εαυτό του Παναθηναϊκό. Γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ πως γίνεται ένας Παναθηναϊκός να δώσει συνέντευξη στο Φως ,μια εφημερίδα που συμβάλλει στην διαχρονική προπαγάνδα του Ολυμπιακού και είναι ερυθρόλευκης αποχρώσεως. Να μου πεις στην συγκεκριμένη φυλλάδα ο Δομάζος έδινε συνεντεύξεις ,ο Δημόπουλος θα κόλλαγε;

Αλλά ρε Φονιά ωραία και καλά αυτά που είπες ,αλλά ξέχασες να σημειώσεις 2-3 πραγματάκια ...

1. Στο γήπεδο πατάς καθόλου;
2. Στην Παναθηναϊκή Συμμαχία έβαλες έστω 20€ ή κάνεις κριτική στην απέξω;
3. Ο Παναθηναϊκός τόσα χρόνια χάνει τα πρωταθλήματα απο τον γαύρο επειδή παίρνει παίκτες β διαλογής ή λόγω διαιτησίας; Και πως έκανε πορείες στην Ευρώπη; Με παίκτες β διαλογής;


Για την κριτική στον Φερέϊρα δεν θα πω κουβέντα ,αφού τόσα χρόνια έχω συνηθίσει και αντιληφθεί για τα καλά τον ρόλο που βαράνε οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού. Αν τους χώνεις κάπου στην ΠΑΕ ή τους βοηθάς σε καμιά δουλειά ,τότε κριτική μηδέν. Αν όχι ,τότε παίρνουν σβάρνα όλα τα ΜΜΕ... παραδείγματα πολλά και γνωστά. Δεν χρειάζεται να τα αναφέρω...

Α και μια που ανέφερε στην συνέντευξη ο Δημόπουλος την οικονομική κρίση ,πόσα κονόμησες ρε Χρηστάρα για να πεις αυτές τις γελοιότητες; Γιατί τζάμπα σίγουρα δεν τα πες..

ΥΣ: Κρίμα γιατί ο κόσμος του Συλλόγου σε έχει συνδυάσει με πολύ ευχάριστες αναμνήσεις.

ΥΣ2: Διαβάστε και τι δήλωσε...


Για τον σημερινό Παναθηναϊκό: «Δεν έχει σέντερ φορ κρούσης ο Παναθηναϊκός, δεν έχει σέντερ φορ που να πατάει μεγάλη περιοχή και να έχει το εύκολο γκολ. Του λείπει πολύ ένας φορ κλάσης.

Περίμενα περισσότερα από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αλλά δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Στα χαφ πίσω δεν υπάρχει τίποτα, μόνον ο Κατσουράνης. Και στην άμυνα ο Βελάσκες μου αρέσει περισσότερο από τον Πίντο, αλλά...».

Για τα χαφ του Παναθηναϊκού στην εποχή του: «Στην εποχή τη δική μου που δεν ήταν και πολύ παλιά, ο Παναθηναϊκός είχε χαφ, Ζάετς, Ρότσα και Βαγγέλη Βλάχο! Τι να λέμε... Αν έπαιζαν σήμερα αυτοί, θα κόστιζαν 10 εκατομμύρια ευρώ. Και τώρα βλέπεις παίκτες με 200 χιλιάρικα. Ακόμα και πριν από τρία χρόνια  παίκτες με 200 χιλιάρικα δεν θα πέρναγαν την πόρτα της Παιανίας. Τότε λοιπόν είχαμε Ζάετς, Ρότσα, Βλάχο και μπροστά έπαιζε ο Σαραβάκος με εμένα. Όταν έχει καλά χαφ γίνεται το έργο των επιθετικών πιο εύκολο».

Για το αν φταίει η διαιτησία: «Το κομμάτι της διαιτησίας εμένα δεν με απασχολεί, δεν με ενδιαφέρει. Του Παναθηναϊκού του λείπουν εδώ και χρόνια παίκτες από καλή πάστα. Πορεύεται με παίκτες β΄ διαλογής. Επειδή ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία στην Ευρώπη και στην Ελλάδα μια ζωή είχε καλούς παίκτες, θα έπρεπε να τον κρατήσουν ψηλά. Λεφτά όμως δεν βλέπω να υπάρχουν. Εντάξει η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» είναι μια προσπάθεια, αλλά ο κόσμος θα δώσει χρήματα τον πρώτο χρόνο. Τον δεύτερο; Τον τρίτο; Υπάρχει μεγάλη κρίση, ο κοσμάκης δεν μπορεί. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να έχει παίκτες-κράχτες, όπως αυτούς που παίρνει τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός».

Για το ποιον θα ήθελε από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό: «Τον Ιμπαγάσα. Παικταράς. Και ο Μέλμπεργκ ήταν μορφή πίσω. Είναι τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο που ήρθε σέντερ μπακ της Γιουβέντους εδώ και στο EURO αυτό το καλοκαίρι ήταν πολύ καλός. Ο δε Μιραλάς ήταν παικταράς. Ευτύχισε ο Ολυμπιακός να έχει τέτοιον παίκτη για δύο χρόνια».

Για το αν θεωρεί φαβορί τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα: «Με το ρόστερ που έχει δεν το συζητάμε. Αν ο Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθλημα θα είναι έκπληξη. Πολύ δύσκολο το βλέπω. Ήδη είναι τέσσερις βαθμούς πίσω τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αλλά αν φέρνεις ισοπαλία με το καλημέρα στην έδρα σου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τι να λέμε... Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα, έχει καλύτερους παίκτες από τον Παναθηναϊκό. Τι να λέμε να κοροϊδευόμαστε;».

Για τον Φερέιρα: «Πέρυσι ήμουν ευχαριστημένος. Φέτος δεν ξέρω... Έπρεπε κι αυτός αφού δεν υπάρχουν λεφτά, να διαφυλάξει χρήματα που δόθηκαν για παίκτες αμφιλεγόμενους και να εστιάσει στην απόκτηση ενός καλού σέντερ φορ και ενός δεκαριού».

Σχόλια

  1. Αγωνιστικά είπε καποια σωστά πράμματα. Έχασε όμως το όποιο δίκιο είχε στα μέσα που τα είπε και με τον τρόπο που τα είπε. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου