Γιατί δεν δοκιμάζει τον Φορναρόλι ως δεκάρι;


Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται έχοντας δει τα παιχνίδια της ομάδας όπου έπαιξε βασικός οτι ο Φορναρόλι του ταιριάζει γάντι η θέση του 10αριου.Είναι μικρόσωμος γρήγορος έχει και ντρίπλα και μπορεί να βγάλει κάθετες μπαλιές.Όταν παίζει στην κορυφή της επίθεσης χάνεται.Τον μαρκάρουν οι 2 αμυντικοί και δεν μπορεί να απελευθερωθεί.Γενικά νομίζω ότι δεν του πάει η κορυφή της επίθεσης αλλά πρέπει να έχει έναν πιο οργανωτικό ρόλο.Το θέμα είναι πως σε εκείνες τις θέσεις έχουμε Κουίνσι,Σισσοκό και Λάζαρο άρα κάποιος πρέπει να φάει πάγκο.Και βάση εμφανίσεων αυτός πρέπει να είναι ο Λάζαρος.Απο την ημέρα που έχει έρθει στον Παναθηναικό δεν έχει δείξει τρομερή βελτίωση,δεν μπορεί να είναι ο ηγέτης ούτε ο διαδάχος του Κάρα..

Επιπλέον πρέπει κάτι να γίνει με την θέση του επιθετικού.Πρέπει να πάρουμε έναν επιθετικό που να μπορεί να κάνει τα βασικά.Μετά την φυγή του Σισε πήραμε τον Ισπανό απο την Β'Εθνικής και τώρα Φορναρόλι.Συν ότι έχουμε και τον Πετρόπουλο που είναι εμφανές ότι ο προπονητής δεν τον εμπιστεύεται.Ο Πετρόπουλος έιναι φορ παλίας κοπής δεν μπορεί να παίξει σε αυτό το σύστημα που τον θέλει ο Φερέιρα.Η ομάδα πρέπει να ρίξει δίχτυα στα Βαλκάνια καθώς χρήμα δεν υπάρχει και να βρει έναν φορ ο οποίος παίζει με μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και βάζει τουλάχιστον 10 γκολ την σεζόν.Τέτοιος επιθετικός σήμερα κοστίζει περίπου 200.000 με 400.000.

Σταμάτης

Σχόλια

  1. Τετοιον επιθετικο, οπως τον περιγραφεις, εχει η Μαριμπορ, τον Ταβαρες. Για να τον δουμε και αυτον.. Παντως ακουγα σημερα οτι με τις υπαρχουσες οικονομικες υποχρεωσεις της ΠΑΕ και με τις δεδομενες εγγραφες στην Συμμαχια, το Γεναρη μαλλον δε θα γινει καμια μεταγραφη και σιγουρα αν γινει δε θα ειναι ο Γκεκας που λαμβανει 600.000€ το χρονο στην Ισπανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου